speidi got married

Ok nu har det väl gått lite för långt...Speidi, alltså Heidi & Spencer från The Hills var på semester i Cabo, Mexico. Och bestämde sig för att gifta sig på stranden. Inga familjemedlemmar eller nåt. Och Spencer som tjatade om att dom skulle rymma iväg till Las Vegas, men det ville Heidi inte! Hon är så hjärntvättad!
Och The Hills avnsittet idag, gaaalet! Lauren ska alltid bitcha sig, klart Audrina frågar liksom när hon får höra ett sånt rykte att hennes bästa kompis hooked up med Justin. Hjälp asså.

Åkte på Sunset Blvd förra veckan, såg bland annat XIV- Fourteen. Ni som kan erat Hills vet ju att det var där Heidi blev packad och veckan efter blev av med sitt jobb pga det.

Just det, avsnittet idag inleddes med Robyn - Crash and burn girl, vadå att man blir stolt!

Sandra

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja herregud, totalt hjärntvättad är hon... Och Lauren är en sån jävla bitch! Inte undra på att hon inte har några kompisar kvar :P

2008-11-25 @ 19:37:49
Postat av: venus

tack?! första personen som inte slickar laurens röv. hon borde inte göra så stor grej av saken, klart man inte tror sånt om sina bästa vänner men lauren borde bara ha sagt nej, och så skulle livet ha gått vidare. men nej, hon var tvungen att ställa till med en jävla scen och gråta hit och dit. bitch

2009-01-15 @ 18:58:05
URL: http://planetenvenus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback