estoy cansaaaaaada

Igår var vi bara 3 stycken i skolan. Och vi var så flummiga, bästa dagen ever. Det var jag, en 60-årig dam från Schweiz och den ryska pojken. Som jag förövrigt har ändrat uppfattning om, han är hilarious! Vi har så galet kul ihop, tyckte bara han var jobbig i början, kanske var för att jag inte fattade hans skämt, men nu gör jag det. Och det kommer bli sjukt tråkigt när han slutar vilket han gör om några veckor.
Idag var jag så trött, för att jag råkade gå och lägga mig vid 5. En av mina roomies har semester denna vecka, vilket gör att vi sitter uppe hela nätterna och kollar filmer. Igår såg vi The Unborn, som jag har velat se i över ett år, efter att jag såg den på trailer i Los Angeles. Dock sög den rätt hårt. Och så såg vi Infected, inte jättebra den heller. Var så trött idag, så jag har flummat mest hela dagen, pratat grym spanska, jag känner hur det bara kommer, jag snappar upp små ord som är så användbara.

Tjejerna frågade om jag ska med till Estepona ikväll, Plato68, stället där vid blev supervip förra gången vi var där. Har inte bestämt mig än om jag ska med. Min sömn denna vecka, har varit i princip obefintlig. Sov en ordentlig siesta förut, börjar bli tradition på fredagar här.

Imorrn blir det cheerleading, och barbeque och fest hos en kompis till roomisarna. Utgång på kvällen antar jag.

Btw: min träningsvärk är HEMSK! Jag har gått runt och haltat hela dagen, men imorrn är det som sagt på´t igen...

träningsvärk jag??

Så igår, skulle jag träffa min kompis Jayde, på ett glas vin och tapas, men hon frågade mig om jag ville följa med på dansklass ist. Jag skulle följt med en annan gång för länge sen, men då blev jag sjuk. Det regnade nåt så fruktansvärt igår, men jag tog mig ut iaf, tog bussen in till Puerto Banus, och sprang i mina vita converse genom hela PB för att komma till Marina Banus ett shoppingcenter där Princess Fitness håller till. Dom har en massa dansklasser, bara för tjejer. Vi hade burlesqueklassen, och det var jättekul. Burlesque är det som Dita von Teese dansar, om ni vet.
Våran instuktör Jennie sa att hon skulle ha cheerleadingclass idag, för att dom ska öva till en show dom ska ha vid en american fotball game här i Marbella. Det är Marbella Sharks som spelar mot Madrid, så det kommer vara tv där och grejer. Jag, Jayde och Debbie drog dit idag igen. Cheerleading och discodans i 2 timmar. Jag kan knappt gå, redan nu, hur ska jag känna mig imorrn?! Men det var sååååå kul, roligare än burlesquen. Älskade discodansen, det är lite mer jag, hopp och skutt och glada leenden. På lördag är det träning igen, och ett antal gånger nästa vecka, för på lördag den 6e februari smäller det :) Haha, jag, cheerleader?!

Vi rockade som sagt burlesquen i våra sparkling pants, som Jayde hade hittat på rea i Madrid, gårdagskvällen slutade med vin och dans på "podiet" hos Jayde och Debbie. Ikväll, tog jag bussen hem efter klassen, och gick vilse igen, men hittade hem till slut, hade verkligen ingen aning om vart jag var, men jag bara fortsatte gå, och till slut så kom jag till precis samma rondell jag kom till förra gången jag gick vilse. Jag är grym!!


Några av tjejerna på Princess Studios


Vårat favoritsteg i dansen vi gjorde


We worked some chairs too!

weird wednesday

Precis kommit hem från en burlesque dance class. Älskar mina engelska kompisar som alltid tar mej mej på en massa kul. Ni får veta mer imorrn, då kommer några bilder oxå. Vi rockade i våra sparkling pants. Imorrn, verkar det bli cheerleading class :) nu ska jag sova, skola imorrn som vanligt.

Buenas noches!

säsong 4

Nu har jag bokat The Hills säsong 4, som släpps 12/5 på cdon.com
Snygg dvd, kommer passa så bra i min dvdhylla :)


anything can happen

Efter en hemsk lördag, det bara regnade, åskade och blixtrade, och jag var ensam hemma, nästan hela dan, usch och fy. Blev det en mycket bra kväll. Min roomie fyllde år, så vi festade först här hemma, sen drog vi till Molisse, där han som fyllde år jobbar, så vi fick ett bord med champagne och grejer. Sen åkte vi till Dreamers, åkte dock rätt snabbt därifrån, blev Le Prive ist, men va inte där så jättelänge heller, för alla kom inte in, vi drog till Vanity och dansade, tills vi åkte hem. Sov bort nästan hela söndagen, och våra söndagar här kallas nu mera för: Anything can happen sundays, alla fick välja en låt från "själen", jag valde Stilla ro och nära med Magnus Carlsson. Glömde nog och skriva att förra söndagen kollade vi på en Ingmar Bergman film som heter Persona. Tänk att man ska komma till Spanien för att se sin första Ingmar Bergmanfilm. En av mina roomies kompisar älskar Bergman. Men det var den sjukaste filmen jag sett, mycket udda!! Ser redan fram emot nästa söndag.
Idag var det skola igen, och nu är vi bara 5 i klassen, såå mycket bättre än förra veckan då vi var 10. Pratade nästan mer idag än jag gjorde på hela förra veckan. Kom en ny idag, och han var född i Frankrike men har bott i Sverige typ hela livet, så vi snackade lite svenska. Och fick reda på att Liza Marklund, som ju bor i Marbella, har pluggat spanska på min skola. Både hon, hennes man och barn gör det. Hon kommer tillbaka lite då och då och repeterar. Kanske att man får se henne nån gång under mina månader här...


Födelsedagsbarnet, Stefano och jag på Molisse

pintxos

Vi fick inga läxor idag heller, jag njuter i fulla drag. Men nu har jag gått i skolan en vecka, och jag var sååå trött, så mycket information hela tiden. Så idag när jag kom hem från skolan satt jag vid datorn ett tag och sen gick jag och sov siesta. I flera timmar, det behövdes verkligen! Ikväll var jag på Pintxos och åt tapas med Lotta, har inte träffat henne sen jag kom tillbaka, så det va trevligt, en massa god mat och skitsnack. Hade ett trevligt holländskt par jämte oss som hade varit i Stockholm förra året. Och min roomie gick förbi oss, och han sa att han fyller år imorrn, och ska ha fest, så det blir utgång igen! Wiiiiee. Och så såg jag en servitör från en restaurang, han kände dock inte igen mej med tanke på att jag blivit brunett igen. Härligt och träffa folk man känner här.
Nu ska jag snart sova, och imorn har jag sovmorgon, och så blir det fest på kvällen :)


husmor jag?

Idag har varit en skön dag. Mina läxor från igår gick jättebra, skulle bland annat skriva en text om Sverige, och läraren gillade den jättemycket. Och idag fick vi inga läxor, varken av Paco eller Maria, underbart! På vägen hem prövade jag lite reakläder på Zara, det ligger precis vid min skola, men det passade inte och tur var väl det, för kläder behöver jag kanske inte riktigt. Träffade en kompis till värdfamiljen jag var aupair hos på vägen hem, pratade lite med henne, kom hem, åt lunch, suttit vid datorn, kollat webbtv. För en stund sen gick jag och handlade, och har precis ätit spagetti och köttfärssås, och gjorde storkok, så nu ska här frysas in! Mamma, nu blir du väl stolt över mej, och jag med faktiskt, inte visste jag att jag kunde bli en sån husmor :)
Ikväll blir det lugnt, imorrnkväll ska jag äta tapas med Lotta, får se vad helgen bjuder på....

Mina skor i inlägget nedan är kanske 7-10 centimeter stora, bara en högersko, alltså inte ett par. Prydnasskor som man kan köpa på internet: justtherightshoe. Dom finns i en liten boutique i Vimmerby, det var där jag såg dom först. Fick mina första när jag slutade nian. Sen dess har det som ni ser blivit några stycken.


En sån stor sko skulle man ha och ställa skorna på, har önskat mig den med den rosa tofsen på hur länge som helst!

plugghäst

Känns inte som att jag gör nåt annat än pluggar nu för tiden, igår satt jag hela kvällen med läxan, sååå svår, men som tur var så tyckte alla att den va väldigt svår, så inte bara jag som satt som ett fån och hade fel på alla ord. Idag var det lite lättare, men får ingen ro för att hyresvärden kommer instormandes 36 379 gånger om dan, hon vill bara väl men det blir lite mycket ibland. Igårkväll kom hon in med nån lemonjello på kvällskanten, halvgott. Funkar bra i skolan, men kommer bli tråkigt när mina närmaste vänner, 2 engelska damer åker, dom skulle bara va här i en vecka tyvärr. Känns gött att jag går en promenad på 45 minuter varje dag, eller 5 dar i veckan iaf. Frisk luft och motion, fick jag inte när jag var aupair, bil bil bil överallt.

