saknad

Glomde skriva att jag langtar saaaaaaa tills jag kommer hem. Saknar min familj sa mycket just nu, att ha besok har gjorde att jag verkligen vill aka hem. Missforsta mej ej, alskar mitt liv, men nu har jag inte varit hemma sen i julas och det ar lange sen! Countdown: 3 veckor kvar!

rehab

Nagot Sebastian Ingrosso blev det tyvarr inte. Han var sjuk sa det blev installt, men det hindrade inte Marbellas partycrowd, vi gick dit anda ett gang och dansade i nagra timmar, blev sjukt bra party, speciellt nar Dj:n spelade SHM saklart.
Fredagkvallen spenderades sovandes, jag kom hem fran jobbet halv 7, bade Kattis och jag somnade da och vaknade inte forns 10 lordagmorgon. Da blev det La Cañada och shopping, stranden och en random utekvall saaaaaa kul med dansade i sofforna! Vi kom hem runt halv 5, Kattis akte till bussstationen efter 7.. 
Sondag Nikki Beach hela dagen! Far se vad som hander denna vecka. Lagger upp bilder ikvall..

Miami 2 Ibiza

Oj vad tiden gar fort nar man har roligt. Rebecca ska aka hem idag, vet inte vart tiden tog vagen. Vi har haft en massa kul iaf, akte och hamtade henne pa flygplatsen i lordags, poolhang och sen middag och utgang, alla mina kompisar tyckte sa mycket om henne och valkomnade in henne i gruppen.
Sondag stranden och Nikki Beach, i mandags var vi pa Dreamers och sag Fedde le Grand spela, tisdagen var seg, blev bara shopping och middag. Igar jobbade jag ganska mycket men pa kvallen visade jag forst henne min kladbutik, sen kakade vi middag i hamnen och hangde inne pa Gucci dar det va event med snittar, champagne och mini cupcakes.
Idag aker hon hem, men jag far redan ikvall en annan kompis hit, min LA-Kattis! Sa ikvall ska vi till Dreamers och se Sebastian Ingrosso spela fran Swedish House Mafia, kommer bli galet!!

sommarsverige

Jag har bokat biljetter hem till Sverige. I mitten pa augusti kommer jag hem i 2 veckor!! Ska bli underbart och fa semester, bara gora ingenting, ata mammas mat, umgas med familj och vanner. Sista helgen aker jag ner till Malmo for att se brors och flickvannens hus och dom saklart, langtar redan! Men forst ska jag ha Rebecca har ett tag och sen kanske Kattis min underbara aupairkompis som jag traffade i LA kommer hit over en helg.  

Igar glomde jag forovrigt min iphone pa jobbet, marker det nar jag redan star vid busshallplatsen for att aka hem, och nasta buss gar inte forns mer an en timme senare. Fick leva hela dagen igar utan mobil, och imorse utan vackarklocka?! Vilket gjorde att jag som ar ett kontrollfreak vaknade med jamna mellanrum hela natten from kl 2. Idag aker telefonen med mig hem!!

ny vecka

Nu ar det juli, och som alltid sa fort det blir 1 juli fylls Marbella av turister, turister som gor att bussarna blir sena. Om dom ens kommer alls. I fredags bytte dom for ovrigt tidtabellerna till sommartiderna. Utan att satta upp dom nya tabellerna, sa jag och nagra till blev strandsatta i Banus nar vi skulle till jobbet, dock kom min snalla chef och hamtade oss allihopa. Sa Spanien att byta tider utan att saga till, skulle aldrig handa i Sverige!
Igar nar jag hade min lediga dag och hade velat spendera den vid poolen var det saklart molnigt, dock vaknade jag utvilad kl 9 pa morgonen och gick ut pa en powerwalk/jogg pa strandpromenaden.

Pa lordag far jag besok av min underbaraste Rebecca!! Ar sa stolt over att hon vagar komma hit alldeles sjalv! Stannar till pa torsdag nasta vecka, vi ska ha sa kul, har redan en massa bus planerat! Hon ar en av dom dar kompisarna som man inte behover prata med varje dag, det kanns som om det var igar vi sags anda, tror dock det var snarare 1,5 ar sen om inte mer sen vi sags. Men med Rebecca spelar det ingen roll!

RSS 2.0