del 2

Som sagt hade vi det jättebra när familjen var här, eller delar av den. Fint väder hela tiden, dom var lite nervösa eftersom dom hade hört att det skulle vara fint väder hemma oxå. Var lite molnigt på morgonen första dan, och dom blev vita i ansiktet, men solen kom fram som oftast.


Började dagen med amerikanska pannkakor och frukt på Passion Café


Åkte till Marbella och shoppade på La Canada


Tog ett kvällsdopp i poolen och tittar ut över vår by


Vi låg både vid stränder och vid våra gemensamma pooler som finns här i byn. Var härligt när kvällsolen låg på och vi badade och det var såå skönt i vattnet.


Jonas var mästaren på hoppbilder- hurtig aerobicsinstruktör


Åkte till Tarifa som är den absoluta sydspetsen på Spanien och Europa, alltid mycket vågor där och jättefin sand. Men när vi väl kom dit var vädret inge vidare, så vi gick bara ner till stranden och kände på vattnet vilket var jätteskönt, och tog lite hoppbilder, sen åkte vi hemåt igen, men hittade en ny strand.


Mamma och pappa försökte oxå



Stranden i Garetas


Såg en skylt: Playa de Garetas, här svänger vi in tänkte jag, och hittade en jättefin strand, synd bara att det blåste så mycket att det var sandstorm, sanden kändes som nålar mot kroppen, och sen hade vi sand öööööverallt, och då menar jag överallt. Vi åt lunch på en pizzeria, serverad av en lesbisk tjej som INTE ville vara på jobet, mycket tydligt att hon mest ville åka hem till sin tjej.


Happy!


Åkte vidare för att hitta en strand där det inte var sandstorm, hittade Sotogrande stranden, där mamma badade, fick dock inget kort på det, men hon badade i havet iaf, mer än vad jag har gjort.


Hoppbild från Sotogrande


Jonas stylar och tar tag i foten


Sedan åkte vi hem och åt mat/efterrätt. Lade oss vid poolen för att krama ur dom sista minutrarna av solen här i Spanien.


Vi avslutade sista kvällen med gigantisk äppelkaka och glass på Passion Café



Jonas och jag var ju ute i Puerto Banus en kväll oxå, bestämde oss vid halv elva ungefär, beställde taxi, och vi satte oss vid en bar och bara tittade på folk, vi hann se mycket, svensken som vi senare fick reda på var rysken, roboten, han vars dejt inte dök upp, prostituerade, möhippor, svensexor, stekaren nummer 1, tjejen som inte kunde gå i sina klackar, och mannen på andra sidan baren härmade henne och gick som en ko, engelsmän, många fula engelsmän, några snygga engelsmän, 11-åringar, hawaiiskjortan som gillade vad han såg....haha gud va kul vi hade. Vi var på Barbieparty och fick klubbor, och till slut hamnade vi hos svensken alias rysken. Avslutade kvällen med att köpa dyyyyyyyr pizza, taxi hem och stupa i säng...
Sandra

Kommentarer
Postat av: Marie

Vilka härliga bilder! Jag försökte ta hoppbilder men jag var helt värdelös på det :P Jag kunde helt enkelt inte hoppa!

2009-06-09 @ 17:21:24
Postat av: Magda

Ni verkar haft det härligt. Har hört talas om pannkakorna o blivit lovad bilder från mammas o pappas kamera när den är rengjord...

Kramar

2009-06-09 @ 20:19:23
Postat av: Raisa!

hahaha nämen vilken söt hoppbild på din mamma och pappa!

2009-06-11 @ 15:20:00
URL: http://www.metrobloggen.se/raisa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback