semester

Inget internet igen. Men min svagerska Sanna kom hit iaf, och vi har sovit pa hotell i Puerto Banus i 2 natter, solat vid poolen och atit goda hotellfrukostar. Jag har hittat lagenhet oxo sa nu bor jag och Rachel i en lagenhet i Marbella. Sanna har dock dragit pa sig en forkylning, inte lika kul, men vi forsoker halla humoret uppe iaf.


sparkad

Då var man i kontakt med omvärlden igen då, internet! Flyttade in hos Jenny och Jamie igår. 3e flytten på vad blir det, 2 veckor knappt? Slutade ju skolan i fredags, och fick bra betyg. Skulle då börja jobba på en mäklarfirma här, i måndags. Har haft kontakt med mannen länge, och i måndags skulle jag äntligen får börja jobba. Han berättade då att han var kär i mig, jag sa att jag hade pojkvän, och igår när jag kom till jobbet fick jag sparken. Han kunde tydligen inte ta att jag inte ville ha honom, well well his lost. Sen ändrade han sig, och ville ses på kvällen men jag sa nej tack. Mina stressutslag är nu borta, äntligen!!

Nu är det seriöst jobb och lägenhetsletande som gäller för mig. Rachel som jag bodde hos tills igår letar oxå lägenhet nu, så vi letar lite tillsammans. Idag har jag suttit vid datorn heeeeela dagen, hört av mig till alla mina kompisar här nere.
Hoppas hopppas hoppppppppppas såååååå att Sanna kommer på lördag. Och då kanske kanske jag har rum åt oss hos en svensk kille i Puerto Banus, vore göttare än göttast! Och ledig kommer jag vara när hon kommer oxå. Vi kan hänga hela dagarna.
Alla håller tummarna för att Kastrup håller öppet luftrummet på lördag, ok?

Ikväll blir det salsanight på Buddha som vanligt på onsdagar, skönt och tänka på nåt annat.

jag lever

Skulle bara skriva en snabbis här, bor just nu hos min kompis Rachel och vi har inget internet därför jag inte kan uppdatera nånting här. Förhoppningsvis får jag min nya lägenhet imorn. Och så ska jag börja jobba imorrn oxå. Mina sista dag i skolan var i fredags, och i torsdags hade jag bott här i Spanien i ett år!!?? Vart tog det här året vägen?
Jag lever och mår ok...bara så ni vet.

sandra, bartender?!

I lördags jobbade jag som sagt som bartender för första gången i hela mitt liv, sjukt roligt! Men höll på att inte komma dit, bussen kom inte så delade taxi med en spanska tjej. Är en jätteliten bar och vi gör inga komplicerade drinkar. Men vi gör en stor jug, en stor tillbringare och då ska man hålla i 3 flaskor och hälla samtidigt. Jag klarade av det men det är lite kämpigt speciellt om flaskorna är fulla. Mitt pekfinger tog stryk dock, det var helt ömt och svullet igår. Dom verkade nöjda med mig för jag ska jobba fredag och lördag denna vecka oxå.
Efter jobbet gick vi till Tibu, träffade på Jade, Debbie och Shaffik, åkte vidare mot Lemmon men det stängde precis då, träffade Jami där utanför så vi gick till Buddha och dansade och fick träffa alla kompisar och roomisar från lägenheten. Gick och tog en kebab, men kycklingen var slut så det blev ingen mixta men men. Shaffik skjutsade hem mig, kom hem klockan 8.

Min älskade svägerska Sanna kommer hit om två veckor och det ska bli sååååååååååååå roligt! Har redan börjat fundera ut vilka restauranger, vilka klubbar och vilka butiker jag ska ta med henne till, vi ska ha så mycket kul den veckan! Och förhoppningsvis verkar det lösa sig med lägenhet, men jag ska inte ropa hej än. Man vet aldrig...Får jag den så blir jag väldigt nöjd, bra läge, sjukt fräsch, billig. Och då får ju Sanna bo hos mej den veckan.

För några veckor sedan så slutade en tysk tjej i våran klass och hon hade små presenter till alla oss, den här fick jag:


"Allt det som händer i våra liv, har sin mening"
Jag tror att det stämmer...

kaos!

