semester i sverige

Jag är hemma i Sverige för en liten stund. Kom hem i onsdagkväll och åker tillbaka till Spanien på tisdag. Visste att åker jag inte hem nu så kommer jag inte komma hem förns i jul, och då har jag varit borta ett helt år, och det är fööööööör lång tid utan alla här hemma. Var bara pappa, brorsan och Sanna som visste om det, så mamma fick sig en trevlig överraskning när jag steg av bussen, vi grät en skvätt :)
Jag myser med familjen, äter mammas mat och njuter av att inte svettas 24 timmar om dygnet. Ikväll ska tjejerna och jag ut. Igår köpte jag en ny kamera, skitnysgg, så ikväll ska jag ta bilder äntligen igen!! Har varit utan kamera nu i flera månader, inte ok!

jobb och ater jobb

Sitter pa jobbet och det ar inga kunder, och fick precis en pik av Tessan att jag bloggar daligt, och det gor jag verkligen! Jobbar mest, fick jobba pa baren i lordags, och jobbar lordagar i butiken, och nan extra dag har och dar ibland, och sa varje dag pa maklarbyran da.
I mandags drog min franska kompis Kevin med mig till Dreamers och vi sag Axwell, en av DJ:arna i Swedish House Mafia. Och det var sa bra!!! Kostade pengar gjorde det oxa, men det ar sa vart det! Jag betalar inte for att festa eller ga pa en klubb jag betalar for musikupplevelsen. Alskar musik, vad skulle jag gora den?

Igarkvall var vi ute pa Lemmon, ikvall blir det Lemmon igen... har hangt pa stranden, och igar fick jag en hel del farg, wiiiee, man kanner ju sa mycket fraschare!

Btw: Sa ar Michelle Obama i stan. Hon ar har pa semester med barnen, Barack ar dock kvar hemma i USA. Hon hade gatt runt i gamla stan, och min kompis som jobbar dar tog nagra kort.

RSS 2.0