Juleskum

Det är väl aldrig för sent att äta julgodis? Det är iaf vad jag gör ikväll och kollar på Ally McBeal, gamla goda Ally.
Precis bestämt att Jade ska bo hos mig nästa helg. Jade skulle komma ner för att gå till tandläkaren och skulle bo på hotell med sin pojkvän, igår gjorde dom slut så jag erbjöd henne att bo hos mig ist. Finfin födelsedagspresent! Ska bli så trevligt att ha henne hos mig hela födelsedagshelgen :)


Marbella Club

I julklapp fick jag boken Marbella Club av min mamma. Hon tyckte ju absolut att jag skulle läsa den eftersom delar av den utspelar sig i Marbella. Har nästan läst ut den och den är bra, lite hemsk men läsvärd! Extra roligt för oss som bor i Marbella kanske eftersom man känner igen miljöer och platser.


Scones

Röd dag och hur firar man det bättre än med en plåt nybakade scones där smöret smält med ost och marmelad.
Senare blir det en powerwalk på strandpromenaden!


Nyår i Madrid

Nyåret i Madrid va jättehärligt! Fick äntligen besöka Spaniens huvudstad. Älskade att det var en massa människor överallt, mycket fin arkitektur, ett Starbucks i varje hörn. Dock föredrar jag Marbella i alla lägen, varmare klimat, renare stad och trevligare människor!
Tolvslaget spenderades på torget Puerta del Sol med resten av invånarna i Madrid, galet mycket folk! Senare åkte vi och festade på Buddha till morgonen. Hann se endel av Madrid, gick på bio Mission Impossible 4. Åkte hem i måndags, jättesmidigt med snabbtåget. Ett bra nyår!!


RSS 2.0