honey im home!

Jag är på svensk mark. Svensk kall mark, för usch vad kallt det är här. Jag tyckte det va kallt i Spanien om kvällarna när det var 10 grader. Ingenting mot här, som tur var hade mamma plockat fram vinterjackan åt mej, och vinterstövlarna väntar på mej i garderoben, lär behövs, hoppas jag har halsduk, vantar och mössa nånstans här med.
Tog en hel dag för mig att komma hem. Jag flög nämligen till Köpenhamn och just nu är det ju klimatmötet med alla head of states där, och så blev det snöoväder där, planet var några timmar försenat, och sen var tågen försenade in till Malmö oxå, men till slut kom jag hem.
Och det är så härligt att vara hemma, jag bara njuter. Snart är det juuuuuuuuul...

min sista kväll (igen)

Men nu är det faktiskt min sista kväll. Som vanligt sista veckan har man rätt mycket att stå i, så därav den dåliga uppdateringen. Utekvällen var grym! Dagen efter inte lika grym. Idag har jag varit på barnens julshow och dom var så duktiga! Pappans föräldrar kom hit idag, så alla var och åt lunch efter julshowen. Nu försöker jag packa och städa här, nästa gång jag kommer till Spanien flyttar jag ju inte tillbaka till min lilla lägenhet, kommer sakna den lite faktiskt, inte att det är så kallt (eftersom hus här inte är byggda för kyla, vet spanjorer ens vad isolering är för något?) och inte fuktskadorna, men annars.

Ikväll ska jag träffa Linda, Lotta och KristinGarum för att fira restaurangens 5-årsjubileum. Ska bli mysigt och träffa alla en sista gång. Dröjer en månad, sen ses vi igen! Kommer sakna er en massa dock.

Nej nu måste jag fortsätta här om jag ska bli klar nån gång. Landar i Köpenhamn imorrnkväll, sover hos Tobbe & Sanna en natt, och sen bär det av till dom Småländska skogarna (som tydligen är snötäckta nu, så det ska va) blir roadtrip med Tessan hem, weeeey!

Hörs snart igen, och ses, ska bli såååååååååååååååååå kul och komma hem! Jag vet att ni saknar mig ;)

mina sista kväll

Nu ska Linda och jag iväg och möta upp JaydeMorrison. Mina sista partykväll i Marbella på en månad, jag ska njuta!!




Linda, jag coh Pimpan redo för utgång!


The Hills

Jag vill vinna The Hills-boxen hos Kenza.

Min motivering till varför just jag ska vinna:

The Hills-tjejerna är några jag gillar,
snygga är också deras killar,
om jag den där boxen fick vinna,
alla mina bekymmer skulle försvinna,
Kenza verkar vara en hygglig tjej,
det här är min motivering till dej.

http://kenzas.se/2009/december/tavling-the-hills.html#comment


julkort

Middagen med Jenny i lördags var jättemysig, till slut hamnade vi på ett bra ställe, vi gick runt till flera restauranger men inget föll oss i smaken. Fick mitt första julkort av henne och Jamie. Och så fick jag ett kort hon framkallat från en av våra utekvällar i somras.


Första julkortet för 2009. Jenny och Jamie åker till Sverige och England på torsdag, får se om vi hinner ses innan dess, men annars ses vi i januari igen, och då har vi mycket att göra ;)


Jag, Emma, Jenny och Artemis ute i Puerto Banus 24 juli, åhh vad jag längtar tillbaka till sommaren!!!


estepona

Igår blev det utgång med Jayde och Debbie, båda är tillbaka från England, så kul och ha dom här igen. Vi gick först till Tibu i Puerto Banus, Hot Christmas Party där, inte så himla hett dock, inte så mycket folk, så vi åkte vidare till Estepona. Har aldrig varit där, bara på genomfart. Gick runt lite nere i hamnen, som faktiskt var ganska mysigt.
Mötte upp Debbies kompis José och hans kompis Pedro på en irish pub. Sen åkte vi till Plato68, José hade skrivit upp oss på gästlistan, så vi behövde inte stå ute i kylan och frysa i kö. Blev VIP, och fick gå upp på viphyllan, väl där inne blev vi uppgraderade till Super vip, och fick gå upp på ännu en viphylla där vi fick vårat eget bord med champagne (kändes liiite som The Hills måste jag säga). Housemusik hela natten, dansade tills fötterna värkte, kom hem 7 imorse.
Ikväll blir det middag med Jenny i Marbella.



På superviphyllan.




Fotochenique?




Skulle posa med champagneflaskan, men jag kunde inte riktigt hålla mig för skratt, så mupp.




julkalendern

Antar att många väntar på min recension av årets julkalender: Superhjältejul. Och äntligen säger jag, en mysig julkalender, för första gången på många år. Jag älskar Julstjärnan som planeten heter som superhjältarna bor på. Supersnällasilversara och Stålhenrik bor i ett hus gjort av paket, det har redan kastats snöbollar, bakats lussekatter och dom verkar ha det allmänt mysigt. Sen slår den ju såklart inte Sunes jul och Mysteriet på Greveholm, men det kan vi nog glömma att nån julkalender någonsin kommer göra.
Jag längtar till nästa avsnitt, och det är väl så det ska vara.


1 december

För att få nån slags julstämmning, så var jag och köpte mig en chokladkalender igårkväll. Och imorse öppnade jag första luckan, öppnar den det första jag gör, härligt och börja dagen med en liten chokladbit i 24 dagar :)


Nu ska jag kolla årets julkalender, Sunes jul och Mysteriet på Greveholm (även om jag nästan blivit lite trött på Greveholm då barnen kollar på det flera gånger i veckan, och det har dom gjort i ett halvår nu....)


RSS 2.0