I will be popular and dance alone in the club!

I veckan har jag fatt ett till jobb, sa nu jobbar jag pa 3 olika stallen mer an heltid, 2 kontor och en butik. Trivs jattebra och nu har jag inte mycket till fritid sa jag far ta vara pa den lilla tid jag far. Vi har haft sommarvader har hela veckan, blev utgang i lordags och igar la jag mig pa stranden i nagra timmar, kanns lite fel att ga all in med bikini i februari, sa blev jeansshorts och bh, underbart!
Vet inte hur jag ska kunna flytta till Sverige igen, man blir sa bortskamd har nere. Inte konstigt att folk ar gladare och mer avslappnade har med sol nastan aret om, skulle inte klara av morker och gratt trist vader 8 mander om aret igen. Man mar sa mycket battre nar det ar solsken nar man vaknar.
Idag ar en helgdag har i Andalucia sa mitt maklarkontor ar stangt men jag jobbar i butiken, ingen vila ingen ro.

Jag hade tankt att aka hem ett tag i borjan pa april nar systern min fyller 30 ar, men eftersom jag precis borjat ett nytt jobb kommer det nog inte bli sa, sa vill ni traffa mej ar det bast ni kollar biljetter ner hit :)

Annars foljer jag Melodfifestivalen sa mycket jag kan, mina favoriter i finalen an sa lange ar Danny och Eric Saade, i lordags skulle Love Generation gatt vidare. Snalla rosta vidare dom i andra chansen pa lordag! Da kan vem som helst av dom 3 vinna finalen och jag ar nojd! I ar blir andra gangen sedan 2003 som jag inte ar pa plats pa nagon av deltavlingarna eller finalen, det kanns i hjartat ska jag saga er, far se om jag kan fa ihop nat litet svenskgang har och kolla finalen med.

besok av polisen

Min fodelsedagsfest var en succe... hangde hemma hos mej forst, fick en massa fina presenter, bland annat hogtalare av Jami och hans flickvan, vi drog val pa ganska hogt, och forst kom grannen upp och ville att vi skulle sanka, gjorde nog det en liten stund innan vi hojde igen, kl 2 pa morgonen knackade polisen pa :) hade som tur va min Luis dar som ar advokat sa han tog hand om mig. Dom ville se mitt pass och ta min information till nasta gang, for da ar det böter som galler.
Sen gick vi till Molisse, sen blev det draaaaaaama som vanligt sa vi splittrades, och jag gick med nagra av mina kompisar till Buddha.
I lordags var jag oxa ute denna gang med mitt Puerto Banusfolk,kande att jag va sa trott pa all denna drama som forfoljer mej och mina kompisar har i Marbella. Borjade med middag i Benahavis, sen en invigning av en bar Room 101 i Banus, vidare mot Suite, dar vi dansade nagra timmar, sen Olivia Valere, och nar folket drog hem, ringde jag mina Marbellakillar och motte upp dom pa Buddha. Blev sangen klockan 7 den sondagsmorgonen.

I mandags var det alla hjartans dag, jag firade med me, myself and I. Lagade middag, och at med tanda ljus och soft middagsmusik i form av Bo Kaspers Orkester, laten "Det har ar en dag att bli kär pa" ljod ur hogtalarna, och det hade ju varit ganska patetiskt om jag satt och tyckte synd om mig sjalv, som tur var gjorde jag inte det utan skrattade hur lange som helst! At kladdkaka till efterratt och tittade pa en film.
Hoppas att alla mina fina hade en bra dag! Saknar er alla ska ni veta!



Min fodelsedag

Igar var det dags for min fodelsedag, den 24:e i ordningen. Bakade cupcakes kvallen innan som jag tog med till kontoret och bjod alla pa, dom verkade ga hem. Fick presenter fran mamma och pappa, lite godis, linne, bok, tidningar. At lunch i gassande sol med Lotta, och pa kvallen at jag middag med Lotta och Sofie pa Picassos i Puerto Banus. Fick en planbok av Lotta, antligen, och en klanning som jag foralskade mig i nar den kom in i butiken av mina chefer.

Ikvall blir det fest hemma hos mej, sen ar planen att ga till Molisse, och sen drar vi vidare mot Funky Buddha.

Solen skiner och livet leker!!

Btw: Min syster och hennes familj har bokat biljetter hit, tror det blir i maj, dom ar dom enda som inte har varit har och halsat pa ur min familj, men nu ska det snart bli av! :)


Felicidades

GRATTIS lillebror pa 18-arsdagen!! Onskar jag hade kunnat vara hemma och fira dej, men jag far fira dej harifran ist.
Det basta med att jag inte ar hemma ar formodligen att du far valja tarta helt sjalv, ingen storasyster som oxa ska ha en tarta dagen efter. Lyx kallas det :P



RSS 2.0