SORRY!

Har blir inga barn gjorda, internet forsvann lite langre an vantat denna gangen men tisdag ska vi forhoppningsvis fa tillbaka det.
Denna vecka har varit valdigt varm! Man far ju inte klaga aven om det ar det vi svenskar gor, aldrig ar det lagom, antingen for varmt eller for kallt. Men tom spanjorerna man pratar med tycker det ar for varmt, det gar inte sova om natterna.
Denna helg ar det partyweekend number 1. Borjade i torsdags med Jade och Lucie och senare anslot Jenny och hennes tva amerikanska kompisar i hamnen i Puerto Banus, barhopping big time, vi var overallt! Och sen akte vi till Lolas, kom hem 6 pa morgonen.
Igar var det Marbellakvall. Hangde hos killarna forst och sen tog vi lite drinkar pa olika stallen, sen Lemmon, harligt att vara tillbaka, var nog 2 veckor sen nu. Sen akte vi till en nyare klubb Tribeca12, gillade stallet men kande mig liite gammal, traffade pa en massa som jag har traffat pa baren dar jag jobbar. Sen akte vi och at kebab, det var stangt men Mohammed oppnade saklart for oss, hans basta kunder. Kom hem kl 7.

Ikvall ar det swedish national day party pa Terrablues dar jag jobbar. Efter det blir det Dreamers dar Rebecka Brown spelar, alltid grymt drag nar hon ar dar! Men innan detta ska vi visst pa champagneprovning hos nan dansk. Far se vart kvallen slutar...
Sandra

Kommentarer
Postat av: indra

hej sandra!

vi e 6 st 18-åriga tjejer som ska åka till marbella den 26e juni och vi behöver lite hjälp med vad för ställen som är bra och så. har du några tips, typ adresser på clubbar osv? :)



mejla gärna svar

Indra

2010-06-09 @ 14:03:24
URL: http://awsum.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lite uppdatering kanske? ;)

2010-06-10 @ 13:28:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback