amaziiiiiiing!

Måndagen var otrolig! David Guetta är utan tvekan världens största DJ just nu, helt klart värt pengarna och jag hade lätt kunnat betala mer. Dreamers var packat! Redan innan han gick på var stämmingen galen, sen öppnade han med Memories, allsång allsång allsång!
Han skulle spelat i 3 timmar men spelade i över 4 timmar, och log mest hela tiden. Fick höra alla hans grymma låtar, och även den bästa låten just nu signerad Swedish House Mafia- One. Jag svettades som en gris, har nog aldrig svettas så mycket som den kvällen, såg ut som jag stigit ut ur duschen precis, min klänningen kunde jag lätt viridit ur som om den var nyvtättad.

Lätt en av mina absolut bästa musikupplevelser i hela mitt liv, slår inte Robbies Williams konserten på Ullevi 2006 men var något liknande. Så glad att jag fick möjligheten att se honom!

DAVID GUETTA - I feel like the Dj is my bodyguard...


Jag, Twiggy, India, Vivian, Jade och Debbie
Glad eller vad?!

DAVID GUETTA

Ikvall hander det vi har vantat pa laaaaaaange. David Guetta spelar pa Dreamers. Var precis och kopte min biljett, kommer bli grymt! Har laddat och lyssnar pa alla hans latar i ipoden. Han spelar mellan 3-6 pa morgonen, sa pa jobbet att jag skulle dit, och dom antog att jag kommer med svarta ringar under ogonen imorrn, men det tror jag val inte...

busy busy

Senaste veckan har jag mest jobbat. Borjade pa maklarfirman i mandags och trivs an sa lange valdigt bra. Bara halvtid sa jag jobbar aven lite extra i en kladbutik, underbart att det borjar rulla in lite pengar igen. Trivs som fisken i vattnet. Och ga upp pa mornarna ar inte lika svart som jag trodde att det skulle vara, men jag ar sjukt trott om kvallarna.
Varmt har vi det oxa, om man ar pa stranden som jag var i torsdags med Linda, och i fredags med Jami, sa far man forbereda sig pa att mest vara i vattnet, som ar sjukt skont. Igarkvall var det tankt att det skulle bli utgang, men vi blev for trotta sa kollade en film och somnade ist. Nu jobbar jag, och ikvall kanske det blir utgang far se vad vi kanner for.
Jag fick urinvagsinfektion idag igen, har inte haft det pa flera manader sa nu var det val dags igen. Men min angel Lotta akte och kopte medicin receptfritt pa apoteket, och kanns redan lite battre.

Forra veckan fick jag hem ett stort paket hemifran. Med GODIS, svenskt losgodis, ni forstar inte hur bra ni har det med godis dar hemma, Gott & Blandat, Djungelvral, Familje Guf, Dumle, Marabou, finns inga motsvarigheter har nere. Fick aven en kaajalpenna, teckning fran HampeBampe, massa tidningar och annat trevligt. Finns inget battre an paket fran dom kara hemma! Saknar er massvis!

Marbella i sondags

Har far ni se en liten hint om hur festen var pa Marbellas gator i sondags efter VM segern.


Yo soy espanol, espanol, espanol!

Det sjöng vi hela kvällen i söndags! Oj vilken dag det blev. Party fram till morgonkvisten. Vilken upplevelse att få vara här när Spanien vinner VM-guld! Det är inte varje dag det händer. Bläskfisken hade rätt, så efter matchen som vi kollade på på samma bar som varje match, så slängde folk runt en bläskfisk i hamnen, riktigt äckligt!
Går inte att beskriva hur det var efter matchen, man måste ha varit där för att förstå, och det var jag!!!

Måste bara posta en kommentar jag fick samma dag som finalen:

Calle om ESPAÑA:
Hej! Vad grabbig du är o vilket liv du har "synd" bete sig som en fjortis. Holland vinner ikväll oavsett du vill eller inte det blir 2-1 till Holland. Sneijder/Robben/Babel/Van Bronckhorst/Van Persie med flera är riktigga målgörare o inga spanska kalkoner som bara springer i gräsmattan o gör bara ett mål eller inga alls! Holland värlsmästare 2010. Imorgon ska till Amsterdam o fira Guldet :) Ni får trösta er med att dricka gravöl ikväll...


Jadu Calle, hur var det nu med Sneijder/Robben/Babel och gänget, riktiga målgörare eller? Hoppas du hade kul i Amstedam när du firade SILVERPLATSEN ;)

ESPAÑA

Nu ar det inte annat an fotboll har, forstar ni vilken lycka! Spanien ar i final, for forsta gangen nagonsin i VM. Och allt tack vare mig, att det ska behovas att jag flyttar till Spanien for att det ska bli nan ordning har.
Fotbollskvallarna har ar helt underbara, forst gar vi till stranden och gor "botellon" sen gar vi till varan bar dar vi har kollat pa alla matcher, som ligger pa en langa nere i hamnen dar alla barer ar packade sakert 1 timma innan det borjar. Folk precis overallt som forsoker fa en skymt av tvn. Och nar Spanien gor mal sa ar det en helt otrolig kansla. Jag har aldrig varit sa passionerad nar jag kollar fotboll som har.
For vi e i finaaaaaaaaal, finaaaaaaaaaaaaaaaal!!!

en bra dag!!

Idag var jag pa min andra intervju pa marklarbyran. Eller det var egentligen ingen andra intervju utan dom hade bestamt sig for att dom ville ha mig och undrade om jag vill borja jobba hos dom...JAAAAAAAAA! San lattnad, jag har gatt i ovisshet om jag kan stanna har i Marbella, om jag maste aka hem till Sverige, om jag har pengar till hyra, mat osv.
Vilket jag inte direkt har haft, utan jag har ist varldens basta foraldrar som ska fa tilbaka vartenda ore sa fort jag far mina pengar, for hor och hapna om en manad kommer jag fa lon. Har jag inte fatt pa valdigt lange! Jag kommer inte salja nagra fastigheter utan kommer sitta pa kontoret och skota mejling och annonsering och allt som har att gora med internet osv.
Ikvall har jag en dejt oxa, och imorrn e det fotboll igen! Vamos España!

Idag ar det varmt varmt varmt har. Kommer varma vindar fran Afrika och nar dom kommer hit blir det alltid sahar varmt. Stod 37 grader pa en termometer i stan....Svettigt? Ja.

Det gar bra nu, kompis det gar bra nu...

fotboll!!

Midsommar var trevligt, blev inte riktigt som vi tankt dock, men jag startade kvallen med killarna nere pa stranden innan fotbollen, sen gick jag hem och gjorde iordning mej. Kollade andra halvleken hos Linda, med senapssill, bakad potatis och vin. Och Spanien vann!!! Midsommar pa Pangea var ingen hojdare men vi hangde pa en massa andra barer i hamnen. Med en snabbis pa Finca Besaya inna vi akte hem.

Sen dess har det mest varit fotboll, hanger med mina killar, Christopher ska flytta hem till Cadiz :( han har hans bror har nu och jag kommer sakna dom bada sa himla mycket! Pa lordags ar det dags for fotboll igen, kvartsfinal for Spanien mot Paraguay!

Igar var jag pa en arbetsintervju for en maklarfirma (en annan an den jag blev blast av) det gick bra men dom hade flera att intervjua sa vi far se hur det gar.

RSS 2.0