Dålig uppdatering den här veckan men mitt liv just nu är lite upp och ner. Utslagen har fortfarande inte försvunnit, så igår gick jag tillbaka till leganitos och fick veta att jag har nån allergi man kan få och den håller i sig i 5-7 dagar, så nu får jag inte äta choklad, jordgubbar, fisk, periska och tjosan. Hoppas det försvinner snart för det är inget kul. Fick en spruta i rumpan, alltid lika trevligt att visa my behind för två äldre män. 
Måste oxå tillägga att jag är sjukt stolt över mig själv att jag klarar av att gå till läkaren själv och bara prata spanska, och jag förstår faktiskt vad han säger och han förstår vad jag säger! Muy bien Sandra!

Igår gick flyttlasset ifrån min underbara lägenhet med mina underbara roomisar, skulle flyttat ihop med en annan kompis med hon bestämde sig för att bo ihop med sin pojkvän ist vilket lämnade mig lite i en dålig sits, då jag redan hade sagt upp mig från min lägenhet. Just nu bor jag hos finaste Linda, igår hade vi mysdag med lunch på Terra Sana, en sväng i butikerna, och beställde hem pizza på kvällen framför Solsidan.
Fick sms igår av Jami, han hoppades att allt var bra och om jag ville nåt var det bara att fråga, och lite senare ringer Luis och säger att dom saknar mig i lägenheten, den nya tjejen är lite annorlunda. Fick prata med Chris och han hoppades att jag kommer tillbaka om en månad när den nya tjejen flyttar, åhhh vad jag saknar dom redan. Men jag ska dit ikväll vi ska käka middag och kolla el clasico. Men fick precis sms av en kille på en bar som heter Terrablues i Puerto Banus, han fick mitt nummer för några veckor sedan, och han ville att jag skulle jobba ikväll, jag tackade ja :S har aldrig jobbat som bartender innan, hur ska det här gå? Mellan 11-04 ska jag jobba, galet.

Nu är jag på jakt efter en ny lägenhet, hoppas jag hittar nån här i Marbella, gärna med rumskompisar. Den här upplevelsen med dom här killarna har verkligen förändrat mig. Förut var jag lite av en ensamvarg älskade att sitta på mitt rum ensam och bara vara. Jag är aldrig inne på mitt rum ensam längre, sitter alltid ute i salongen med killarna. Gud va tråkigt det skulle vara att bo själv...

Mycket information i det här inlägget, men såhär är det, händer alltid något nytt, hinner inte hämta sig från den förra upplevelsen innan det är dags för nästa, men jag älskar det! Min amerikanska vän Andrew från skolan åkte hem igår, och han hade knåpat ihop ett fint litet brev till mig, underbar kille, älskar människor som tar sig tid att göra sånt, ett handskrivet brev betyder så mycket.

Over´n out!

sjukling

I söndags efter en galet bra utekväll på Lemmon och Vanity i lördags med Rachel så fick jag återigen urinvägsinfektion. Härligt, va ju bara 2 veckor sen sist. Världens bästa Luis tog med mig till läkaren och jag fick antibiotika.
Idag vaknde jag dock upp med kliande röda utslag över hela kroppen, och antog att det var antibiotikan för fick utslag en gång i Sverige av antibiotika oxå, så det var bara tillbaka till läkaren och få tabletter mot utslagen. Kan jag aldrig bara få vara frisk för en liten stund.
Ikväll tror jag vi ska till Buddha...

Nikki beach

I fredags åkte jag med tjejerna till Nikki Beach som ligger en liten bit utanför Marbella. Har aldrig varit där förut, men det lär bli fler gånger och vädret var underbart. Vi satt i solen och diggade till musiken och drack Champagne Sangria och rosevin, och kollade på alla snygga människor.








ladies night

Onsdag och torsdag blev det fest för att fira att vi var lediga från skolan. Onsdag, hamnen i Puerto Banus,  och torsdags middag med Jenny och sen Lemmon där det var Ladies Night och Buddha. Bildregn...


Sofie och jag


Nathan, Sofie och jag






Jag, Jade, hennes syster India och Jenny


Min Jenny och jag på Lemmon




Avslutar med världens godaste kebab!

RSS 2.0