Bröderna brothers

I ondags spelade Axwell på Olivia och det var lika fantastiskt som vanligt, dock börjar jag kunna deras set vid det här laget, vet hela tiden vilken låt som blir nästa, har jag fått Swedish House Mafia överdos då??
Idag kommer mina bröder Jonas och Philip hit, om allt går som det ska, man vet aldrig med dom där två. Jonas har bara varit här en gång och det va en månad efter att jag flyttade hit, över 3 år sen med andra ord. Philip var här för snart 2 år sen, så nu är det dags igen! Blir förhoppningsvis en massa strand, god mat och fest.
 
Linda och jag, vi firade henne födelsedag på Axwell, grattis igen älskling!
 

Jag, Stefania och Kiki
 

SHM

 Helgen i London var helt magisk, underbart att komma iväg sådär bara en långhelg. Började med en liten barrunda med Jades kompisar, sen blev det shopping i mängder, fantastisk shoppingstad! Vi hängde i Camden och kikade på alla coola grejer man kunde handla på Camden Market. Älskar hur alla ser hur precis som dom vill utan att folk bryr sig, det är nog det bästa med en storstad och att det alltid finns nåt att göra eller se. Vi gick till London Zoo fredagkvällen då det bara var öppet för folk över 18 år, drinktält och mat från olika delar av världen och massa olika djur.
Sen var lördagen kommen :) Olika djs hela dagen fram tills Swedish House Mafia entrade scenen. Vi fick tom sol men gummistövlarna var på och det behövdes, vissa var täckta av lera men vi klarade oss rätt fint. Vi såg Alesso, Calvin Harris, Pete Tong bland andra, missade Example för att det tog oss en evighet att komma in. Vi var 65 000 personer där för att se SHM och det var nog dom lyckligaste 2 timmarna i hela mitt liv, musik, vad skulle jag göra utan den? Efter gåshud på gåshud på gåshud vad det dags att ta sig hemåt.
Söndagen spenderades i Cambridge där Jade kommer ifrån, jättemysig liten stad med massa colleges som såg ut som tagna ur Harry Potter böckerna, dvd och Domino's pepperoni pizza fick avsluta kvällen. Lite mer shopping och sen bar det av hemåt, flyget var försenat pga av OS, redan veckor innan det ens har börjat, London kommer bli galet under OS månaden.
Jag är så glad att jag fick se Swedish House Mafia innan dom slutar, jag har sett alla när dom spelar själva men att se dom spela tillsammans inför 65 000 fans går inte att beskriva. En kille tog upp mig på hans axlar och jag syntes på den stora skärmen, jag kan nu dö lycklig :)
 
Buckingham palace, drottningen var inne för flaggan var uppe :)

Jag och Twig i Camden
 
Jag, Jade och Twig på London Zoo
 
 
 
Milton Keynes Bowl
 
 
 
 
 
En bild säger mer än tusen ord men en video säger mer än tusen bilder så ska försöka ladda upp lite filmer framöver!
 

Londres

Ikväll spelar Sebastian Ingrosso på Olivia, har laddat hela eftermiddagen med att lyssna på ett set han gjorde i NY för några månader sen. Vet inte vad jag skulle tagit mig till utan musik, har flera gånger fått gåshud bara för att det är så bra. Imorrn åker jag till London för att hänga över helgen. Äntligen är dagen här då jag ska få se Swedish House Mafia spela på Milton Keynes Bowl på lördag. Biljetterna köptes i september, den som väntar på något gott...
 

Campeoneeeeees!

Nu är det lite tomt här utan Becca men vi hade så himla kul, det var en busy vecka med öppningspartyn, födelsedag, middagar och fotboll. Vi vann ett mästerskap för tredje gången i rad! Marbella var gaaaalet!
Lite bilder från veckan:
 
 
 
 
 

RSS 2.0