Vår!

Helgen har varit helt underbar, vi har fått vår här och folk ligger och solar sig på playan (det gör iofs turister året om). Jag jobbade i lördags och sen mös jag till det med melodifestival hos Linda igen och sen en utgång på det!
Igår hängde jag med tjejerna hela dagen. Först brunch på Passion Café, eggs benedict och amerikanska pannkakor. Sen åkte vi runt nercabbat i hamnen och lekte turister. En sväng hem till Kiki för och dricka hennes hemgjorda chai latte te, oj så gott!


flights

Denna vecka har jag bokat biljetter hem till Sverige, är ju en speciell anledning till att jag åker hem denna gång då bror ska gifta sig! Jag kommer vara hemma mellan 26 april till 8 maj. Men innan dess ska det firas påsk då det blivande brudparet kommer och hälsar på mig en vecka!

Vad sägs om en sån ring?

åldernoja?

Efter att ha fyllt 25 har jag gjort några nätundersökningar. Oftast börjar dom (eller slutar) med att man ska svara på om man är man eller kvinna och sen kommer frågan då man ska placera in sig i ett åldersspann. Förut hamnade jag i 18-24, nu har jag fått gå över till 25-34.. Det där 34:an skrämmer mig lite, men det är ju långt kvar tills jag är där, det blir ett nytt kapitel. 25 känns fortfarande några veckor senare jättebra, bra siffra!

I helgen ska jag ha melodifestivalmys med tjejerna igen och träning står även på schemat, vet hade kunnat ana att jag skulle känna ett sug efter att träna? Jag är lika förvånad som ni..

Alla hjärtanes dag

Vill bara skicka en stor puss till alla nära och kära som jag inte träffar idag, ni vet vilka ni är! Saknar er massvis!


25:e födelsedagen

I lördags firade jag min 25-årsdag med buller och brak! Jade kom hit i fredags och det va så kul och äntligen få se henne igen. Kvällen spenderades först på öppningen av butiken Matt Black i San Pedro, en drink bland alla mc-knuttar, sen vidare till Picasso för middag med min spanska familj. Har man inte sin "riktiga" familj hos sig får man fira den med sin familj här, och det är mina vänner. Mat, vin och chokladtårta som bars in till Happy birthday låten och sen discodans i restaurangen, Picasso är stället för en födelsedagsmiddag. Efteråt dansade vi i flera timmar på Suite.
Igår åt jag middag med Linda och Lotta Casa Nostra och där blev det oxå musik och ljus i efterrätten, ett Picasso Junior.
Jag fick massa fina presenter från alla håll och kanter, massor av smycken, smink, bok, pengar till OnePiece, sportarmband till Iphonen (så jag kan jogga med min musik), pärlplattor, lösgodis, paté :), peeling, biljetter till Swedish House Mafia eller David Guetta när dom kommer hit i sommar och mycket mer. Tack så jättemycket allihopa!!!
Fantastisk födelsedag, det enda som fattades var väl min riktiga familj, inte riktigt samma sak och fylla år utan frukost på sängen hemma hos mamma och pappa.


Lotta, Linda och jag


Linda, jag och JadeRSS 2.0