provpackat

Idag har jag provpackat. Köpte en ny resväska igår så jag packade alla kläder i den bara för att se. Och den blev inte full på långa vägar. Den vägde typ 15 kilo, och då var typ alla kläder jag har tänkt ha me mej där i. Strök lite grejer från listan idag oxå. Jag känner att jag behöver inte ha så mycke panik över packningen nu, sen är det ju givetvis massa mer grejer man ska ha med sig, men jag har ju ändå  mer än en hel väska över så det ska nog ordna sig.

Vi flickor som åker från Arlanda, vi är 6 stycken. Har bestämt lite träff vid halv 8 vid terminal 5. Då träffar vi nån från organisationen som ska typ fixa så att vi får sitta bredvid varandra när vi checkar in. Känns så bra, har pratat med flera av tjejerna. Sen är det 5 stycken som åker från kastrup. Så vi är hela 11 stycken som kommer vara på aupairskolan samtidigt, jätteroligt!
Sandra

Kommentarer
Postat av: Marie

Snart är det bara en vecka kvar! Jag fattar inte hur jag ska hinna med allt! :P

2008-09-26 @ 21:33:18
Postat av: Sandra

Jag vet! Jag får panik när jag tänker på det. Jag ska ner till Malmö nån/några dagar med för att säga hej då till min bror och hans tjej. Och så ska jag ha avskedsfest, ska till frisören, fixa allt annat. Gaaah. Hur ska det här sluta?

2008-09-26 @ 21:50:07
URL: http://thesedreams.blogg.se/
Postat av: therese

eller huuur.. jag kan ju inte åka än! du har ju inte ens kommit än ju! :P

2008-09-26 @ 23:14:35
URL: http://thereseeholm.blogg.se/
Postat av: raisa

haha cool

hade ändå velat se extramaterialet dock

2008-09-27 @ 05:59:36
URL: http://raisas.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

Hej Sandra! Visste inte att du hade denna blogg men nu har jag läst ifatt alla dina inlägg. :-) Snart dags att lyfta med planet, du har ett toppen kul och lärorikt år framför dig! Kommer hålla mig update med din resedagbok och blogg, väntar med spänning på framtida äventyr i staterna. Ha en fin helg. Många kramar

2008-09-27 @ 10:54:47
URL: http://annsofiiie.blogg.se/
Postat av: Maria

Tjena, spännande att du snart åker iväg som au pair! Jag ska åka till L.A. nästa sommar i ett år troligtvis, så det ska bli kul att följa din blogg eftersom ditt äventyr säkerligen kommer likna mitt. Ha det så bra!

2008-09-27 @ 16:20:28
URL: http://mariag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback