midsummer

Forra veckan var det party hela veckan, San Juan blev en lugn tillstallning med bbq pa stranden. Midsommar var jattetrevligt med en massa svenskar, langbord, sill, snaps, tavlingar (mitt lag kom delad etta) sen bar det av till Olivia Valere. Dagen efter fick jag aka en svang till kladbutiken for att bli fotad for en modetidning, dom gor en artikel om butiken och oss som jobbar dar, jag sag harligt trott ut. Kvallen blev det utgang igen. Sondagen spenderades med vanner och en sen lunch.

I helgen blir det lugnt for min del, fredag ska jag pa en fodelsedagmiddag for min kompis Georgia, sen aker jag hemat eftersom jag ska jobba lordag. Och kvallen tankte jag bara var hemma, kolla pa Sex and the city och ata godis. Sondagen vill jag spendera vid poolen heeeeela dagen, har fortfarande inte varit vid min pool sen den oppnade i ar.

Har ar det varmt, varmt, varmt. Hemma gar jag runt i trosor hela kvallarna, undrar vad mina grannar tycker om det?


Nagra av tjejerna pa midsommar, Lotta, Lisa, jag och Sofie.

sommar!

Ojsan, nu var det visst valdigt lange sen jag uppdaterade har. Allt ar val som vanligt, jag jobbar (alla 3 jobben), ater (mycket nyttigare), festar ( som aldrig forr). Helgen efter The White party pa Nikki Beach hade en kompis fodelsedagsfest pa Ocean Club med tema Black and White, efter det blev det bordsdansade pa Suite och Funky.
For nan vecka sen var den klubbinvigning av en beachclub Suite del Mar, en grym torsdag!!  
Nu i helgen var vi forst pa barbeque hos en kompis, sen Pangea och efter det Suite del Mar och Olivia Valere. Och i sondags akte vi till Bolonia, det ligger ute pa Atlantkusten, efter Tarifa. Hangde pa stranden hela dagen, och stannade och at underbar middag pa vagen hem, en stor entrecote med pommes och sallad, fantastiskt!


En mingelbild fran en restaurangoppning i hamnen. Sofie, Linda, Lotta och jag.

RSS 2.0