malmööö

Nu drar jag till Malmö med bror min och hans tjej, för att hälsa på min andra bror och hans tjej. Min 3e bror har nu fått vattkoppor. Grattis till honom.
Får se om jag hinner blogga nåt därifrån. Hade ett litet breakdown förut, fick inte fram nåt nummer till Telia och har inte fått blanketten från försäkringskassan. Har bara massa att göra. Hoppas att jag kanske kan koppla bort alla tankar på alla måsten nu när jag åker till Malmö. Sanna fyller 25 år imorgon. Det ska firas.

Bye bye for now.

lite bilder

Här kommer några bilder från fikan igår. Jag bakade. Och självklart blev det cupcakes :)


Men inte vilka cupcakes som helst, utan givetvis USA-cupcakes


Tessan, Emlan och jag (jaa, jag är prickig fortfarande)


Vi med våra efterrätter. Kommer sakna er massvis, men det vet ni redan ♥


Fick en present av tjejerna. En digital nyckelring. Kan lägga in vilka bilder jag vill där så dom alltid finns med mig!

mys igår

Igårkväll var jag på fika hos min kompis Emlan med Tessan. Eftersom inte Emlan kan komma på min avkedsfest så skulle vi mysa lite då ist. Hon hade bakat scones och jag stod för efterrätten. Det var jättetrevligt och jag kommer sakna dom så mycket! Mina finaste. Bilder kommer senare..

En vecka kvar nu...:S

tjuvlyssnat

Från tjuvlyssnat. När jag bodde i Stockholm åkte jag saltsjöbanan mest hela tiden, fanns mycket roligt folk där.

Saltsjöbanan på väg till Slussen

Tåget består av sex stycken vagnar, varav de fyra första är fyllda till bristningsgränsen, eftersom det är rusningstid. I vagnen längst fram kommer konduktören in och frågar efter biljetterna.
Konduktören: Får jag besvära om biljetten, tack.
Äldre dam: Varför är det så mycket folk i den här vagnen?
Konduktören: Jo, det är så att alla vill vara närmast tunnelbanan, men om du åker i de två sista vagnarna så finns där gott om plats.
Äldre dam: Varför sätter ni inte dom vagnarna först, om de nu finns så gott om plats i dom?


baktiiime

Nu ska jag gå och baka lite till en fika ikväll jag ska ha med mina finaste vänner.

I have a good feeling about this... :)

sjuk dröm

Inatt har jag drömt konstigt igen. Det sjuka är att när man drömmar så känns allt så normalt, då bryr man sig inte om att fåren har metallklövar som dom kan skjuta ifrån...

Min dröm innehöll:

♣ Får med metall på klövarna som dom kunde skjuta ifrån

♣ En arg morbror som aldrig är arg annars

♣ En svart man liggandes på golvet (han bestämde när fåren skulle skjuta genom att knacka i en viss ordning på golvet)

♣ Idolaudition (hittade den dock inte)

♣ En tappad 500-kronorssedel. När det var mörkt, när det blev ljust var det pengar överallt och då skulle vi kolla vilka som inte var fake

♥ Danny Saucedo....mmm. (Han snackade förövrigt engelska med mej men jag hörde knappt vad han sa, men han pratade engelsk engelska som tur var)



provpackat

Idag har jag provpackat. Köpte en ny resväska igår så jag packade alla kläder i den bara för att se. Och den blev inte full på långa vägar. Den vägde typ 15 kilo, och då var typ alla kläder jag har tänkt ha me mej där i. Strök lite grejer från listan idag oxå. Jag känner att jag behöver inte ha så mycke panik över packningen nu, sen är det ju givetvis massa mer grejer man ska ha med sig, men jag har ju ändå  mer än en hel väska över så det ska nog ordna sig.

Vi flickor som åker från Arlanda, vi är 6 stycken. Har bestämt lite träff vid halv 8 vid terminal 5. Då träffar vi nån från organisationen som ska typ fixa så att vi får sitta bredvid varandra när vi checkar in. Känns så bra, har pratat med flera av tjejerna. Sen är det 5 stycken som åker från kastrup. Så vi är hela 11 stycken som kommer vara på aupairskolan samtidigt, jätteroligt!

my precious

Ikväll har jag varit och träffat underverket. Han var så fantastisk. Han var vaken när jag höll honom, han hade hicka. Och sen började han och nysa. Det är så konstigt, dom behöver bara vara och dom får all uppmärksamhet iaf. Annat med Hampus han kände nog av lite konkurrens. Han skrek och stojade och sprang runt i hela huset.
Men han älskar sin lillebror han pussade på honom och han fick låna både hans snuttefilt och napp.
Underberket fick en liten present av mig. Små vita strumpor från Lundmyhr som det står sötnos på. För det är han. Han ser ut precis som Hampus, det är nästan läskigt fast han har lite mer hår och mörkt mörkt är det. Hade Hampus oxå när han var nyfödd men nu är han blond. Hoppas jag får träffa dom många gånger till innan jag åker. Mina älskade nephews =)

inte grannar

Verkar som att jag och Britney Spears inte kommer vara grannar i Studio City. Hon ska sälja sitt hus. Hoppas hon inte får det sålt så att hon får dras med mig iaf. Och om hon får det sålt så ska Robbie Williams flytta dit tycker jag. Tror jag ska tipsa honom om att ett hus är till salu i vackra Studio City. Tror ni han nappar?

Britney säljer sitt hus

suck och stön

Jag är överväldigad idag... Man får så mycket information hela tiden och man försöker ta in allting men det går liksom inte. Och så har man sin att göra lista och eftersom jag är överväldigad vet jag inte vart jag ska börja, så listan minskar inte direkt. Jag önskar att jag var klar med allting, att jag satt på planet och jag var på väg. Orkar inte planera och fixa längre. Det tar på krafterna..

moster igen

Idag är jag glad och stolt för jag har blivit moster igen. Till Hampus lillebror. Han föddes imorse och är alldeles underbar. Har bara sett bilder på honom, hoppas att jag får se honom senare i veckan när han kommer hem. Han är så lik Hampus när han var nyfödd.
Finns inga finare än mina systersöner. Kommer sakna dom så otroligt mycket när jag är borta. Dom blir svårast att lämna, speciellt Hampus. När jag flyttade hem från Stockholm så lärde sig han att säga Sandra efter bara två veckor. Mitt namn var det första namnet han lärde sig. Han har varit här idag och vi har busat och lekt och varit i lekparken. Första gången jag är ute mer än att hämta posten på 2 veckor pga mina vattkoppor. Det ska vara Hampus som får ut mej.
Jag är så rädd att han ska glömma bort mig...Att när jag kommer hem så säger han inte Sandra längre. Idag pekade jag på en bild av mig och frågade vem det var, då sa han Sandra. Tänk om han inte känner igen mej om ett år. Han kommer vara så stor då, över 3 år. Det blir en helt annan Hampus jag kommer hem till. Men det är förmodligen en lika underbar Hampus, bara något äldre.

I love Hampus

flygtider

Nu har vi äntligen fått våra flygtider. Vi kommer lyfta från Arlanda 9.45 måndagen den 6 oktober. Mellanlanda i Zurich och sen landar vi i New York 15.45 lokal tid. Så klockan är hemma i Sverige 21.45. Vi kommer alltså åka i typ 12 timmar. Nu blir det ännu mer på riktigt. Vi är typ 4-5 tjejer som åker ifrån Arlanda tillsammans, och sen kommer det fler från Kastrup och Landvetter så vi blir ett antal svenska tjejer på aupairskolan. Det ska bli så roligt!

Det är alltså måndag, sen åker jag vidare mot Los Angeles på torsdagen.

news

Jag är glad och stolt! Berättar mer senare...

time to cry

Japp då var det dags att fälla några tårar igen. Gråter alltid när jag ser den här videon, den är så underbar!


bokat och klart

Fick mejl av min värdmamma igår. Hon har nu bokat planet från New York till Los Angeles till mej. Och hon hade tagit fönsterplats så jag kan se New York skyline när jag åker och Los Angeles skyline när jag kommer. Så gulligt av henne. Hon skrev oxå att man får ingen mat på flyget så antingen får man köpa innan eller på planet. Och bolaget som jag åker med har tv i alla säten men jag måste ta med/köpa egna hörlurar, hon tänker på allt. Jag åker egentligen inte till LAX utan till Burbank för det var närmare deras hem. Tog bara 15 minuter att åka från flygplatsen, och jag kommer dit sent och hon kommer och hämtar mig (of course) så sen är det raka vägen hem och sova. Pojkarna kommer sova så dom får jag träffa dagen efter.

Det blir så på riktigt. Jag längtar!

CA körkortsteori

Pluggar californisk körkortsteori igen...

Vet ni vad asfalt heter på engelska?

Asphalt. Svengelska när den är som bäst

Försäkring

Jag började precis fundera på det här med försäkring. Jag får ju grundförsäkringen av Skandinaviska institutet. Och jag har inte tecknat tilläggsförsäkringen. What about försäkringen som man har hemma med sitt eget försäkringsbolag? Och försäkringskassan? Fick just veta att jag kunde utöka min hemmaförsäkring för 5,800 det e ju ganska mycket pengar..

Aupairer, nuvarande och blivande. Vad har ni gjort med alla försäkringar, vad har ni, vad har ni inte? Jag vill veta.

what´s up with...

Dom senaste dagarna när jag har tittat på mina SATC avsnitt, har knappt gått nåt avsnitt utan att jag börjar gråta. Både glädetårar och ledsna tårar. Såg precis dom sista 4 avsnittet på sista säsongen och då är det väldigt mycket avsked och grejer. Men ändå...Jag antar att jag börjar tänka på mina kommande avsked.
Jag är rädd att det blir som när Carrie åker till Paris...hur länge stod hon ut, 2 veckor? Jag vet att jag kommer stanna längre än 2 veckor, det kanske är det som skrämmer mig.
Idag är jag nog extra labil, för hur blir det med min avskedsfest...Ingen som vet.
Jävla vattkoppor!


aj då

Det här va inte bra! Damn!

sweets

Idag gör jag ingenting, har bara skrivit en att göra lista och så har jag gjort en lista på alla godisar jag vill ha när mina nära och kära skickar godis till mig. Här är mina favoriter från Karamellkungen:

     
   
Yes, I like lakrits!

jul någon?

Vaknade tidigt imorse och hade svårt att somna om. För när jag vaknade trodde jag att det var julafton. Tror ni jag blev besviken? Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar julen. Jag blir som ett litet barn igen. Det är bästa tiden på hela året. Och så kom jag på att jag kommer ju fira en väldigt annorlunda jul i år. En jul på andra sidan jordklotet. En jul utan min familj. En jul utan julkalendern (kanske kan se den på internet, men inte samma sak). En jul utan alla mina julskivor (som jag börjar lyssna på i slutet av oktober). En jul utan paketkalendern. En jul utan snö. En jul utan Sunes Jul och Mysteriet på Greveholm. Jag har som tradition att alltid titta på dom två julkalendrarna ett avsnitt varje dag precis som riktiga julkalendern. Så blir det inte i år.

Samtidigt tror jag att fira jul i USA är något alldeles extra. Något utöver det vanliga. Dom slår på stort. Jag blir en erfarenhet rikare.

 

har mysigt

Ikväll är det lite mys här som vanligt om helgerna. Vi äter godis, och mamma har överträffat sig själv och plockat ihop en riktigt god godispåse. Hon brukar annars göra ganska tråkiga påsar men idag hade hon verkligen ansträngt sig. Har klistrat in lite bilder i min scrapbook, tror inte jag drar med den till usa. Får klippa ut bilder där och ta med hem sen ist. Sitter och väntar på att vi ska käka tacos nu, mums filibabba!

Har mejlat lite mer med min värdmamma. Och deras nuvarande aupair kommer åka redan nästa fredag, så jag kommer inte få träffa henne tyvärr. Men som tur är så kommer mamman vara hemma med mig 1,5 vecka från att jag kommit dit. Det känns skönt, hon ska visa mig runt, berätta om allt och se till så att jag lär mig pojkarnas rutiner. Jag lär väl få köra upp ganska fort oxå med tanke på att jag ska hämta pojkarna själv sen. I have a good feeling about this.

packlista

Jag skrev en packlista för ett tag sen, med saker jag ska ha med mig till USA. Det är mycket. Idag var jag lite mer specifik och gick igenom min garderob och skrev upp varenda klädesplagg jag vill ha med mig. Det är ganska många. Jag vet att jag kommer få ta bort en massa, så jag tog i lite i överkant nu, så jag har lite att välja mellan.
När jag gjorde det ringde min bror. Jag sa att jag skrev upp allt jag ska ha med mig, och han sa: Ska du inte köpa det där borta? Klart jag ska men måste ju ha lite att börja med. Vill ju inte komma först till New York naken....och sen till LA naken. Även om jag förmodligen skulle göra succé. Cause I´m fabulous!

(Sorry jag är lite SATC skadad, men jag bara älskar Samantha)

coldplay

Jag hade gärna varit i globen häromdan och sett Coldplay. Deras fix you tycker jag är smått fantastisk. Likaså deras nyaste Viva La VIda. Men bäst är nog ändå Trouble. Musik när den är som bäst.


cobrastyle

En annan sitter och pluggar Californisk körkortsteori. Nu har jag lärt mig det jag redan visste, att vid rött ljus så får man svänga höger. Hör och häpna. Bara man kopplar bort det när man kommer hem till Sverige igen så...

Förresten avsnitten jag såg av SATC idag var när Miranda och Brady har vattkoppor, hade glömt bort att dom hade det. Så lägligt.

Katy Perry

För er som liksom jag har tröttnat på hennes förut så underbara låt - I kissed a girl. Så kommer här en annan underbar Katy Perry låt. Hot´n cold.


mejl

Har fått mejl från min värdmamma. Jag skrev till henne att jag hade fått vattkoppor och sådär. Hon tyckte väldigt synd om mig, och frågade om jag behövde komma senare, hon tyckte att  min hälsa var viktigast. Hon verkar så himla gullig och omtänksam. Men det ska jag inte behöva göra. Nu har jag ju redan hittat alla jag kommer åka med. Finns till och med en liten liten Facebookgrupp för oss som åker 6/10 med Skandinaviska, tycker det är jättegulligt.

Värdmamman skrev att med deras förra aupair så lät dom henne ta några körlektioner, för man måste ju ta Californiskt körkort när man kommer dit. Och så måste jag skriva upp igen och köra upp.Men har hört att det är inte alls lika svårt att ta körkort i USA som i Sverige. Fick iaf typ en körkortsbok som jag började läsa igenom, titta här på början...



Hur coolt är det inte att ha Arnold Schwarzenegger som guvernör?
Han har tydligen instiftat 2 nya lagar. När man kör bil får man endast prata i handsfree. Och tonåringar får inte använda elektroniska apparater överhuvudtaget. Bra där Arnold!

Bilder

Lovade ju lite bilder, så här får ni några bilder.


Presenter från några av mina syskon och deras +. Engelskaordbok och adapter. Precis vad jag önskade mig.


Min mamma gör världens godaste smörgåstårta!


Min största vattkopp som växer under en leverfläck...Nice.
Klicka på bilden om ni vill.

my love

Dags att presentera min nya kärlek som jag lovade. Jag tror inte jag va den enda som blev kär igårkväll...Töntig my ass!



Robin Bengtsson, 17 år (lammkött)

Jag saknade en Robin förra året i Idol, 2006 var det Danny, 2005 Ola och Måns, 2004 Darin.
2008 heter han Robin Bengtsson :)

pop

Har precis kollat the hills. Tycker det är så bra att Audrina och Lauren och Lo har blivit kompisar igen. Det e så det ska va. Ser redan fram emot nästa, den där Stephanie, tycker Lauren kan klara sig utan henne. She´s crazy, som Brody säger.

Såg en nyhet idag, hoppas den stämmer för isf passar det väldigt bra, eftersom jag flyttar till Los Angeles väldigt snart...
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article3331666.ab

läggdags

Nu ska jag gå och sova.
Det som står på listan imorrn:

  • kolla på nya The hills avsnittet ( jag vet, lite sent ute)
  • kolla ännu mer SATC
  • äta rester från smörgåstårtan och prinsesstårtan
  • visa er lite bilder
  • det bästa, presentera er för min nya kärlek....i´m in love!

the departed

Grymt bra film, jag har en liten förkärlek för actionfilmer. Jag har ju trots allt vuxit upp med 3 bröder, då blir det endel action. Den va väldigt lång, men det kunde man stå ut med. Leo Dicaprio va inte helt fel i den filmen. Niice, han var mer man här än i Titanic. Matt Damon e inte så tokig han heller. Snygg twist på slutet, det kunde man inte räkna ut när man började se den, eller ens när man hade kommit en bit. Det gillar jag, när filmer är oförutsägbara.


today it is

IDAG firar mamma och pappa sin 30 åriga bröllopsdag, mina bästa mummy och pappy. Mamma har gjort smörgåstårta som vi ska äta ikväll, yummy. Inatt sov jag typ hela natten, jag vaknade iofs flera gånger men jag somnade om direkt, det va så skönt och vakna utvilad på morgonen. i love sömn. (när den hänger ihop och när den inte innehåller hallucinationer)

Mina vattkoppor börjar torka nu, på tiden. Har en gigantiskt halvt under en leverfläck, ganska coolt faktiskt, har tagit bild, funderar på att lägga ut den...ni är inte äckelmagade va? Skulle den spricka nu så blir det lätt översvämming här inne kan jag lova.

Fick hem film från lovefilm idag igen, The Departed. Har hört att den ska va ganska bra.

lugnare

Jag har varit så upptagen med att klia så jag har inte bloggat så mycket. Idag har det inte kliat såå mycke som förut, så det e skönt, jag ser fortfarande ut som en krater hela jag (vågade knappt gå ut och hämta posten idag, ifall jag skulle stöta på någon, ni som vet vart jag bor vet att det är sällan man stöter på någon här, finns inte så många att stöta på liksom)
Men jag vågade mej ut iaf och inte en människa i sikte, hade nån kommit i närheten hade den förmodligen lagt benen på ryggen och flyttat häirfrån snabbare än jag kunde säga vattkoppor.

Fick sova lite inatt tror jag iaf. Jag blev nog lite konstig av sömntabletten för ibland visste jag inte om jag sov eller drömde. Det var som att jag hallucinerade, för det kändes som att jag va vaken men kunde inte kontrollera mina tankar. Utan det som hände var att jag var med i nån tävling där vi skulle göra klänningar av massa tyg. Och jag hade dragit upp överkastet för jag frös så mycket, och överkastet är vitt så jag envisade med att göra brudklänningar av det vita tyget. Sjukt värre!

Har spenderat dagen framför SATC, började för att tag sen och tänkte jag skulle se hela serien igen innan jag åkte till usa och imorrn ska jag börja på 6e och sista säsongen. Det är ju så bra, man blir på bra humör.

prickar

Jag hatar att ha vattkoppor! Jag har inte fått sova många timmar dom senaste nätterna så inatt är det jag som tar en sömntablett, det e frågan om det hjälper, men försöka duger. Jag hade inte så många blåsor i början, så mamma trodde att jag skulle nog inte få så många.
Pfft...hela jag är täckt av kliande blåsor. Har tagit massa bilder men vill inte visa för det är så äckligt. Min panna ser ut som ett fält med tusen kratrar. Helt guppigt. Magen ska vi inte tala om eller bröstet. Dom sätter sig inte på trevliga ställen, precis vid näsborren, på läppen, i ögat, i öronen, i knävecken, i halsen, på leverfläckar, i hårbotten, herregud min hårbotten är full med blåsor. Jag ryser bara jag tänker på det. Fan för vattkoppor!

Jag har bestämt mej: jag ska vaccinera mina barn, det går faktiskt, en annan tillbringar ju dagarna på google...

positivt

Jag sitter här och kliar, får bara mer och mer utslag, jag vill att det ska sluta snart. Så himla typiskt att jag skulle få det just nu. Idag firar nämligen mamma och pappa 30-årig bröllopsdag, så hela hela familjen med alla syskon och pojk/flickvänner har kommit hem för att vi ska ut och äta sen. Alla förutom jag, Sanna vet inte om hon har haft vattkoppor så hon vill inte träffa mej.
Det var en middag oxå för att jag kommer förmodligen inte träffa Tobbe och Sanna innan jag åker, så det va lite avskedmiddag för mej med. Nu får jag sitta hemma ensam och vänta på en doggybag istället. Men jag får väl se det positiva, tur att jag fick det nu än precis när jag ska åka, eller i USA. Då är det ju faktiskt bättre att jag har det nu för det hinner ju förmodligen gå över innan jag åker.

