Nyårsplaner

Julen hemma va lika härlig som alltid med hela familjen, tomten, gran, klappar, julmat, glögg, julgodis, juldagsutgång och allt annat jag hann med.
Här har jag kommit in i rutinerna igen med jobb osv. Solen värmer underbart om dagarna och jag ser fram emot ett bra 2012. Nyår firar jag i Madrid med vänner, åker snabbtåget dit imorn och stannar över helgen, har aldrig varit där så ser fram emot det väldigt mycket. Hoppas alla får ett gott nytt år!!!


Sjuker

Jag har gått och blivit sjuk! Perfekt tajming då man ska fixa det sista på jobbet innan semestern, packa, sitta på ett flygplan i 4 timmar och fira jul! Usch och fy och blä! Snart är iaf lördagen här och jag e hemma igen, förhoppningsvis frisk som en nötkärna!


The American Store

Tobias och Sanna detta inlägg är till er.
Om ni skulle ha vägarna förbi Malmö nån dag, skulle ni kunna titta in på The American Store, finns karta dit på hemsidan. Då får ni gärna köpa med er lite amerikanska godisdelikatesser såsom:


Reese's peanutbutter cups


Twizzlers strawberry


Skittles original

Och annat smått och gott ni hittar :)

http://americanstoregrays.se/

10 dagar kvar...

Igår var en ledig dag här i Spanien så jag hann med en massa hemma. Städade lägenheten, tvättade och bakade matmuffins med oregano, skinka och mozarella. Resten av dagen spenderade jag i sängen med Gossip Girl. Ikväll har vi julmiddag med kontoret, det står japanskt på menyn.
Bara 10 dagar kvar tills jag står på svensk mark igen, längtar så tills jag får träffa min familj och vänner!

1 december

Igår letade jag och Linda julpynt, kom bara hem med en jättestor julkula men det blev nåt iaf. Kollade på en av dom bästa julfilmerna nånsin Elf, Will Ferrell är grym! Imorse öppnade jag första luckan i chokladkalendern, började morgonen med att kolla årets julkalender, sen Sunes jul och Mysteriet på Greveholm. Årets bästa månad är äntligen här!

 


RSS 2.0