Euphoriaaaaa

Tillbaka från underbara Ibiza! Det är en fantastisk liten ö full av underbara människor. Villan vi bodde va jättefin och låg nära stan. Vi festade på Pacha, Blue Marlin och Ushuaia. Såg en massa bra djs typ som David Guetta och Luciano. Det tar på krafterna dock, jag vaknar fortfarande jättetrött varje morgon men det är bara på't igen för ikväll är det White Party på Nikki Beach!

Vann Eurovision gjorde vi oxå! Jag är så stolt över att vara svensk och otroligt besviken över att jag inte fick se det på tvn. Men men, nästa år är jag på plats i arenan för att se Eurovision live för första gången!
Här kommer bildbomb från Ibiza:

Våran pool och villa

image description

Jag och Lucie

image description

Sushi

image description

image description

image description

image description

David Guetta

image description

Lucie, Helena och jag

image description

Ushuaia

image description

image description

image description

Alla som bodde i villan

image description

Blue Marlin

image description

image description

 


Ibiza!

Oj va tiden rusar iväg, ikväll är det dags för den första semifinalen i Eurovision 2012. Sverige tävlar på torsdag men då är jag redan på Ibiza!! Skulle inte förvåna mig om vi detta år då jag inte kommer ha möjlighet att se det går och vinner hela tjottabalongen, inte mig emot dock! Vinner vi kommer jag hem nästa år för att se Sverige anordna Eurovision 2013.

På torsdag bär det av till Ibiza där vi har hyrt en villa över helgen. Det är opening weekend vilket innebär att alla stora klubbar har sina öppningspartyn. Första gången jag åker till Ibiza och det ska bli grymt kul!

 

 

 

 


Back in business

Inge bloggande i Sverige, där har jag bättre saker för mig. Min brors bröllop blev iaf alldeles fantastiskt. Perfekt dag och jag är så glad för deras skull!
Hemma gjorde jag minsta möjliga, häng hos mor och far, middagar, häng med syskonen och vännerna. Lugnt och skönt som alltid.
Skönt och va tillbaka hemma, vi har äntligen fått sommar här. Det är träningsslutspurt nu fram till sista maj. Idag åt jag lunch i solen i hamnen med Kiki, Lucie och Viv. Ikväll blir det besök på en nyöppnad svensk restaurang med Linda och Lotta.
Saknar alla där hemma redan, nu är det eran tur och hälsa på mig :) bäddsoffan väntar!


RSS 2.0