SHM

 Helgen i London var helt magisk, underbart att komma iväg sådär bara en långhelg. Började med en liten barrunda med Jades kompisar, sen blev det shopping i mängder, fantastisk shoppingstad! Vi hängde i Camden och kikade på alla coola grejer man kunde handla på Camden Market. Älskar hur alla ser hur precis som dom vill utan att folk bryr sig, det är nog det bästa med en storstad och att det alltid finns nåt att göra eller se. Vi gick till London Zoo fredagkvällen då det bara var öppet för folk över 18 år, drinktält och mat från olika delar av världen och massa olika djur.
Sen var lördagen kommen :) Olika djs hela dagen fram tills Swedish House Mafia entrade scenen. Vi fick tom sol men gummistövlarna var på och det behövdes, vissa var täckta av lera men vi klarade oss rätt fint. Vi såg Alesso, Calvin Harris, Pete Tong bland andra, missade Example för att det tog oss en evighet att komma in. Vi var 65 000 personer där för att se SHM och det var nog dom lyckligaste 2 timmarna i hela mitt liv, musik, vad skulle jag göra utan den? Efter gåshud på gåshud på gåshud vad det dags att ta sig hemåt.
Söndagen spenderades i Cambridge där Jade kommer ifrån, jättemysig liten stad med massa colleges som såg ut som tagna ur Harry Potter böckerna, dvd och Domino's pepperoni pizza fick avsluta kvällen. Lite mer shopping och sen bar det av hemåt, flyget var försenat pga av OS, redan veckor innan det ens har börjat, London kommer bli galet under OS månaden.
Jag är så glad att jag fick se Swedish House Mafia innan dom slutar, jag har sett alla när dom spelar själva men att se dom spela tillsammans inför 65 000 fans går inte att beskriva. En kille tog upp mig på hans axlar och jag syntes på den stora skärmen, jag kan nu dö lycklig :)
 
Buckingham palace, drottningen var inne för flaggan var uppe :)

Jag och Twig i Camden
 
Jag, Jade och Twig på London Zoo
 
 
 
Milton Keynes Bowl
 
 
 
 
 
En bild säger mer än tusen ord men en video säger mer än tusen bilder så ska försöka ladda upp lite filmer framöver!
 
Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback