Träning

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen igen efter 3 veckors vila. Min fot fick antar jag en inflammation av överansträngning så gick på kryckor några dagar och haltade flera veckor. I onsdags va jag äntligen ute på en powerwalk igen och igår joggade jag lite oxå, vet att jag borde vänta med det men det är ju så kul! Efteråt körde jag ett kort hållkäften-danspass. Idag har jag gjort två till :) kroppen gör härligt ont och jag har blåsor på fötterna. Det gillar vi :)

Ikväll blir det tjejmiddag, argentinskt kött, vin, skitsnack och dans!


Beach

Här tillbringar jag min söndag..


Marzipan

Älskar mitt nya nagellack från Isadora!


Glass

Idag när jag gick hem på lunchen mötte jag en man som gav mig en glasstrut. Jag blev förvånad och visste inte vad jag skulle säga men han sa: good, very good! Det är väl bara att tacka och ta emot, det är vår i luften och kanske var det så att han var glad över att Loreen vann Melodifestivalen :)


Melodifestivalsfinal

Med bara några timmar kvar tills finalen av Melodifestivalen 2012 börjar hoppas jag att alla som befinner sig i Sverige röstar på den låten dom gillar! Spelar ingen roll om den är segertippad eller ej, DU måste rösta för att din favorit ska vinna. Tänk inte att alla andra röstar på den, så jag lägger min röst på nån annan, NEJ! För att påverka måste man rösta! Röstar du inte, får du inte heller klaga på resultatet!
Hade jag varit i Sverige (vilket jag önskat jag varit dom senaste fem lördagarna) hade jag lagt min röst på Loreen! Snyggare nummer, låt och artist får vi leta länge efter!
Loreen for Baku!!


Ziperall

Mycket leveranser nu, fick mitt efterlängtade paket från mamma och pappa häromdagen. Var på jakt efter en onepiece länge, till slut hittade jag en på blocket.se. Den är underbar!!! Jag vill aldrig ta av mig den, men jag håller ändå hårt på att jag aldrig kommer gå utanför dörren i den. Fick även massa tidningar, bio-oil, Marabou choklad med saltlakrits, ranchdip, bok och annat smått och gott!
Idag fyller världens bästa mamma år oxå!! Grattis igen :)


Marc Jacobs

Jag har fått hem en ring jag beställde på en blogg. Den är från Marc by Marc Jacobs och det står "Veritas Inlustrat" på latin vilket betyder - Truth enlightens.
Alla som vill handla på den bloggen får rabatt om ni anger rabattkoden "sandrawmars10" in och shoppa vetja!!

 

 

 


Helgen

I helgen hängde jag med Linda. Först shoppade vi lite och sen åt vi en underbar lunch i hamnen i solskenet!
På kvällen gjorde jag en Silviakaka som jag tog med hem till Linda där vi kollade på Melodifestivalen. Kakan gjorde succé om jag får säga det själv, Linda och jag åt halva, katten gillade det oxå, sen åt hennes pojkvän upp resten och frågade sen efter receptet! Sen blev det visst en liten utgång oxå..

 

 


RSS 2.0