Mello

7 Februari är det dags för årets första deltävling. Den går av stapeln i Scandinavium i Göteborg.


1. Nina Söderquist - Tick Tock
2. Jonathan Fagerlund |-Welcome To My Life
3. Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
4. Scotts - Jag tror på oss
5. Emilia - You're My World
6. Alcazar - Stay The Night
7. Caroline af Ugglas - Snälla, snälla
8. Marie Serneholt - Disconnect Me

Om man skulle ta och tippa lite INNAN man har hört låtarna...

Till final:
Shirley Clamp & Scotts

Till Andra chansen:
Alcazar & Marie Serneholt

Tippar igen när jag har hört låtarna. Jag hoppas ju såklart att Alcazar går vidare direkt till final, men det är ett rätt tufft startfält så tror det kan bli svårt, fast det är svårt och säga nu innan.

Nu när jag inte har nåt att göra om dagarna, har jag börjat titta på Melodifestivaler och Eurovision. Allt jag har inspelat. Alltså från 2002. Idag har jag kommit till Semifinalen Eurovision 2007. Så snart är jag klar....pust!

Idag var jag ute och gick en timma, så skönt. Har lagat mat och hjälpt mamma endel här hemma. Imorrn ska jag träffa mina älsklingar Emlan och Tessan, ska bli så mysigt. På kvällen ska jag servera på ett bröllop.


schlagerblogg?

Förstår att det är tråkigt för er trogna läsare när jag aldrig skriver. Men mitt liv just nu är otroligt tråkigt. Det roligaste på dagen är väl när posten kommer, då springer jag ut till postlådan för att se om det finns nåt kul jag kan fördriva tiden med. Igår kom det faktiskt två paket hem, 2 födelsedagspresenter till mig. Jag fyller nämligen år den 4e, på onsdag. Jag blir hela 22 år. När man va liten tyckte man att dom som var så stora som jag är nu, var jättevuxna, nu är man det själv, och jag ser mig inte alls som speciellt vuxen. Får lite panik ibland över att jag känner att jag inte uträttat nåt sen studenten, i juni är det 3 år sen!!

Jag får väl skylla mig själv att min vardag just nu är tråkig, men jag tänker fortfarande på LA. Jag har svårt att ta tag i nåt nytt, även om det för några dagar sen höll på att bli så att jag flyttade till London. Men blir inte så just nu, och jag känner nog att ska jag flytta dit måste jag ha ett startkaptial först, och just nu har jag inte det.

Men nästa vecka börjar årets Melodifestival!! Då får jag nåt att göra iaf, och tänka på. Ni som känner mig vet ju att Melodifestivalen tar upp större delen att mitt dygn när det håller på. Kommer ihåg när jag gick i skolan, jag hade väldigt svårt att koncetrera mig på lektionerna, och göra läxor eller plugga till prov under den 1,5 månaden det håller på var väldigt svårt!!! Nu har jag inget att göra, så jag kan lägga all min tid och energi på festivalen.

Lär nog bli uppdatering här på bloggen om festivalen. Kul för er, ni tror att ni ska få läsa om mitt häftiga liv i Los Angeles, ist får ni läsa om Sandra - Melodifestivalnörden, som inte har nåt bättre för sig än att betygsätta och läsa skvaller dagarna i ända.

nya planer

Jag fick inget visum, så usa känns rätt långt borta för mig just nu. Nån dag ska jag tillbaka, om det så bara är för semester en vecka. Men när det blir är det ingen som vet.

Nu är istället siktet inställt på Norge, tjäna lite pengar. Nån som är på? Jag skulle vilja åka bara 1-2 månader. Sen skulle jag nog vilja prova på London. En engelsktalande storstad, precis vad jag vill ha. Sen att det är en aning närmare än LA skadar ju inte.

Jag saknar alla mina kompisar i LA! Och jag saknar LA, jag var där i 2,5 månad och jag hann med mycket. Men jag hann inte ens med att se hela LA, det är så stort. Jag är iaf överlycklig över mina månader där borta. Dom bästa månaderna i hela mitt liv. Jag önskade bara att dom hade blivit några fler.

Jag är iaf grymt stolt över mig själv, att jag vågade ta steget och flytta till USA, att jag vågade säga att jag inte trivdes i familjen, att jag vågade säga nej till familjer som inte kändes rätt, och att jag till slut vågade ta beslutet att flytta hem igen. Även om det inte var tänkt att bli för evigt.

Det är bara att blicka framåt, jag får hoppas att det var nån mening med det här.

bloggvila?

Nu har jag varit på svensk mark i några veckor. Och det har inte blivit så mycket bloggande. Känns inte som att det finns så jättemycket kul att blogga om här hemma från byn. Jag har haft en underbar jul hemma med hela familjen iaf. Vad hade jag gjort om jag inte kommit hem? 

Det känns jättebra att vara hemma, eftersom jag vet att jag snart åker tillbaka till drömmarnas stad: Los Angeles.
Bara jag får mitt visum, så är jag på planet tillbaka den 16 januari, och kommer då stanna 6 månader!
Finns så mycket jag fortfarande vill göra! Jag saknar mina tjejer där borta, bäst för er att ni är kvar när jag kommer tillbaka!

När jag är i LA igen så blir det som vanligt här i bloggen, har sett att jag har ett antal trogna som kollar varje dag fastän jag inte har skrivit nåt. Men om mindre än 2 veckor är jag back on track. See ya then!

RSS 2.0