Önskelista 2011

Här kommer min önskelista för jul 2011, feel free att köpa vad ni vill :)


Macbook Air


Miss Dior Cherie


Entourage säsong 3 del 1 & 2


Clip on hair extensions - Rapunzelofsweden.se


Guldbox Melodifestivalen


Money money money

Adventstider

I lördags var jag med Linda och hennes pojkvän på julmarknad på Aloha College, åt svensk julmat och godis. Tog en sväng till La Canada efteråt, kollade in nyöppnade Applebutiken och Hollister och drömde mig tillbaka till LA.
Igår var jag på adventsmys hos Lotta med pojkvän, massa glögg och gotta.
Såhär härligt kan man ha det i slutet på november..


Plättar

Ikväll tänkte jag göra plättar och hade jag bott med nån hade jag lagt mina plättar i en hög och den andres i en egen hög, precis som min farmor gjorde. Ikväll är det dock middag med företaget så får bli plättar imorrn..

Jeffrey Campbell

Jag har köpt en tidig julklapp till mig själv :) Ett par Jeffrey Campbell skor. Finns bara en återförsäljare av dom här nere i Marbella, och har bara sett en tjej använda dom på vårat event i klädbutiken. I Sverige springer alla tjejer runt i dom men här blir man mer ensam. Jag älskar dom!


Ryan Gosling

Jag har hittat the love of my life. Ryan Gosling i Crazy Stupid Love kan vara manlig perfektion.

Cupcakes

Idag är det bara en månad kvar tills jag kommer hem för att fira jul :) längtar sååå!

En bild på dom cupcakes jag bakade till Vivians födelsedag för ett tag sen.


Miss Dior Cherie

Var på La Canada i lördags och shoppade lite, kom hem med bland annat morgonrock, primer, shimmerparfym, stekpanna, skivor att spara alla mina bilder på från datorn. Hittade även min nya parfym, vill nån köpa en julklapp åt mig, får ni GÄRNA köpa den här parfymen. Miss Dior Cherie

Fars dag

En sån här söndag när jag inte har några planer och ingen energi för att göra nånting speciellt, skulle jag inte ha nånting emot att vara hemma i byn. Fira fars dag med hela (nästan) familjen, äta mammas underbara mat, busa med min systersöner, bara hänga med dom jag älskar allra mest. Det får vänta en månad..


Paket!!

Mina föräldrar har överträffat sig igen! Igår fick jag delivery hemifrån med det bästa Sverige har att erbjuda, godis och svenska tidningar. Lösgodis, polly dregen edition, snötäckta bilar, se & hör, Veckorevyn och solo! :) gårdagkvällens middag var räddad!


Juuuuulen

Nu äntligen har jag kunnat beställa biljetter hem över jul tack vare mina underbara föräldrar! Så mellan den 17-27 december är jag hemma i Sverige. Oj va mysigt det ska bli! Önskar det var 17 december redan nu..

Här kommer bilder från Halloween

 


grrrrrrr

Häromdagen satte dom upp en lapp i mitt hus att dom skulle stänga av vattnet på onsdagen. Fine, då var man ju förberedd på det, inte massa disk som stod och väntade. Dock hade det ju varit snällt att säga att dom skulle stänga av det igår oxå?! Jag kommer hem på lunchen, går på toa och märker att vattnet är avstängt igen. Vilket innebär att eftersom jag spolade, så kunde ju inte toaletten fyllas med vatten igen, så nu kan jag inte spola... Jatteroligt! Ringde precis min hyresvärd och han kunde inte komma förns ikväll. Ikväll ska jag på välgörenhetsmiddag på Pravda, vi som besteg La Concha ska dit och käka. Så imorrn bitti ska han komma och förhoppningsvis fixa det, vilket innebär att jag kommer få gå på toa på jobbet och restaurangen idag. Nödvändigt vetande för er, jag blir bara lite frustrerad. Igår kom jag oxå på den briljanta ideen att tvätta samtidigt som jag gick runt och var arg över att jag inte hade nåt vatten, la in alla kläder i tvättmaskinen, la i tvättmedel.. då jag kom på att jag har ju inget vatten... Annars är jag för övrigt sur över att Ryanair inte samarbetar med mig, försöker beställa biljetter hem över jul. Har fått ungefär 8 olika felmeddelanden när jag klickar på betala. Till slut sa dom att dom hade fått in en dubbelbokning, jag har inte ens fått ett confirmation email eller dragits pengar!! Vad säger ni om världen skulle kunna börja samarbeta lite med mig??? No? UPDATE: Nu blir det inte ens mellanrum mellan styckena i inlägget! Nää om man skulle ta och göra slut på lidandet själv...

RSS 2.0