rodeo drive

Igår hade jag en heldag med tjejerna och några vänner till Anna som var här och hälsade på. Kattis och Tess kom och hämtade mej, liiite sena, (det gör inget tjejer) sen åkte vi till Bel Air hämtade upp Anna, smaskade lite bagels. Sen skulle vi till Redondo beach och hämta upp killarna. Kattis och jag åkte i hennes bil och Anna och Tess i Annas bil. Vi åkte efter dom, men på freewayen råkade vi ligga i högra filen och den blev en exit så vi åkte av, snurrade runt lite och hittade hotellet före dom andra även att vi åkte av fel. Vi skrattade så mycket. Dom andra hade åkt för långt, så vi gick in på Ralphs och väntade på dom. Efter ett tag åkte vi ner till stranden, helt dött ställe men fräässcha surfare.

 
Anna & Tess, Kattis


Sedan åkte vi till Rodeo Drive, ni vet där Julia Roberts shoppar i Pretty Woman. Dom var det fint inför julen, lyssnade på några musiker som spelade julmusik. Fick gratis läppbalsam och några prover. Vi gick in på Beverly Wishire Hotel. Hotellet där Pretty Woman utspelas, var helt galet fint i lobbyn. Utanför stod jultomten och julmor. Vi lånade toaletten :)


Inslaget hus

   
Stor julgran, Rodeo Drive, julmusikanter


Brudarna på Rodeo Dr.


Beverly Wilshire Hotel eller som Teresa säger: Pretty Woman hotellet


Vi kände oss lite för gamla för att ta bild med tomtarna


Toaletten inne på hotellet, fancy fancy!


Jag, Kattis, Anna, Tess och Emelie framför fontänen

Efter Beverly Hills åkte vi till Michael Jacksons gamla hus, låg jättehögt upp på en kulle, hans tennisbanor låg liksom utanför, blir det jordbävning där kan inte det ligga kvar så himla länge.


Det lyser i något av rummen...
Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback