God jul- Merry Christmas- Feliz Navidad


hemma

Nu är jag äntligen hemma i Sverige. Mitt flyg blev såklart försenat, nån som trodde nåt annat? Men fram kom jag till slut och mamma och pappa kom och hämtade mig på Arlanda. Igår spenderades hela dagen i Vimmerby med att springa på stan och fixa sista julklapparna, äta räkmacka på Brödstugan hanns oxå med. Träffade på en massa jag kände, det är oundvikligt i den här staden. Fick oxå åka och hämta mina älsklingssystersöner på dagis!

Idag kommer största broren och svägerskan hem hit, jag ska kolla på Ett päron till farsa firar jul, bästa julfilmen någonsin. Slå in sista klapparna, lyssna på julmusik, äta gott och bara mysa, inomhus idag. För usch va kallt det är, är ju i princip 30 graders skillnad mot Marbella, vädret här gör ju inte att man längtar hem en sekund!! Nää Costa del Sol ska det va!

det narmar sig...

Har oser regnet ner, och jag vill bara fa aka hem till Sverige!! Typ igar! Men nu ar det inte langt kvar, idag efter jobbet aker jag till Granada, en stad lite langre upp inat landet, har aldrig varit dar men alla sager att det ar jattemysigt. En studentstad sa allt ar billigt, och befolkningen bestar av typ 70% studenter. Sover over dar och kommer hem imorrnkvall.
En dags jobb till och sen bar det av hemat! Semester, familjen, vanner, mammas mat, mitt gamla rum, JUL, sno (vill jag ha pa julafton sen kan det forsvinna), mys, kan halla pa i all oandlighet...
Hoppas bara att flygen gar som dom ska, nar jag ska hem igen spelar inte sa stor roll om jag far stanna hos familjen en dag till eller tva, men harifran gar inte att halla pa och strejka eller vara snoovader. Pa tisdag kl 15.40 ska jag landa pa Arlanda, och darmed basta!!! Annars har jag hort far dom med en galen mamma att gora ;)

vill bort!

Allt ar en enda rora har, jag vill bara hem till Sverige nu nu nu!! Pa tisdag ar det 3 veckor kvar, onskar det kunde vara 21 december imorgon.

Utekvallen med mina svenska tjejer blev jattelyckad iaf, gratis 3 rattersmiddag, gratis bord och flaska pa Seven, gratis drinkar pa Funky Buddha, gratis ar gott nar man ar fattig!

Ikvall ar det julfest med butiken, vi ska ata svenskt julbord och sen utgang, ser fram emot det jattemycket! Nasta vecka ar jag ledig mandag och onsdag, underbart!

RSS 2.0