news?

Har tyvärr inga goda nyheter. Hade en underbar familj på gång i Franska rivieran. Skulle skicka ett mejl och tacka ja, då skrev hon precis att dom redan hade hittat en. Fan jag skulle skickat mejlet i lördagskväll ist, men det blev så himla sent hos Mia. Blir så arg på mig själv.
Gick en härlig promenad med Tessan i lördags, och sen va jag hos Mia och kollade Robinson och fotbollen. Igår var jag bara tjurig hela dagen över aupairjobbet. Idag fick jag jobba, ska jobba imorrn med. Har så sjukt ont i fötterna jobbade 7-15.30, samma imorrn. Kan inte träna ikväll med mina fötter tyvärr. Sista friskis & svettisen.

Åhh jag vill härifrån!

Kul inlägg, bläääääääääääää!

Photofunia

Det ryktas om att några vill att jag ska blogga oftare. Men just nu är mitt liv så otroligt tråkigt, och jag har ingen blogginspiration, dock kan det blir ändring på det vääääldigt snart. Kika in här dom närmaste dagarna så kanske jag har något att berätta, vem vet....

Är lite sen jag vet, men nu har jag oxå hittat till Photofunia.
Jeremy Darling

Igårkväll visades det sista avsnittet av Dirty Sexy Money här i Sverige. Och då var scenen med, som jag var och kollade på när dom spelade in. Scenen varade i kanske 15 sekunder, men det tog flera timmar att spela in den. Så himla häftigt att jag fick vara med om det. Det händer i Hollywood!


Får inte nog av den här bilden!  Jag, Jeremy Darling & Teresa.

LA VOIX

Hann inte med att blogga när jag var i Stockholm. Och ingen tippning blev det heller. Men jag kan ju säga såhär i efterhand att innan finalen trodde jag att topp 6 utan inbördesordning skulle vara Malena, Alcazar, Caroline, Måns, EMD & Sarah, och det var det väl.
Jag var både på genrepet på dagen på lördagen, och sedan finalen på kvällen. Orkar inte lägga upp några bilder nu. Josefine och jag var fierce iaf. De två söta damerna i toalettkön fattade att vi hejade på Alcazar och det var ju meningen.

Vad har hänt sen sist? Jo, har fått 2 nej på aupairjobb jag har sökt, Cypern & Monaco. Så allting känns väldigt tungt just nu, plus att jag fortfarande försöker få hem min väska från LA.

Mina älskade vänner i Los Angeles, ni har ingen vän från Sverige som ska komma och hälsa på den närmaste tiden??
Jag börjar bli desperat nu, jag saknar mina grejer :(

Fan va synd det är om mig, inget jobb, inga pengar, ingen kärlek.
Det enda positiva är väl att det faktiskt var solsken idag...Men hur mycket hjälper det?

MELODIFESTIVAL!

Vann inte idag heller, men jag var galet nära, precis när första tonen gick fram, så ringde det, kunde vart jag. Men som tur var så, kollade jag min mejl igår, och jag läste mejlet från livenation.se, brukar inte läsa dom, men det var väl meningen för där stod det att dom släppte fler biljetter till finalen på ticnet. Så jag gick in direkt, och det fanns några kvar så jag köpte 2, nån får man väl alltid med sig.
Så jag bryter inte min svit från 2003 att jag har gått på nån deltävling eller final sedan dess, känns bra.
Idag eller imorrn åker jag till Stockholm, för att se finalen, den mest öppna finalen på många år, vågar inte ens tippa....tänk om Ugglas vinner, då blir ju iaf Hampus glad, det är hans favoritlåt. Jag däremot blir inte glad, ska det stå mellan Malena & Caroline som det verkar, så ska ju Malena vinna lätt enligt mig!!!

Jag är glad, för jag ska på Melodifestival finaaaaaaaal, FINAAAAAAAAAAAL!!!!

Frankrike har vunnit 5 gånger!

Vann inte idag heller, för givetvis så kunde jag ju inte sista frågan. Och den kunde jag ju igår, det är ju den allting hänger på, kan man den så lär man ju va snabb. Kan man den inte utan man måste kolla google, så är det lite kört, och det var det idag. Då blir det 7.25 imorrn oxå då...

Buffra klart nån gång då!

Skulle kunna döda min dator just nu!!! Satt och lyssnade i 1,5 timme, och precis när dom ska säga nästsista frågan så försvinner sändningen, och den börjar buffra, vilket gör att jag inte hör dom 2 sista frågorna. När jag sen startat om sändningen så repeterar dom frågorna, och det var för sent. FAN! Det värsta var väl att hon som vann , bara gissade på sista frågan!!!! Klart man vet att Shirley Clamp kom 2a 2004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Då får jag sätta klockan på halv 8 imorrn oxå då....