SATC

När man är hemma och är sjuk är det bästa bara att ligga i soffan framför tvn och kolla på sköna filmer och serier. Idag har det blivit Sex and the city, gick bara in på mitt rum nu för att hämta lite godis. Är inte hungrig har bara ätit en macka och yogurt idag. Ska lägga mej framför tvn igen. Mamma är hos frissan nu, så hon kommer inte hem än på ett tag. Jag vill bli omhändertagen.

Ni som har haft vattkoppor, jag funderar på att ta sönder blåsorna så att det blir skorpor fortare, då borde väl dom försvinna fortare oxå eller??

blääää

Ok då var det officiellt...jag har vattkoppor! Jag förstår inte vad sjukdomsguden har emot mej? Så fort jag ska göra nåt major så får jag en sjukdom. När jag skulle opereras första gången, ja då fick jag körtelfeber en månad innan, tack så mycket. Nu var tanken att jag skulle flytta till usa ett år, ja då får jag barnsjukdomen vattkoppor, jag är 21 år jag vill inte ha vattkoppor. Jag läste i en läkarbok att om man får det när man är vuxen så kan man få hjärnhinneinflammation, jag har jätteont i huvudet, tack så mycket igen.


Det kliar!!!!



idol

Jag kollar Top Model 10 om kvällarna nu, ska kolla idolreprisen på söndag, men eftersom det är 3 reklamer på toppan så flippa jag över till idol en snabbis och vem får jag se??? Om inte en från Vimmerby, hahahaha. Aj då, stackarn. Hade ju varit kul om det hade varit någon bra, då hade man ju nästan varit lite stolt över att vara från vimmerby, men nu skäms man mer än förut.
Sen blev det paradise hotel, Greg fick lämna. Det e ju finalveckan, känner ni spänningarna?? Hade hoppats på att dom skulle köra säsong 2 nästa vecka nu när första är slut. Men verkar inte som det. Hade sett fram emot att se catfighten mellan Natacha Peyre och Marie Plosjö all over again.
Nu är det natti natti.

fixa

Kom precis på att jag ska ju göra hälsoundersökningen imorrn. Borde kanske kolla över mina papper så dom är ifyllda och klara. Har ju gjort mitt tbc-test så ska bara ta med lappen där hon fyllde i att det va negativt. Och så ska jag ta med mina andra vaccinationsdatum. Den lilla gröna boken :) Hoppas att allt går vägen.
Dom ringde från jobbet idag och frågade om jag kunde jobba imorrn, såklart. Blir ju inget med det, ist ska jag slinga håret på min syster. Och få tillbringa typ hela dagen med min älskade systerson Hampebampe. Maja och Hampus följer med mig till sjukhuset nämligen. Inge kul att åka själv.

skruvat

Philip och jag fick hem en ny film från lovefilm igår. Funny games. Vill ni se en skruvad film, se den. Sjuk sjuk film. Handlar om två killar som går in till en familj och vill låna ägg. Sen drar dom "roliga lekarna" igång. Den är lite långtråkig ibland, för vissa scener är så himla långa och det händer inte jättemycket. Vill ni se en sjuk film, rekommenderar jag Funny games.

Häromdan såg vi oxå Blades of glory, den e oxå sjuk fast på ett roligt sätt. Så rolig film, kan inte bli annat med Will Ferrell!

 

repris

Sitter och kollar reprisen på VMA. Lauren Conrad har precis delat ut pris. Såå söt klänning. Satt innan reprisen började och kollade på extramaterialet till The hills säsong 1. Hur mycket som helst, massa borttagna scener, intervjuer, rundtur i allas cribs. Spännande....nu är snart pausen slut, måste tillbaka till tvn.

klipp

Måste bara göra er uppmärksamma på att Victoria Beckham har klippt sig. Det är inte många som klarar av ett sånt klipp, hon gör det med bravur. Galet snyggt! Nice att hon inte kör safe.


Vad tycker ni? Hiss eller diss??

t-shirt

Dom ringde från centrumkliniken i Linköping imorse. Jag har tid där nästa måndag för att göra min hälsoundersökning som måste göras innan man åker som aupair. Jag hade fixat det så bra för att jag ska till käk på ett-årskontroll samma dag, slipper man åka 2 gånger till lkpg med tanke på att det är en bit. Men nu hade det blivit nåt missförstånd så dom har inte öppet den dagen, ändrade tiden till torsdag. Ringde då till käk för att kolla om det fanns nån tid nu på torsdag, och som tur var så klämde hon in mej lite snällt. Himla bra, då blir det avklarat några dagar tidigare oxå.

Kollade the hills förut, jag gillar inte det här att Audrina och Lauren inte är kompisar. Ok att inte Audrina och Lo inte kommer överens, inte så konstigt när Lo beter sej som hon gör. Men dom verkar ju prata ut nästa avsnitt, väntar spänt.
Grymt snygga var dom på VMA iaf. Audrina och Lauren snyggast som vanligt...

VMA pics

Lite bilder från VMA, älskar och titta på galabilder!

     
Audrina Patridge  Brody Jenner  Heidi Montag & Lauren Conrad Stephanie Pratt
                                                          Spencer Pratt

   
Rihanna            Pussycat Dolls             Pink

Brittan

Gick och la mej tidigt igår, och steg upp ganska tidigt idag oxå, för att vara mej iaf.
Har bara en sak att säga: Britney´s back!


Damn she looks good!

lagårn

Kalaset va mysigt. Hampus hörde kossorna och kalvarna råma i lagårn, så vi gick ut och tittade på dom, kalvarna va såå söta. Hampus vågade till och med nästan klappa en, han nuddade den lite fort. Önskar jag hade haft med mej kameran.

Är så trött nu, så det blir inget VMA inatt för min del. Får kolla reprisen ist. Jag håller tummarna för att Britneys combeack blir bättre denna gång. Hoppas att hon har köpt ett par ordentliga skor som inte klacken går sönder på..

rubrik

Senare idag ska jag på kalas hos min faster, hon och hennes två barn har fyllt år. Maja och Hampus följer oxå me.

Ikväll är det VMA från Los Angeles. Men det börjar 02.00 inatt. Så jag tror faktiskt att jag tittar på reprisen ist, även om jag är lite sugen på att se det live. Det ryktas ju att Britney Spears ska göra comeback igen! Hennes comback på VMA förra året gick ju sådär...Får se hur jag gör.

Super sweet sixteen

Snart börjar My super sweet sixteen, säga vad man vill om det programmet, men lite kul är det allt. Varför fick inte jag någon sån 16-årsfest? Hade jag ens fest? Inte riktigt samma grej att fylla 16 i Sverige som i USA.

Ikväll ska jag äta Estrella dillchips och dilldip, finns det nåt godare...yummie for my tummie!

 

Youtube

Gick inte att posta filmen här så ni får länken ist. Antar att många av er redan har sett den, är ju en riktigt klassiker. Men man kan se den om och om igen...

Pearl is my hero!

http://www.youtube.com/watch?v=TxzzlTgHVGw

Old school

Kollar Old school nu, sjukt rolig film! Finns det nån bättre än Will Ferrell?

Imorrn lovar jag att visa ett av dom roligaste klippen på youtube. En riktigt klassiker.

tired

Jobbade ju idag. Det gick bra, va inte så många ifrån gymnasiet som åt, så var inte så stressigt som det brukar vara.
Var och hämtade mitt visum oxå, känns bra, ser lite mer ut som jag på visumbilden är passbilden. Jag ser ut som värsta terroristen i passet. Kontrasten är helt galen, och så var jag mörk i håret då.

Jag och min lillebror är me i lovefilm, fick hem en ny film idag. Bara Philip och jag hemma ikväll så vi ska kolla Old School och filmen vi fick, Heartbreak Kid. Med venska Malin Åkerman...hoppas på att den är rolig!


Jobb

Lena ringde, jag ska jobba imorrn. Första gången på AL sedan gymnasieeleverna äter där, känns som att det kommer va grymt stressigt. Har inte varit så bra av vad jag har hört. Jaja. Nu måste jag springa, paradise hotel börjar ju snart...

visum

Finally, ska hämta mitt visum imorrn. Au pairer: När man ska hämta visumet måste man själv göra det eller kan mammsen eller pappsen göra det?? Värt att åka in till vimmerby... nää.

