förlorat gymoskulden

Igår var det härligt väder här med, men idag var regnet tillbaka tyvärr. Men tillåt mig småle, igår var det tydligen sol i Sverige, och ALLA på facebook skrev på sina statusar, åhhh vilket härligt väder det är, sol och det är så underbart! Och vad jag förstod var det väl bara en 10-15 minusgrader igår. Förstår att ni är trötta på snön och kylan, men jag tyckte det var ganska roligt. Jag tyckte oxå det va jättehärligt med sol, men jag hade iaf 20 grader här. Nu blir ni svenskar där hemma arga på mig men det struntar jag i! Det är skillnad på underbart väder och underbart väder ;)

Har kollat på en massa filmer sen jag skrev här sist, Match point, sjukt bra! Casablanca, inte fullt så bra, men gillar att mina roomisar får mig att se klassiker som Casablanca, Scarface och Ingmar Bergman filmer. Igår kollade vi Seven Pounds igen, och jag grät såklart, den är ju så bra! Ikväll ska det visst bli film igen.
Sov en siesta idag, och sen begav jag mig mot gymmet. Kan ni tänka er? Jag på gymmet?! Har aldrig hänt förut, därav rubriken. Min klasskompis Pavlina som åker hem på lördag :( sjukt tråkigt, drog med mig till gymmet, kände mig såååå töntigt, och jag klarar verkligen inte av alla testosteronstinna biffar som stönar och kollar sig i spegeln hela tiden, känner mig så obekväm. Bäst var nog bastun efteråt.
Imorrn ska jag ut med Pavlina och en annan klasskompis Christine, hennes man och svåger. Blir spännande...

underbart ute

Idag har det varit helt fantastiskt ute! Soooool och värme. Jenny och jag gick och åt en mycket god lunch efter skolan. Hon va så somrig, leggings och solglasögon. Åh vad mycket piggare och gladare man blir när det är fint väder! Blev lunch nere vid stranden, blåste en hel del, men solen brände iaf. Sen strosade vi runt lite till i stan, längtar såå tills sommaren nu. Idag var det min tur att bjuda henne då hon bjöd mig förra veckan på lunch. Tycker om dig så mycket!

godaste godiset

Här har ni det godaste godiset man kan äta bland annat. Ni blandar salta nappar och sura nappar, och flätar ihop dom, tadaaaaa!


loca noche

Igårkväll blev det galet, som alltid. Kollade Melodifestivalen samtidigt som jag sminkade mig, och när jag är klar säger killarna att det inte blir nån utgång, så typiskt, sen ändrades det dock. Och utgång blev det! Dom här killarna är verkligen grymma, har så kul med dom. Var på Molisse, kom dock dit sent runt 3 tror jag. Sen åkte vi till Dreamers dansade där några timmar, åkte hem, dansade här några timmar. Gick och la oss runt 9 imorse tror jag. Vaknade kl 19 ikväll, nu är killarna iväg på bio, känner inte riktigt för att betala för att se en film jag inte kommer förstå, då den är på spanska. Så jag har käkat pizza och bara tagit det lugnt, ganska skönt att bara vara ensam ibland.
Imorgon börjar allvaret igen, skola och ny bok.

vår i luften

Gick jättebra och jobba igår, var så kul och se barnen igen. Flickan tyckte inte jag såg ut som jag, eftersom jag har mörkt hår nu, hon fortsatte tjata om det hela kvällen: det ser inte ut som DU!! Så söt.

Sov länge idag och det var så skönt att bara vakna av mig själv, ingen klocka som ringer och inte vakna upp klockan 4 dagen efter liksom. Jag har suttit ute på balkongen och solat ansiktet, underbart väder idag! Känns som vår, satte på mig ipoden och bara njöt, så mycket folk ute på gatorna oxå såklart.
Ikväll är det Melodifestivalen igen, och Alcazar är med, det lilla jag har hört av låten så är det grym. Långt ifrån Stay the night stilmässigt, lite mer Alcazarized-skivan soundet. Jag får ju tyvärr inte rösta då jag är utanför Sveriges gränser, men om alla ni som läser kan slänga iväg en röst var iaf, så gör ni mig väldigt glad och nöjd!


