Min älskade lägenhet

 

Ni får ursäkta kläderna på soffan, dom är borta nu :)

image description

image description

Mitt GULA kök

image description

image description

image description

image description

image description


3 år

Jag har firat mina 3 år i Marbella med en lägenhetsflytt. Har gått väldigt fort, gick på visning i fredags och skrev på kontrakt och flytttade in igår. Min nya lägenhet är helt fantastisk, just nu ser det ut som ett stort bombnedslag för Viv som hjälpte mig flytta och jag bara ställde in allting i vardagsrummet, tog mig 10 minuter och hitta mina flingor imorse.
Har flyttat till en tvåa bara ett stenkast ifrån min gamla lägenhet och jag är förälskad. Ska ta bilder så ni får se den men bilder gör den inte rättvisa. Imorrn blir det Ikea med Lotta :)

Good bye

Nu har jag sagt hej då till bror och svägerskan. Blir alltid tomt när besöken åker hem och man påminns om hur mycket man saknar sig familj.
Vi har haft det jättebra iaf, vädret var lite si och så första dagarna men sen har vi haft strålande sol! Massa goda middagar och luncher. Drog även ut dom på en kort kväll på stan i fredags då vi hade påskfest/modevisning på Nina B.
Det är inte långt kvar tills jag får se dom igen och då stundar bröllop, dom fick en tidig bröllopspresent av mig. En natt på ett hotell där dom fick njuta av poolhäng, en fungerande dusch och frukost.
Tack för att ni ville komma ner och hänga med mig på eran pre honey moon!

 

 

image description


56 timmar kvar

I lördags jobbade jag i butiken, fullt upp hela dagen, på kvällen var vi runt lite överallt. Sjukt rolig kväll! Inte lika roligt igår, låg i sängen precis hela dagen. Nu är det bara 56 timmar kvar tills bror och flickvännen kommer hit. Längtar såå, hoppas dagarna går fort nu tills dom är här, sen får dagarna gärna gå långsamt. Vi ska ha påskmys vi 3!
Vi ber till Universum om fint väder!

RSS 2.0