Håller på att rensa i min garderob nu. Mycket som ska slängas. Jag har väääldigt svårt för att slänga kläder, saker, papper, jag sparar på allt! Men nu har jag tagit mej i kragen och ska faktiskt slänga en massa kläder. Kläder som har gått sönder, kläder man inte kommer i längre, kläder man undrar varför man köpte dom? Har redan en hel hög, och har bara gjort halva garderoben än. Känns bra faktiskt.

Hittade min Robbie Williams "Rudebox" igår oxå, har letat efter den hela sommaren!

tv time

Precis kollat klart på idol. Diggar nya juryn, skönt me lite nytt blod och nya öron. Linda hon med rött hår som gick vidare. Testade förra året och då sa juryn att det såg ut som att det gjorde ont när hon sjöng (eller nåt sånt) och hon gick inte vidare. Hon sjunger ju jättebra (har dansat bakom Andreas oxå, kanske är lite partisk)

21.50 är det dags för min vanliga kvällunderhållning. Repris av Paradise Hotel på tv400. Det e så sjukt kul att titta på!




BTW: Jonas min bror, tog körkort idag! Inte illa, han har inte tagit nån lektion utan bara kört privat. Grymt stolt över honom!

The Hills

Häromdan fick jag hem mina dvd:er jag har beställt. The Hills säsong 1 & 2. Massa extramaterial..yeeey.



Btw: Senaste avsnittet var väl sådär, ingen Audrina. Men Whitney´s got it going on! Jag ser fram emot VMA Sunday, fights och fängelse :)

no visa

Fick inte mitt visum idag...ångest. Kommer inte kunna somna inatt. Min värdmamma mejlade mej förra veckan och frågade hur det hade gått med visumet och jag sa att jag skulle få det idag så det verkade som att alla papper va ok. Hon svarade: horray :). Hon verkar så gullig. Hon skulle boka mitt flyg från NY till LA nu när visumet var klart. Tänk om jag inte får det?! Pojkarna skulle börja kindergarten idag. Can´t wait to see them.

Drömmar

Idag borde jag få hem mitt visum. Drömde dock inatt att jag fick hem mitt pass men visumet fanns inte i passet. Utan dom hade fyllt alla sidor med massa bilder på mej bara, vissa bilder jag aldrig hade sett förut :S

Så när posten kommer är det jag som springer ut till postlådan och öppnar mitt kuvert med tusen frimärken på (frimärken för 66 kronor för att vara exakt, gick ju inte att få 61 kronor, så fick välja på 60,50 och 66 kr, jag valde 66 för att vara på den säkra sidan, killen på Sleven sa: att det gör alla ) och hoppas hoppas att mitt visum finns i passet.

Sicko

En annan har gått och blivit sjuk...och som alltid när jag blir sjuk så rinner mina ögon, och det är så jobbigt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen...har kurerat mig hela dagen med Sex and the city. Kollar 3e säsongen just nu, och snart är avsnittet: "Sex and another city" då hela gänget åker till Los Angeles. UNDERBART!


...

Nu har jag beställt tid för hälsoundersökningen. Så det känns som att allt börjar komma på plats. Borde få hem visumet imorn. Sen är det väl bara att skicka efter det internationella körkortet oxå. Men jag antar att jag måste ta ett Kaliforniskt körkort me?
Eller vad säger ni som är au pair i Kalifornien?

Wopsy daisy!

Ni kan inte klicka på bilderna i förra inlägget va?
Inte jag heller...MEN jag är förkyld och trött, orkar inte ändra, ni ser väl vad det är på bilderna om ni inte är jättenärsynta...eller långsynt, eller vad heter det? jaja whatever. Vi är fierce på alla bilder, bara så ni vet!

Bilder

Nu kommer bilderna från senaste veckan.

 
Sanna hade gjort så fint, underbar mat! Saknar henne redan!

 
Schlagerfeber på Vickan. Josie & Lisa.

   
Genrep för nya showen på Golden Hits, såå duktiga dom är!


Beccis och mitt vänskapsarmband som vi pärlade!

   
   
Fest på Örs. Egobilder it is!

RSS 2.0