Utsikt från våran balkong





När jag hade ätit lunch med Jenny häromdan, gick vi in i en liten butik och gissa vad jag hittade: Skittles! Det är sååå USA för mej, kommer ihåg när vi var på Universal Studios, hade Julia eller Anna köpt med sig en gigantisk påse Skittles som vi åt upp rätt snabbt. I Miss!

jobb

Igårkväll när jag låg i sängen och skulle sova hörde jag regnet smattra och började fundera på mitt paraply...kom inte ihåg var jag hade lagt det och då slog det mig att jag glömde det på Eroski när jag hade handlat. Som tur var regnade det inte imorse, och dörren är alltid lite öppen till Eroski när jag går till skolan, så jag smög in, och mitt paraply var kvar som tur var. Men idag har det inte behövts, vädret är underbart! Soooooool, sprang in på Zara en snabbis, och rean är borta och det är vårkläder på galgarna, fick en underbar känsla i kroppen, vore bara trevligt med lite stash så jag kan shoppa loss lite.
Och förhoppningsvis blir det det ikväll. Pappan i familjen jag var aupair hos förut ringde och frågade om jag kunde sitta barnvakt imorrnkväll, men eftersom vi ska ut och fira mitt prov imorrn, så frågade om det inte gick bra ikväll, och det gjorde det. Ska bli så kul och se barnen igen!! Minstingen lär ju ha växt så det bara knakar. Hade inget planerat ikväll förutom att kolla på film med roomisarna, men det kan vi ju göra när som helst.


årets låt

Provet idag gick mycket bra om jag får säga det själv. För att bara ha pluggat en dag, så är jag nöjd. Fick faktiskt bäst resultat i min klass, vi är bara 4 stycken, men jag är stolt ändå! På måndag börjar vi i nya boken, och då måste man tydligen börja plugga oxå...pust.

Ska bara posta grymmaste låten just nu, hörde den första gången förra helgen, kanske e helt efter men jag älskar den! Party på lördag, ATT vi ska förfesta till den här!


Madonna feat. Lil Wayne, David Guetta remix - Revolver
Emlan- Jag har en svag känsla av att du kommer gilla den, kom ner och hälsa på så får vi dansa till den här på Marbellas gator :)

pluggning

Idag har jag pluggat hela dagen, förutom en siesta på en halvtimme. Kunde knappt sova inatt då regnet väckte mig hela tiden, ni förstår inte hur mycket det har regnat här senaste veckan. Och det blir ju alltid översvämning här, man får hoppas och skutta för att ta sig över vägen. På ett ställe precis vid mig har dom lagt ut plankor över övergångstället för att kunna gå över, det bara forsar. Men idag har solen varit framme lite, och det var helt underbart!! Och det blir så varmt direkt. Love it.
Tillbaka till provet: trodde provet var på fredag, men idag sa dom att det var imorgon, så det var bara att vässa pluggcellerna, har ju inte pluggat till ett prov på 3,5 år. Jag hoppas det kommer gå bra iaf. Förresten så har den ryska killen slutat nu :( sååå tråkigt. Han och jag kom riktigt bra överens mot slutet, han gillar ALCAZAR! Jag började snacka om Alcazar av nån anledning, och han sa att han nog visste vilka det var, sen fick han lyssna på dom på min ipod, och joo dom var stora i Ryssland och han gillar dom. Grym kille. Han kommer tillbaka i juni, är jag här då ska vi definitivt ses och snacka spanska.  Längtar såååå till helgen, har inga planer alls, men känner jag mig själv och mina roomisar rätt så lär det blir utgång, minst en kväll.


Titta vad jag fick hitskickat av min fina familj på min födelsedag. LOVELY! Och så fick jag teckningar, Familie Guf och kort av min syster och hennes familj, ni är bäst!

festhelgen

Då var det dags för uppdatering. Blev som sagt fest i fredags (och i lördags) Jenny och jag mötte upp fotbollskillarna på Molisse, dansade arslet av oss. Och sen åkte vi till Le Prive, där det var svenskinvasion. Många av spelarna i Elfsborg, och så spelare från HV71, Johan Davidsson bland andra. Vet inte vad alla hade här i Marbella och göra just denna helg. Följde med killarna till deras hotell för efterfest! Sov bara nån halvtimme, innan det var dags för killarna att bege sig mot flygplatsen, och Anders Svensson bodde i rummet mittemot där vi var, så James ropade in honom, och ville att han skulle hälsa på mig. Och det gjorde han, han smög in i sin vita umbro t-shirt och var sådär härligt söt som bara Anders är. Jag frågade vart han hade varit igår, för han var varken på Molisse eller Le Prive, och dom hade varit runt på en massa andra ställen. Och så frågade han: Var det Sandra du hette? Japp :) åhh vad mitt hjärta smälte när han sa det, för jag har inte för mej att James sa att jag hette Sandra, jaja whatever? Fick väl iaf ur mig att jag tyckte han var grym, och att jag har hans namn på min landslags tshirt.

Sen gick killarna, men jag var kvar en stund på hotellrummet, och när jag ska gå ut från mitt rum för att gå ner till frukostrummet med Jenny, så går Anders ut från sitt rum mittemot, och mitt hjärta smälte igen...Gick efter honom hela korridoren fram till hissen, och frågade om inte han var sen nu, men nää kvart över 9 trodde han bussen skulle gå. Och så åkte vi hiss ihop, och av nån anledning frågade jag om han kunde nån spanska? Men nää det var dåligt med det...Han frågade hur länge jag hade bott här, och vad jag gjorde här. Den mest underbara hissturen i mitt liv. Men jag önskar att jag hade träffat honom nån annan gång, kanske utan högklackat, gårdagens smink och huvudvärk, men man kan ju inte få allt här i livet...
Jenny och jag åt en mycket god hotellfrukost iaf, en som jobbade där kom och frågade vilket rum vi bodde på och vad namnet var och grejer, hon tyckte inte riktigt att det stämde då det var ett fotbollslags som bodde på rummet, men joo vi sa att vi bor där. Sen brydde hon sig inte mer, och vi kunde äta våran frulle i fred. Sen tog jag taxi hem och sov hela dagen, innan det var dags för ännu en fest, Molisse, Le Prive och Dreamers. Och sen sova bort hela söndagen.


I väntan på taxin





Har hittat en till grym kille i Elfsborg, hans mössa jag har på mej. Denni heter han och det är han som gömmer sig bakom James, från Jönköping



Lördagen, Jami är redo för utgång, eller bara trött?


Lindisen och jag


Christopher och jag på Molisse

ANDERS!

Jag måste bara skriva vad som hände imorse: Jag Sandra, åkte hiss tillsammans med Anders Svensson, the love of my life! Jag har pratat med honom, berättar mer sen, nu ska jag sova, men ska bara upprepa vad som har hänt: Jag har alltså åkt hiss tillsammans med Anders Svensson, bara han och jag och några resväskor i en hiss i Marbella. Ibland älskar jag livet...



Var det Sandra du hette?

en vecka sedan

Förra lördagen var det fest här, min födelsedagsfest. Jag tog det dock lugnt eftersom jag åt massa tabletter. Hade 2 fotbollsspelare från Elfsborg här. Elfsborg är här i Marbella just nu för att spela en fotbollscup, och av nån anledning hamnade dom hos mig. Jenny, Linda och Lotta var såklart oxå här. Gick vidare till Molisse och dansade hela natten. Slutade med den godaste kebaben i världen. Mixad kyckling och kebabkött, yuuuuuuummie!
Var och tittade på killarna när dom spelade i tisdags på stadion här i Marbella. Råkade springa på dom efteråt och pratade lite. Sen kom Lotta och vi åkte till Pintxos och åt tapas som vanligt, och snackade en massa skit.

Ikväll är det fest!!! Jenny kommer hit, och sen går vi nånstans och sen ryktas det om Le Prive ikväll. Elfsborg har sin sista kväll här, så hela laget ska ut, kommer förmodlien möta upp dom nån gång under kvällen. Dom flyger hem imorrn, vilket betyder att dom kan festa ordentligt. Imorrn är det oxå fest för att Luis fyller år snart så vi ska fira honom, ingen aning om vad planen är för imorrn, men det visar sig väl. Nu är frågan...VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!




Elfsborgarna och jag


Jennysen på Molisse


lördagen

Tar vid där jag slutade senaste. Då var lördagen kommen och jag skulle cheerleada för Marbella Sharks. Eftersom jag inte var på träningen på fredagen hade jag endel nytt att lära mig. Bland annat ett solo med 2 andra tjejer. Jag stod alltså i front line! Fatta, första gången och jag blir ställd längst fram, bredvid tränaren. Jag övade och övade och övade, och när det väl var dags, kunde jag inte hela koreografin!!! Men det gick allt bra ändå, tappade bort mig nån gång, men det är sånt som händer. Folk verkade tycka att vi var bra iaf!


Första dansen var jag inte med på, för den hade dom övat på i flera månader, jag började ju veckan innan.




Ser ni mig? Längst fram till höger...




