paskledigt?

Nu ar det snart pask och vanligt folk har 4 dagar ledigt... Men med 3 jobb ar det lite smatt omojligt. Skulle iaf fa typ 2 eller 3 dagar for jag ar ledig fran maklarkontoret torsdag fredag men maste jobba i butiken. Sa blir bara 2 dagar ledigt, jag far val se fram emot pengarna ist, som ar ganska valbehovda.
Blir en massa fest i helgen, bade fredag och lordag blir big nights och om det inte regnar pa sondag sa drar vi till Nikki beach for lite dagshäng.

Har antligen fatt min iphone och den ar lite smatt fantastisk, sa mina älskade hemma i Sverige skaffa skype lagg till mig sa kan vi ringas nar som helst gratis. Hor av er sa far ni mitt anvandarnamn.

Haromdagen kopte jag 2 kilo jordgubbar, jattegoda, for 27 kronor, ganska billigt eller?. Ater jordgubbar varje dag nu, underbart och borja dagen med farska jordgubbar. Snart kommer körsbaren oxa, det ser vi fram emot.

Hoppas att alla dar hemma har en jattebra pask. At en massa svenska paskagg, med svenskt godis, NJUT!! 

powerwalks

Jag spenderar dagarna med att jobba och powerwalka. Gar pa strandpromenaden nastan varje dag, och jag gor det for att jag vill, jag slapar mej inte ut bara for att jag maste. Jag kanner ett sug for och trana, och det har inte hant manga ganger i mitt liv, det har maste jag ta vara pa. Med solglasogonen pa nasan, ipoden i handen och solen i anisktet sa kan jag ga hur lange som helst.

Maste beratta att min mamma har bestallt biljetter sa hon kommer hit en vecka i mitten pa maj :) :) :)

Imorrn kan jag antligen hamta min iphone, efter mycket om och men, da far ni skicka alla era nummer for dom forsvann ju nar min svenska telefon slutade fungera.

Snart kommer Linda tillbaka till Marbella, hon har varit ute pa jorden runt resa med sin pojkvan. Dom akte i borjan pa december, igar landade hon i Sverige och ska vara hemma nagra veckor. Kan inte fatta att hon har varit borta i over 4 manader, vart tog den har vintern vagen??????? 

solen skiner

Underbart vader ute, nu ar verkligen varen har, kanns som sommar i Sverige, lite kyligare mornar och kvallar och cirka 25 grader om dagen. Inge mer varmeelement, inga stora pyjamaser, inga mer stovlar, nu ar det sandaler och solglasogon som galler, och jag njuter.
Kunde ga redan innan 19 fran jobbet igar sa jag akte upp till La Cañada, behovde kopa smink, ballerinaskor och bikini. Hittade ingen bikini jag ville jag, kopte ballerina, men nu nar jag provade dom hemma sa va ena skon for liten, maste aka och lamna tillbaka dom.
Idag har jag tagit eftermiddagen ledigt, tyckte jag kunde unna mig det, jag ska lagga mig pa stranden och bli lite solkysst, ska bli jattefint vader i helgen men imorrn jobbar jag, och sen ska jag till Ikea med Lotta.

Idag fyller min finaste storasyster 30 ar!!! Grattis grattis grattis! Hoppas familjen dar hemma tar hand om dig idag. Nu ar det inte langt kvar tills ni kommer ner till mig, och paket vantar har som sagt...

tomt

Jade åkte till flygplatsen för en stund sen. Har varit helt underbart att ha henne här igen, saknar henne så. Men hon kommer komma tillbaka många gånger den här sommaren som tur är, och planerar jag bra så lär jag åka och hälsa på henne och Jenny i England, nu har jag 2 anledningar att åka dit.
Hon kom sent i torsdagskväll, jag va ute och vinade med en kollega från jobbet, så sprang hem 10 minuter innan hon kom och tokstädade och bäddade hennes säng osv. Sen gick vi en sväng till Molisse, och sen till en bar där det skulle vara en casting för en realty show som ska spelas in i Marbella, 4 killar och 4 tjejer ska bo i en fancy villa i Marbella och festa ihop denna sommaren, vi kom dit för sent dock, inget folk kvar.
Fredag blev lugn med drinkar nere i hamnen och sen middag med Vivian. Lördag spenderades med att gå runt i Marbella, vi tog båten till Puerto Banus, åt lunch där, baguette, det var Jade som fick mej hooked pa Caesar club baguetten där, så den var given. På kvällen åt vi middag ett gäng i Marbella på Casa Mono, sen Room 101, en snabbis pa News Cafe, Seven och Linekers och sen åkte vi till Olivia Valere där det var öppning för säsongen, sjukt bra! Blev uppraggad av en avdankad gammal svensk fotbollsspelare, har för mig att han heter Martin Dahlin?? :) Sen åkte vi till Funky Buddha som alltid är fantastiskt!! Stupade i säng 7 på morgonen, igår bara hängde vi hemma, åt middag med lite kompisar och hem igen. Idag jobbade jag men kom hem ganska tidigt så vi gick ner till hamnen för lite tinto de verano i solen vid stranden, bra avslutning på en underbar helg!


Jade är glad över att vara tillbaka :)
Middagsgänget: Kaspar, Dion, Vivian, Sergio, Lucie, jag, Jade och Fiona.RSS 2.0