eurovision

Da kande jag att det var pa tiden att jag skrev nanting om Eurovision. Som ni sakert alla vet gick vi inte vidare till finalen pa lordagen, nagot som aldrig har hant forut. Och var det nan som trodde nat annat? Visst man hoppades ju, det gor man alltid. Men om det ar nan som kommer ihag sa skrev jag vid finalen i Melodifestivalen att manga lander i ar skickar ballader, sa for att sticka ut bor vi skicka en uptempo lat. Hade inte Eric Saade i sin lilla dusch funkat battre? Hate to say i told u so!
Men att Christer Bjorkman ska avga? Visst det kanske skulle behovas lite nytt blod i festivalen, MEN det var inte han som rostade fram Anna Bergendahl, det var svenska folket. Och det var inte han som valde ut latarna, det var urvalsjuryn, som vi alla vet inte har gjort nagot bra jobb dom senaste aren.
Sag inte semifinalen igar, for har i Spanien bryr man sig inte sa mycket sa den visades inte ens, vet inte heller om jag kommer se finalen pa lordag. Jag sag dock tisdagens semi, och dar holl jag pa Belgien, ah sa fin lat!

Ikvall ska jag sitta barnvakt, och imorrn blir det utgang!

busy helg

Fredagkvällen blev väldigt lyckad. Åkte in till Puerto Banus gick till mitt jobb och träffade på Sofie och hennes föräldrar där, sen kom Jade dit och Jenny, Bertie och Tom. Sen åkte Jenny och jag till Lola´s, hände dock inte så jättemycket vi kom dit ganska sent, och det hade varit busy innan vi kom dit. Hängde mest i baren hos Rachel, och sen var vi mest på Dreamers, Jami jobbade där den kvällen. Träffade på en massa random people efter att Jenny åkt hem.
Kom hem väldigt trött om man säger så innan 8 på morgonen. Vi började laga pasta för vi var så hungriga. Sov bort mest hela dagen, innan det var dags för nästa fest. Carlos hade sin födelsedagsfest i sina föräldrars lägenhet som ligger mitt på strandpromenaden och dom har som en veranda man kan sitta på, så man sitter nästan på strandpromenaden med utsikt över stranden och havet, underbart!!!

Massa mojitos, och sen bar det av till Lemmon, var dock värsta kön, det var packat men eftersom jag känner vakterna fick jag och Carlos smita in iaf, dom andra drog till Buddha men kom tillbaka efter tag. Senare gick vi allihopa till Buddha och dit kom Luis, Chris och Jami när han slutat jobba på Lemmon.
Carlos, Luca och jag gick hem och Carlos gjorde hamburgare, morgonmiddagar is the shit! Rachel kom dit vid 8 när hon slutat jobba, sen sov vi alla över där, och idag har vi bara ätit och sovit hela dagen, underbar helg!


Sofie och jag på Terrablues


Jag och Russell en av ägarna och Djn på baren jag jobbar på.


Jenny och jag


Posar lite på Lola´s


Jag, Rachel och Sandra på verandan


Allihopa på Carlos födelsedagsfest


Luca, Carlos och jag på Lemmon

Lola´s lounge

Ikväll blir det opening party på Lola´s lounge. Min roomie Rachel har fått jobb som bartender där. Bara för folk som har inbjudan, tror jag ska inviga min klänning jag skickade efter från hm. Imorrn är det white partydreamers, vilket innebär att man kommer in gratis om man bär vitt. Får se om det blir det eller en klassiker med Lemmon, kebab och Buddha. Molisse stänger dörrarna imorrn så drinkarna kostar 4 euro. Möter nog upp mina killar imorrn, får se vad som händer...


Frågestund!

Det var en läsare som undrade om jag inte kunde ha en frågestund, och det kan jag ju ha. Har inget annat för mig om dagarna. Men antar att det inte kommer bli nån rusning, så jag kommer inte sätta ett klockslag 2 timmar senare för stopp för frågar som Blondinbella, Kenza, Egoina och gänget får göra, utan vi kan väl säga till på måndag så får ni ställa frågor i kommentarfältet.
Spanien, studier här, bästa klubbarna, privat, vad ni vill. Kan inte garantera att jag kommer svara på alla privata frågor dock ;)

Kör igång...

Update: Kommer inte ha internet pa ett tag nu, sa jag forlanger fragestunden tills vidare...Fraga pa!

sommar sommar sommar

Har inte haft internet pa ett tag nu, men tror att vi ska ha fatt tillbaka det hemma. I fredags var jag ute med Rachel, Lemmon och Buddha. Lordagen hangde jag hela dagen med Linda, Paola och hennes vanner pa Trocadero en strandrestaurang. Och pa kvallen gick vi ut igen. Rakade dock sova bort hela sondagen.
Vi har underbart vader har just nu, sommarvarme, lag pa stranden i mandags och det va sa skont med en svag bris. Hangde hos mina killar pa kvallen, lagade varldens godaste kyckling och potatis. Igarkvall var jag dar igen och da lagade jag pasta och kycklingsallad, och sa kollade vi klart pa dom tva sista The Pacificavsnitten, det var en bra serie, men ganska skont att den ar over, nu far vi hitta nan annan serie. Annars lar jag val komma och hanga hos dom varje mandag iaf.

Ikvall ska jag aka till Nina B. butiken och halsa pa Lotta, ska fa valja nat fint som tack for min hjalp pa modevisningen, lar prova hela butiken, dom har ju sa himla mycket fint. Sen blir det nog ett glas vin efterat. Ar ganska uttrakad om dagarna, gar bara och vantar pa att fa borja jobba och tjana lite pengar.