Köpte såklart en cupcake som belöning till mig själv efteråt


Jag, Jade, Debbie och Louise. The cheerleaders!

fullt upp

Oj, vad jag mycket att berätta om. Får ta det stegvis, börjar där jag slutade. Min födelsedag i torsdags, åt tapas med mina finaste Jenny, Linda och Lotta på bästaste Pinxtos. Fick underkläder från Hanky Panky av Linda och Lotta. ÄNTLIGEN!!! Sååå snygga. Tack tack tack!
Jenny och jag gick vidare för att möta upp Debbie och Jade, men så fort vi kom till restuarangen, fick jag så ont i ryggen/magen igen. Bestämde mig ganska fort för att åka till sjukhuset, Jenny var gullig och följde med mig. Tog taxi dit vid 12 på natten, kom inte hem förns 4.30. Blev en hel natt på akuten, denna gången gjorde dom iaf en ordentlig koll med röntgen, och blodprov och grejer, och så fick jag dropp, och smärtan försvann, magisk känsla för ett tag.
Visade sig att jag har njurkolik, lite liknande njursten antar jag, fast utan stenar?! Fick iaf värktabletter, men dom började inte verka förns i fredagskväll, så hade ont en hel dag till. Vilket gjorde att jag missade cheerleadingträningen på fredan....icke bra, då jag hade MYCKET nytt att lära mej på lördag, innan uppvisningen, mer om det nästa gång ;) Cliffhanger!




Lotta


Lindisen


Jag och Jenny


På den här bilden har jag sååå ont, så jag vet inte vart jag ska ta vägen, syns att jag ser lite bekymrad ut

cumpleanos feliz

It´s my birthday!!! Och vilken födelsedag sen. Vaknade halv 2 inatt av att jag hade ont i magen/ryggen igen. Så ont som jag hade inatt har jag inte haft sen jag var på sjukhuset i söndags. Tog ibumetin, hjälpte inte, tog värktabletten jag fick från sjukhuset, hjälpte inte. Hade för mej att jag hade sett en påse med sånt jag fick från Jami förra helgen, och jag tog den, då lugnade det sig liiite. Min roomie Christopher gjorde iordning lite te åt mej, och mitt i allt kommer en packad Jami hem, och blir helt förstörd när han ser att jag har ont igen. Han kom på att det var ju min födelsedag, så dom ställde sig och sjöng klockan 2 på natten, mina roomies är underbara! Och sen fick vi lyssna halva natten på att en galen brud, trycker på porttelefonen och vill komma upp, och den låter ganska högt. Stackars Juani vaknade väl.
Gick och la mej, men kunde inte somna, sov nån timme på morgonen, men när klockan ringde klarade jag inte av att gå upp, så struntade i skolan idag. Men känner faktiskt ingen värk just nu, men imorrn är det jag som drar till sjukhuset igen, och då ska jag kräva att dom känner på magen och att jag får en röntgen!
Ikväll är det iaf cheerleading practise, och efteråt lär det blir tapas med Linda, Jenny och kanske Lotta. Sen möter jag nog upp Jayde & Debbie i gamla stan, tar en drink och försöker fira min födelsedag så gott det går. På lördag däremot, då smäller det! Om jag lever då...

Mina telefoner går varma, både svenska och spanska. Tack tack tack för alla grattissms! Blir så glad!

cheerleading!

Det här är en video från när tjejerna gjorde förra uppvisningen för Marbella Sharks!
Den blonda tjejen som oftast står längst fram i mitten är våran tränare Jennie, hon är hur grym som helst!


världens dåligaste timing

Jag har gått och blivit sjuk, vet inte vad för sjuk, jag tror att det är njursten för vad jag läste på internet så stämmer alla symptom iaf. Började i lördagskväll, hade jätteont i sidan av magen, typ bakom höftbenet, och det blev bara värre och värre, vi va hemma hos en kompis och hade barbeque, men jag och Jami tog en taxi hem, och så spydde jag när jag var hemma. Fick nåt starkt av Jami så värken försvann, men den kom tillbaka på förmiddan igår, och till slut så åkte jag in till sjukhuset, hade nån infektion, så fick antibiotika och nån annan medicin. Äter lite smärtstillande, har inte behövt ta nån idag, så hoppas att det börjar försvinna. Även om det fortfarande känns, så är det inte den där hemska smärtan som gör att jag inte kan sitta still utan bara kråmar mig. Hostar jag, hugger det till i sidan.
Med andra ord hemma från skolan idag, åhhhh, vi som skulle ha ett svårt och viktigt kapitel i skolan denna vecka! Och så har jag cheerleadingträning på torsdag och fredag, sen uppvisning på lördag! Jag bara hoppas att jag mår bra tills dess, just nu kan jag ju knappt röra mej, men ni kan väl hålla alla tummar ni har för mej?!

RSS 2.0