Igår hade jag långlunch med Linda och Kristin. Båda två åker iväg på lördag, Linda 1,5 vecka till Sverige och Kristin en månad till Colombia där hennes kille kommer ifrån. Åt ceasarsallad, och mot slutet drack jag en chailatte, men smakade inte alls som Starbucks, inte som Coffee Bean, eller ens Espresso House, med andra ord, inte den godaste chailatten jag smakat.

Tänkte visa lite bilder på min lilla skosamling jag har hemma, älskar dom!






Den röda stilettskon som förövrigt är heeeeelt underbar är det senaste tillskottet, fick jag i julklapp.


back to school

Då var första skoldagen på 3,5 år avklarad, om man inte räknar med spanskalektionerna jag tog i höstas. Vet inte riktigt vad jag tycker än, mottagandet var sådär, och klassen oxå, eller nu ljög jag, jag ska inte dra hela klassen över en kam, då det är en som förstör! En 21 årig liten rysk pojke som inte har nåt bättre för sig än att förstöra för alla andra, är redan trött på honom, och då hade jag bara lektion med honom i kanske 2 timmar. Han ska sättas på plats! Jag hoppas att jag kommer lära mig massa. Lärarna pratar bara spanska hela tiden, vilket är sååå bra, för även om man inte fattar alla ord, så hör man spanska hela tiden och blir sporrad att bara prata spanska själv.

Helgen va bra...Fick reda på att jag hade förväxlat namnen på mina roomies, men nu vet jag vad alla 3 heter iaf. En av roomisarna fyllde år, så det blev tårta och party. Christopher hade lite kompisar över, och så kom Jenny och festade med oss oxå. Först Morrison sen Dreamers tills det stängde vid 7. Underbar kväll/natt/morgon!! Och inte behövde jag ha mycket kläder på mig heller, älskar´t!


Jenny och jag


Snyggaste detaljen i lägenheten, åkte tyvärr ner från taket, men jag har lovat att fixa...


Toan på Dreamers har världens bästa grej. Du kan köpa ALLT!

Freshen up kit - med parfym, wipes och intimwipes.
Hair repair kit - med hårnålar, hårband och hårspray.
Foot rescue kit - med gelekuddar till skorna och plåster.
Oufit repair kit - med sykit, säkerhetsnålar och brösttejp.
Liplights gloss - läppglans med lampa och spegel.
Toothbrush - tandkräm och tandborste.
Tamponger
Tuggummi
Kondomer

Hur bra är det inte?????

New York

Hejsan alla. Idag har jag inte hunnit med så mycket än, sover ganska länge om mornarna med tanke på att det inte går att somna så tidigt i den här lägenheten. Grabbarna hade lite kompisar över igårkväll, dom kom vid 12 på natten, och så spelade dom tvspel, och det är så lyhört här inne, dom hör säkert nu att jag skriver på tangenterna. Tror dom tystnade nån gång runt 4, det var då jag somnade iaf.
Så jag har varit och köpt öronproppar, glömde mina hemma av nån anledning, mamma du får gärna skicka me dom om du hittar dom nånstans, har faktiskt ingen aning om vart dom kan vara, vet att jag hade dom på nyår. Dom är beigea. Hoppas dom nya hjälper, så man kan få nån normal sömn här innan skolan börjar.

Jag gick in på en kinesaffär oxå, köpte en stiftpenna med sudd på, och råkade hitta en tavla. Jag älskar tavlor med stadsmotiv på. Självklart vill jag ju helst ha med Los Angeles på, men det har jag aldrig sett nån, bara Paris och NY överallt. Men New York är ju oxå en underbar stad, och visst jag är student, borde hålla igen, men come on: 7,5 euro liksom. Empire state building i liiiiila, en början till att få mitt rum som jag vill ha det :)



framme

Nu har jag kommit till Spanien, och hunnit landa lite. Vaknade typ 4.30 igårmorse, halvkul, men kunde sova endel på planet, hade ett helt 3-säte för mig själv, lyx. Dock hade jag en full dansk man framför mig, bara stank om honom, och så spillade han ut dricka, så det rann bak till min väska som låg under hans säte, euuuuw! Behövde inte betala för övervikten heller, niiice job Sandra.
Nu sitter jag här i mitt rum, som ska vara mitt hem dom närmaste 3 månaderna. Ser inte sådär jättekul ut än så länge, men när jag får fixa till det lite, blir det nog bra. Igår var jag så full av intryck så jag visste inte vart jag skulle ta vägen riktigt. Idag känns det jättebra, gick till Linda på förmiddagen (märk väl: gick) Jag har alltså 10 minuter gångväg till en av mina bästa kompisar här nere, och inga backar utan bara rakt fram. Annat än 20 minuters bilväg, lovely. Tog hem mina grejer jag hade fått lämna kvar hos henne, så nu har jag packat upp allt det oxå. Gick en sväng på stan, och var lite vågad, tog en väg hem som jag aldrig har gått, och gick ju såklart vilse, men jag frågade mej fram och till slut så kom jag hem, med lite mat rikare och pengar fattigare, hittade en Mercadona när jag gick runt och undrade vart jag var nånstans.
Jag bor med 3 killar. Två spanjorer och en från Belgien. Kristoff som han från Belgien heter pratar engelska, vilket är bra, då min spanska inte sträcker sig så långt än så länge. Han frågade förut om jag ville följa med killarna ut imorrn, det blir nog trevligt.
Det är skönt och ha några dagar ledigt innan skolan börjar på måndag. Ska se till att jag hittar överallt och så, till skolan framför allt :)

Nu har ni fått lite uppdatering, saknar er där hemma!


Soluppgång från planet

dags för avfärd

Nu börjar allting ordna upp sig. Csn tog god tid på sig att besluta om jag skulle få några pengar eller ej. Som tur var blev det så till slut. Har inte fått pengarna än, men hoppas att dom kommer denna vecka. Hittade en flygbiljett för 530 kr, grymt! Jag åker till Malmö imorrn, och sover en natt hos Tobbe och Sanna. Sen åker jag tidigt på torsdagmorgon. Usch, jag måste va på flyplatsen vid typ halv 7, gäsp. 11.30 landar jag i Malaga.
Det är med skräckblandad förtjusning jag åker tillbaka, ska bli kul och läskigt att börja plugga, kul och läskigt att bo i lägenhet med roomies jag aldrig träffat, kul och läskigt att jag inte vet nästa gång jag kommer hem till Sverige.
Har saknat mina vänner nere i Marbella, och kommer sakna mina vänner här hemma. Och min familj! Vad skulle jag göra utan er?

Ursäkta

Ni får ursäkta röran, jag designar om...

rubrik??

Som ni har märkt bloggar jag inte så mycket nu när jag är hemma, men så fort jag åker tillbaka till Spanien blir det bloggning på hög nivå igen. Och tillbaka åker jag nån gång nästa vecka. Jag bara myser hemma, läser en massa böcker, har OC-maraton, fick 3e & 4e säsongen av OC vid jul så nu har jag HELA serien, underbart! Fick oxå The Hills säsong 3, så nu har jag dom 3 första säsongerna av The Hills oxå, min dvdhylla är sååååååå stylish! Fick oxå Sofi Fahrmans roman: Elsas mode, grym förvörigt.
Idag har kläderna jag har beställt från h&m kommit, men inte hunnit hämta dom än, massa fina vårkläder. Idag har jag rensat ur min garderob, så nu går det in lite nytt :)
Har gått och blivit brunett igen, har varit blond nu i över 1,5 år, så det var lite läskigt, men jag är nöjd, får se hur det känns när jag kommer ner till Marbella igen, nu är det slut med RUBIA-skriken, kan iofs vara ganska skönt.

Böcker jag har läst sen jag kom till Sverige:
Fittstim
Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra
Elsas Mode
En annan del av Bromma
Deluxe
Hypnotisören
- rekommenderas, hur grym som helst!!!
Börjat i Fyrvaktaren av Camilla Läckberg.






Härliga vinterbilder från ett kallt Småland.


Tadaaaaa! Pic från juldan, vart cowboyhatten kom ifrån har jag ingen aning?

RSS 2.0