Astracan

Igar var jag och Linda pa en butiksoppning, en av hennes gamla jobbarkompisar har oppnat en inredningsbutik har i Marbella. Jatteifnt var det och en massa fina saker, jag kopte med mig ett armband hem, med peacemarket pa, alskar peace! Sen kom Jade dit, och sa gick vi och tog en drink pa Buddha.
Ikvall blir det utgang, far se vart kvallen slutar...

update

Nu blir jag utan internet i nan vecka, sa ska skriva ett snabbt inlagg. Jobbet gick jattebra i helgen, och i lordags gick jag till Lemmon efter och motte upp Linda och Pauola som hade ett bord dar. Traffade mina killar i kon in oxa. Dansade i nagra timmar coh sen kebab, och sen gick jag till Budhha, men gick aldrig in utan traffade en kompis utanfor, som skjutsade hem mig sen.
Imorrn ar charitygrejen pa Trocadero, ska hjalpa till med modevisningen, blev inte modell. Sa mitt jobb blir som Whitneys och Laurens i The Hills nar dom hjalper till med modevisningarna :)
Pa torsdag ska Linda och jag ga pa en butiksoppning, ska bli mycket trevligt.
Pratade med mamma idag, har inte gjort det pa lange, det va trevligt och uppdateras lite om vad som hander hemma.

3 ar sedan

Fick se datumet och kom ihag att idag ar det precis 3 ar sedan min forsta operation. Kommer ihag nar jag skrev om det forra aret. Helt sjukt vad fort det gar. 3 ar senare och jag mar sa bra!!!
Idag mar jag dock kanske inte sa jattebra. Motte upp mina killar innan jag gick till jobbet, spelade lite biljard och at kebab, fick skjuts av Luis till Puerto Banus. Kul kvall pa jobbet, inte mycket dricks dock, men det ska det bli andring pa ikvall. Akte in till Marbella, gick en svang till Buddha, men va sa fullt sa gick hem ratt fort. Idag har jag sovit hela dagen.
Nu ska jag aka och jobba igen, far se vart den har kvallen slutar. Linda kanske kommer forbi, det kan bli kuuuuul!

sjuker

Jag har blivit sjuk, ligger hemma i sangen och gor mest ingenting. Har svart att sova om natterna for det gar ju inte andas nar man ar tappt. Tog ett sprut med nassprayen igar, men tappade den i golvet sa den gick sonder, jattelagligt. Nu ringde dom precis fran baren och undrade om jag kunde jobba imorrn och pa lordag. Saaaaaa bra! Jag behover verkligen pengar. Jag far proppa i mig lite ibumetin sa ar jag fit for fight imorrn.
Just nu har min roomie tva kompisar som bor har hos oss, 2 amerikanska killar. Jag ar dock inte sa mycket till sallskap eftersom jag ar sjuk, men dom roar sig ganska bra sjalva.
Rachel har fatt internet, sa vi ska kopa en router sa kan jag surfa pa det oxa. Kommer bli grymt! Sitter vid hennes dator nu sa det ar darfor jag inte har nagra prickar.

Trakig update, men hander inte sa mycket just nu..Bjuder pa lite bra musik ist.


bilder!

Nu sitter jag hemma hos Linda och använder internet med min dator, ni förstår inte hur underbart det känns. Så tänkte att en liten bildupdate skulle vara på sin plats. I lördags blev det ferre. Opening party med tjejerna på Tibu, och sen vidare mot killarna och sen Lemmon, och avslutningsvis en kebab på det såklart.
Igår var jag på möte på Nina B. Dom har ett charityevent på en restaurang på stranden om nån vecka. Lotta jobbar där och frågade om jag ville hjälpa till, men sen kanske dom behöver mig som modell för modevisningen ist, får se vilket det blir. Sen åkte vi till Sonora Beach, en beachklubb. En av ägarna till baren jag jobbar på hade födelsedagsfest där. Himla mysigt! Avslutade kvällen med Donkenmat. Somnade halv 11 och sov i över 12 timmar. I söndagmorse somnade jag vid 7, och så upp för mötet klockan 11. Det gjorde att jag var lite trött igår.


Poolområdet på hotellet vi bodde på


Sanna och jag, saknar dej sååå!


Vi åt en massa god mat, här sallad på stranden


Underbar paella


På opening partyt på Tibu, Linda, jag, Rachel och Jenny


Luis och jag gör våran vanliga pose


På Sonora Beach

tomt

Nu har min alskade Sanna akt hem, det ar sa tomt redan. Men vi har haft det underbart. Lovely vader, bade hon och jag hann bli lite bruna. Och nu ska jag ga ner till stranden igen, battra pa fargen. Nasta gang hon kommer far hon ta mej sig broren min oxo. Hon holl dock pa att inte komma hem. Jag vaknade kvart over 5 imorse, och bussen skulle ga halv 6. Vi sprang och hon hann som tur var. Jag onskade dock i smyg att hon inte skulle hinna med bussen sa hon hade fatt stanna lite till.
Ikvall blir det Puerto Banus TIBU med tjejerna, sen moter jag nog upp mina killar och gar ut i Marbella.
Saknar er alla dar hemma, forlat att jag inte kan hora av mig sa mycket nu, ar helt lost utan mitt internet. Maste komma pa en losning.
Nu har jag ju iaf en lagenhet sa ar det nan som vill komma och halsa pa, let me know!

RSS 2.0