SHM i Paris

Paris var fantastiskt, oj så vackert det var. Linda och jag gick och gick och gick och hann med det mesta av turistgrejerna som låg inne i stan iaf. Tyckte allt att fransmännen var trevliga och försökte prata engelska med oss oxå så vi blev glatt överraskade. Paris vill jag definitivt åka tillbaka till, mötte upp en kompis lillasyster på Starbucks och hon sa att Paris på våren är underbart...
Swedish House Mafia levererade som vanligt, 2 timmars konstant glädje. Finns inget tillfälle som jag mår så bra på som under en spelning med den musiken. Folk hoppar på en, trampar på en, knuffar på en, man får en armbåge i huvudet, en öl spilld på sig men jag mår så bra ändå! Publiken var sjukt laddad och efteråt var det marsch hem i säng, svårt och somna dock innan adrenalinet hade gått ur kroppen. Milton Keynes Bowl spelningen i somras var såklart sjukare med trippelt så mycket folk och det är ju tills idag deras största spelning dom någonsin headlineat men så glad jag är att Linda och jag åkte till Paris och fick uppleva det igen!
Imorrnbitti bär det av hemåt till Sverige, fredag åker jag till Sthlm och besöker mina goaste Stockholmskor.

Triumfbågen

Julmarknad

Linda och jag framför Louvre museumet

Den legendariska Mona Lisa

 
Kärlekshänglås
 
Notre Dame
 
 
 
 
 
 
 
Framför Eiffeltornet (om någon inte förstod det)
 
 

6 december

Jag har haft bror och svägerskan här i en vecka, temperaturen gick ner precis när dom kom men dagarna har ändå spenderats på stranden, inte i bikini men lite färg fick dom iaf. Vi har mest hängt, strosat och ätit god mat. Idag är det bara en vecka kvar tills jag åker hem! Men först ska en weekend i Paris hinnas med, Linda och jag ska kolla Swedish House Mafia och förhoppningsvis få en skymt av Eiffeltornet. Aldrig varit i Paris så det ska bli spännande. Älskar att åka till ställen man aldrig varit på, det kommer jag aldrig tröttna på.

 

 

RSS 2.0