Marbs

Har i Marbella ar allt som vanligt forutom att det var strejk igar. Marktes inte overhuvudtaget forutom att det inte gick nagra bussar sa kunde inte komma till jobbet men min chef kom och hamtade mej. Och dom flesta flyg var installda.
Ikvall ska jag pa middag i Gamla stan, imorrn ska jag jobba hela dagen forst pa kontoret och sen i butiken, och sen blir det Ikea med Lotta, och efter det middag pa en nyoppnad restaurang, GRATIS! Sant gillar vi, mer gratis middagar tycker jag. Och lordag jag ska ha inflyttningsfest i min lilla lagenhet.

Tessan har ju varit har, blev lite tokigt for forsta dagarna va hon sjuk sa vi hann inte med sa mycket men dom sista dagarna hade vi stralande solsken och vi va ute och at sushi, tapas, festade pa Lemmon och Olivia Valere. Var sa kul och ha henne har, lite tomt i min lagenhet nu efter besok i nagra veckor.

besook

Nu har brorsan och Sanna akt hem, var sa harligt och fa ha dom har. Forsta gangen Tobbe va "hemma hos Sandra", har aldrig hant forut. Hade lite otur med vadret, men bruna blev dom iaf, en annan har ju fatt jobba, men mysiga middagar och en hel dag pa stranden hann vi med. Tog saklart med dom till Lemmon en kvall, och innan det at vi tapas pa Pintxos.
Nu ar Tessan har!!!!! Och vi har fortfarande otur med vadret, har inte regnat pa flera manader och nu oser det ner, vi som har varit har hela sommaren tycker det ar ganska skont, luften kanns sa frisk, men gaster hemma fran Sverige ar inte lika nojda.
Igar kom min gamla rumskompis Christopher hit och halsade pa oxa, var sa kul och se honom!! Han var en av killarna jag bodde med nar jag pluggade spanska. Ikvall ska vi ut med dom, och imorrn blir det Lemmon, och lordag blir det utgang i Puerto Banus. Lar nog bli en helnatt, Tessan ska med bussen kl 7 pa sondagmorgonen, tror vi kor pa fest fram tills dess.

Nar Tessan har akt far jag lite ledigt i 2 veckor, och sen kommer mammsen, pappsen och lillebror hit.
Ska skriva en liten lista med saker jag vill att ni ska ta med... :)


Och idag fyller varldens sotaste Oliver 2 ar!!!
Var inte hemma nar han fyllde 1 ar heller :( Massa grattis till honom. Pussssssa honom fran mej, och sag att jag saknar honom och Hampe Bampe massvis! Ibland onskar man att det fanns snabbflyg pa nan minut som var gratis, sa man bara kunde fa aka hem och ge alla en kram.

livet leker!!

Nu har jag flyttat till min alldeles egna lagenhet. Vem hade trott for 1,5 ar sen att min forsta lagenhet skulle finnas i Marbella? Inte jag iaf, jag visste inte ens vart Marbella lag da. Jag ar sa lycklig, bodde ju med en rumskompis forut och henne katt. Nu bor jag ensam och det ar sa skont, inget katthar. Har en söt liten studio 2 minuter fran stranden och 5 minuter fran den stora shoppinggatan i Marbella, ingen ar lyckligare an jag.
Och igar fick jag besok oxa fran Tobias och Sanna, min bror och hans flickvan.

Ikvall ska jag pa middag med dom anstallda tjejerna i butiken jag jobbar i. Och sen blir det modevisning pa Suite, ska fa lana klanning fran varan butik.

Long time no see

Ojsan vad daligt jag bloggar nu for tiden. Hade nagra underbara dagar hemma i Svealandet med min familj och vanner, men vad harligt det var och komma tillbaka "hem".
Jag jobbar mest, har oxa hittat en ny lagenhet sa om 2 veckor flyttar jag till en studio, 1 minut fran stranden, lagom 2 dagar innan att min bror Tobias och hans Sanna kommer. Sanna min svagerska som var har i varas gillade det sa mycket och denna gang foljer broren min med. Ska bli sa kul med besok igen!! Dagen innan dom aker hem kommer min alskade Tessan hit, langtar saaaaaaa!

Forra veckan var en galen vecka, var ute nastan varje kvall, bland annat Lemmon (saklart) poolparty hos Jenny, Dreamers. Helgen innan det jobbade jag en kvall som pr for Pangea i Puerto Banus sota Sofie fran min spanska underade om jag kunde hoppa in.
Det har varit galet varmt har, inget kul alls, har legat pa 40 grader flera ganger. For varmt, men dom senaste dagarna har temperaturen gatt ner lite, fortfarande valdigt varmt men inte sjukligt. Ser fram emot lite svalare dagar, stranden ar inte och tanka pa nar det e sa har varmt.


RSS 2.0