Liveblogg

Japp, nu livebloggar jag. Gick upp 7.30 imorse för att lyssna på Mix megapol, där dom har schlagertävling, man ska svara på ett visst antal frågor, och svaren är siffror och det leder till ett telefonnummer som går till studion hos Adam & Gry. Den som först ringer in vinner 2 biljetter till finalen på lördag. Så jag går upp halv 8 denna vecka tills jag vinner...

Wish me luck!!!

Min mummy fyller år idag, grattis min älskade mamma!

Andra chansen

Så ikväll är det andra chansen. Nästa vecka är det final, det har gått fort som det alltid gör. Och det kan ju gå hur som helst ikväll. Men jag tror väl iaf såhär:

Scotts
Sarah Dawn Finer
- Vidare

Lili & Susie
BWO
- Vidare

Amy Diamond
Starpilots
- Vidare

Rigo and the Topaz Sound feat. Red Fox
Caroline af Ugglas
- Vidare

FinerSarah Dawn  - Vidare
BWO

Starpilots - Vidare
Caroline af Ugglas

Final
Sarah Dawn Finer & Starpilots

Sen har vi ju internationella juryns val ikväll oxå, och det står mellan:

Caroline af Ugglas
Amy Diamond
Sofia
Sarah Dawn Finer


Och skulle dom jag tror gå vidare gissar jag på att internationella juryns val går till Sofia, men om inte Sarah Dawn Finer går vidare tror jag hon blir juryns val.

I min perfekta värld hade Sarah Dawn Finer och Lili & Susie gått vidare men det är ju tyvärr omöjligt ikväll. Precis som förra året när jag tyckte Ola & Caracola skulle gått vidare, dom möttes i första duellen. Illa.
Förresten så får vi ju se hur Sarah låter ikväll, hon var inte med på genrepet igårkväll, utan Britta Bergström var stand in. Får hoppas hon är friskare idag....

svettig

Har just pratat i telefonen i 1,5 timme. Jag är helt svettig....Tror tom kanske att jag har fika kvar vid tvn. Måste gå och kolla, jag ska gå och lägga mig nu, inte för att jag tror att jag kommer kunna somna, men man får väl försöka.

Gud jag bara skakar, fattar inte varför jag alltid blir såhär när jag pratar i telefonen. Inte för att det här var nåt vanligt telefonsamtal, det var ett annorlunda telefonsamtal :)

Nighty nighty!

DSM

Satt ju barnvakt igår, det gick bra, och fick lite money för att dom hade tagit upp min tid, inget man blir rik på men har man inte fått lön på typ 4 månader så tar man tacksamt emot minsta lilla bidrag.

Idag har jag tränat= dansat till låtarna på Melodifestivalskivan.

Igår tittade jag på Dirty Sexy Money, grymt bra avsnitt och vad får jag höra. Jo att det har inte sänts i USA än, vi fick det före, hur bra är inte det??!! Nu är det bara att bänka sig, för nu i vår lär ju scenen jag fick vara med och se när den spelades in på Paramount Pictures studios i Hollywood att visas. Jeremy Darling åker limousine i Las Vegas, åh va coolt det ska bli att se!


Jag, "Jeremy Darling" och Teresa, åhh den dagen kommer jag aldrig att glömma!

OC

Har precis kollat klart på säsong 1 av OC, och vad jag grät, även att jag har sett det flera gånger så är det så hemskt när Ryan åker tillbaka till Chino, och med Halleluja låten. Gud vilken bra serie.
Kollade första avsnittet av Project Runway säsong 5 oxå. Och märkte att det hade jag visst redan sett, antar att jag såg det i USA, och jag vet vem som vann, men lugnt jag ska inte säga nåt. Han/hon/den/det hade iaf en väldigt fin kreation i gårdagens avsnitt.
Igår var jag på friskis & svettis, och det är så skönt nu när man kan programmet, att man kan ta i och verkligen köra järnet. Idag blev det visst oxå träning precis efter frukost, eftersom jag fick hem Melodifestivalskivan. Åh det finns så många bra låtar att dansa till. Nu blir träningen enkel här hemma.

Fick precis ett samtal av en granne, jag ska sitta barnvakt imorrnkväll, gutt. Hoppas bara jag får en slant för det, vi pratade inte om det.

GRATTIS till Tessan som blir lika gammal som jag idag 22 år! Vi börjar verkligen bli till åren nu, min bror Jonas fyllde 25 förra veckan, han sa att nu är han halvvägs till 50. Vilket betyder att vi är det snart oxå....

RSS 2.0