Truco o trato

Det här är stort, jag fick precis en liten knackning på dörren. Det händer aldrig, kommer nån hit vet jag om det, så jag höll på att inte öppna men gjorde det i alla fall och var så nervös! Det behövde jag dock inte vara, en söt liten häxa kom och sträckte fram en korg och sa: truco o trato, bus eller godis. Som tur var är jag ett godismonster och hade lite hemma. Oj va roligt det var, nu är det här officiellt mitt vuxna hem :)


Efter


Före


..

Går inge bra och ladda upp bilder idag, försöker senare..


Happy Halloween!

Nu har jag äntligen målat klart hemma, blev några turer till affären för att köpa mer färg, men nu är det äntligen färdigt!!
Igår var jag ute med Linda och Lotta och firade deras försenade födelsedagar, god mat och mina underbara tjejer!
Ikväll ses vi igen för halloween firande. Jag har plöjt igenom några kinesbutiker och hittat det jag behöver. Har inte varit ute på över en månad så det drar ordentligt i dansnerven! Bilder utlovas :)

Här kommer före och efterbilder på mina dörrar och skåp, pappa blir du inte lite stolt?


Numminövlar

Oj vad jag får mycket gjort!! Igår efter jobbet gick jag och Linda på stöveljakt, jag efter gummistövlar och Linda efter vinterstövlar. Vi hittade båda vad vi ville ha, så nu regnet är jag redo, bring it on vinter i Marbella!!
Jag köpte mer färg oxå så hela förmiddagen har jag målat, dock är färgen slut igen och jag behöver måla ett lager till på en dörr och ett skåp sen är det klart! Jag har putsat fönster, rensat och lagt i ordning bland mina tidningar. Jag har nästan varje nummer av Solo, (världens bästa tidning) tack vare min mamma som skickar ner dom till mig.
Jag har mer energi, sitter och tittar runt i lägenheten för att se vad jag kan göra härnäst.. Nu blir det dock lunch och sen jobb.


Ben & Jerrys

Det regnar i Marbella vilket är ganska skönt för då kan man med gott samvete stanna in hela dagen. Tog mej ut i förmiddags för att köpa lite nödvändigheter för helgen, såsom vatten, chips, choklad och glass. Lyxade till det med mina gamla vänner Ben & Jerry. Hela dagen har jag spenderat i sängen och återvänt till mina minnen från LA genom att kolla på The Hills säsong 1. Ingen dålig lördag det inte..


La Concha

Igår begav vi oss mot La Concha. Det är det högsta berget i Marbella, ni som har varit här vet vilket det är för man ser det från överallt i staden i princip. Russell, min gamla chef från baren bestiger det varje dag i 40 (!!) dagar för välgörenhet. Alla pengar som skänks går till forskning om plötslig spädbarnsdöd. Vi som jobbar på Nina B, klädbutiken gick igår. Well några vände efter ett tag pga av höjdrädsla och att vissa redan gjort det förut och lovat sig själva att aldrig göra om det. Jag som aldrig gjort det gick såklart hela vägen upp till toppen.
Det tog oss ungefär 4 timmar upp och ner, 4 timmar av total koncentration och tittande ner i marken för att se vart man sätter fötterna. Andra halvan är mer klättring än promenerande. Vissa gånger e det stup på båda sidor och ett felsteg så faller du helt säkert mot döden. Som tur va föll ingen :) sjukt glad att jag gjorde det!!


ledig dag?!

Igar var det helgdag har i Spanien, men som vanligt med 3 jobb ar man sallan ledig. Tog igen en massa pa kontoret sa jobbade dar hela dagen. Efter jobbt tog min kollega Maria och jag en promenad pa strandpromenaden. Vi har fantastiskt vader just nu, man ska inte klaga, runt 27 grader om dagarna, rena rama svenska sommaren och jag njuter sa mycket jag kan! Det har ar verkligen ingen dum plats att bo pa.
I lordags efter jobbet borjade jag operation malning hemma hos mej. Jag som aldrig malat nat i hela mitt liv (forutom teckningar) satte igang direkt med roller och pensel. Malar om nagra skapsluckor och dorrar, sondagmorgon tog dock fargen slut sa har inte kunnat slutfora operationen, meeen far jag saga det sjalv ar jag ganska stolt an sa lange.
I sondags kvall fick jag fruktansvart ont i nacken, min nacke har matt bra dom senaste aren, visst jag kan bli stel och har ju aldrig kunnat vrida sa mycket pa huvudet  men inte som det var forut, da jag at medicin varje dag och provade allt fran bad, varmedynor, tens apparat med elektriska stotar och jag vet inte allt. Jag hade glomt bort hur otroligt jobbigt det var och ha sa ont, nu blev jag pamind och det satt i i typ 2 dagar. Varje stund jag kunde lag jag pa min spikkudde och igar var det ok igen, oj va mycket energi det tar och ha sa ont hela dagarna.

big news!

Forra veckan fick jag GLADA nyheter, min storebror Tobias friade till sin flickvan Sanna!!! Sa nasta ar i april star brollopet, jag ar sa glad, grat gladjetarar hela kvallen och blir fortfarande lite tarogd nar jag tanker pa det! Jag alskar brollop och speciellt nar det e nagon man star nara och tycker om som ska gifta sig. Dock onskar jag ju att jag fick vara hemma dom sista manaderna innan sa man far vara med om alla forberedelser, mohippa och annat skoj. Sa ar det att bo langt ifran sina nara och kara, man missar en hel del...
Vill redan nu onska er lycka till!! Ni ar bast, och snalla snalla snalla kom hit och halsa pa snart? :)

RSS 2.0