Swedish House Mafia

Jag har precis bokat biljetter till Swedish House Mafia nar dom spelar pa Milton Keynes Bowl i England nasta ar den 14e juli!!!! Det kommer bli heeeeelt sjukt, min underbara kompis Jade som numera bor i London ska jag ga med, och sen fick jag Georgia att bestalla biljett oxa. Kan vi inte snabbspola dom har 10 manaderna sa det blir juli 2012!? Gar in 65.000 personer i den arenan, jag har gashud och svettas pa samma gang!

60 arsfest

Helgen blev en bra helg, ledig lordagen sa jag gick ut pa en powerwalk innan frukosten. Powerwalk for mig ar en valdigt snabb promenad, jag har gatt manga timmar pa strandpromenaden och det ar bara en enda tjej som har gatt snabbare an mig. I lordags gick jag tidigt om en kille som inte gick jattesnabbt, efter en stund hade jag honom precis bakom mig, sag skuggan av honom, och bestamde mig for att han inte skulle fa ga om mig, till slut gick han anda om mig vid Suite del mar och sen gick han och tittade bakat hela tiden- It was ON!! Jag skulle om honom!! Jag ar en otroligt dalig forlorare och det dar var en tavling jag skulle vinna! Efter ett tag slappnade han av och jag gick om, valdigt nojd, hade honom bakom mig en liten stund och sen vande jag och gick tillbaka mot Marbella, underbar start pa dagen :)
Pa kvallen firade vi Vivian med cupcakes och champagne pa Mumbai, Astral och Suite. Dom tyckte mina cupcakes sag valdigt proffsiga ut. I sondags var jag pa bio med Kiki och Vivian, vi sag Friends with benefits, jattesot film.
Ikvall ska jag pa 60 arsfest, borjar jag verkligen bli sa gammal att jag maste ga pa sana har fester?! Det ar min chefs fru som fyller ar, hon har flugit hit 30 vanner fran Sverige och jag tror vi kommer bli typ 75 personer ikvall, ska bli trevligt, dock tror jag att jag kommer dra ner medelaldern ganska rejalt.

rubrik

I mandags var det depp har, alldeles mulet och blasigt, svenskt hostvader. Och mitt goda humor forsvann snabbare an vinden. Sverige ar fantastiskt pa manga satt men nat vidare trevligt vader har ni ju inte storre delen av aret. Pa kvallen var solen framme igen och humoret hojdes pa direkten.
Idag fyller min kompis Vivian ar, och lordag ar fodelsedagsfesten, funderar pa om jag ska baka cupcakes at henne, blir iaf champagne och utgang, vinter Suite har antligen oppnat igen. Imornkvall ska jag fika med mina snygga svenska tjejer, jag vill ha choklaaaaad!
Annars lunkar livet pa, vadret ar fortfarande underbart, jag har dock gatt over fran shorts och linne varje dag till shorts och tshirt, for det borjar bli lite kyligare pa morgonen och kvallen :)
Nu vill jag ha besok!!  Familj och vanner, hitta lite billiga biljetter nu!

back on track

Nu har jag haft semester och hunnit borja jobba igen. Semestern var valbehovlig, jag gjorde ungefar... INGENTING! Och det var precis vad jag ville, kunna vakna utan vackarklocka, slippa laga mat, bara hanga, titta pa tv (ni som kanner mig vet att jag brukade vara en tv junkie utan dess like, tvn var min basta van, nu ser jag ALDRIG pa tv langre) lasa tidningar, bocker. Strackkollade Svenska Hollywoodfruar, forra sasongen, och blev pa nytt kar i mitt alskade Los Angeles, min karlek for den staden kommer aldrig falna.
Akte till Liseberg en dag med lillebror, mamma och pappa, kunde jag skulle jag typ bo dar, fantastiskt litet stalle pa jorden. Sista helgen halsade jag pa broren och svagerskan i Malmo, antligen fick jag se deras sota hus. Efter en ganska hemsk flygresa tillbaka (otroligt politiskt inkorrekt kommentar, men borde man inte kunna ge lite lugnande/somnmedel at alla bebisar pa flyg?) till varmen var jag hemma igen. Och borjat mitt nyttiga liv, traning och nyttigare mat. Beach 2012 has begun!

Kanner pa mig att det har kommer bli en bra höst...

RSS 2.0