första skoldagen

Idag var jag tillbaka i skolan igen. Tog med mig block, penna och min lilla svensk/spanska ordbok. Jag ska plugga spanska 3 timmar i veckan i en månad. Var bara jag och en tysk tjej som heter Catalina i gruppen, brukar visst vara en kille ibland oxå. Jag lärde mig klockan, räknetal och muy/mucho. Que hora es? - Vad är klockan? Haha. Framsteg.
Sen när jag hämtade barnen träffade jag på Catalina, så våra barn går på samma skola, så himla konstigt. Men hon var trevlig så det var ju bra. Hämtade bara pojken idag, vi åkte till stranden, och sen åkte vi till Donken och åt middag. Kom precis hem och jag fick bli ledig, klockan 7! Var inte igår, såå skönt, jobbat sent dom senaste dagarna. Ska sätta mig och kolla på en film, har ju en massa bra filmer på datorn nu.

Säger Grattis till Sanna idag, min underbara svägerska! När kommer du och hälsar på??


vad hände?

Ok, fick precis ett samtal, vet inte riktigt vad som hände?? Hahaha, helt sjukt. Igår fick jag hjälp av Linda att skicka iväg en intresseanmälan för en spanskkurs, som hon gick när hon flyttade hit. Och nu ringde det en dam därifrån, hon frågade om jag ville ha information om kursen, jaa sa jag. Ok, den är måndag och onsdag 12-13.30, hur mycket spanska kan du? Inte mycket, bara basic ord. Ok, du kan börja imorgon, så då ses vi imorrn. Hej då.


??!!
Imorrn ska jag tydligen tillbaka i skolbänken, mer än 3 år sen sist, nervööös!

Shit Maj-britt.

PAKET!!!

Jag har fått paket från Sverige! Jag blir alltid lika glad. Ni som bor utomlands vet jag menar, det är typ det bästa som finns! Min mamma som har plockat ihop lite smått och gott. Svenskt godis, mycket lakrits det gillar vi. Veckorevyn och Fredag med Anna Anka på hahahaha. En fotfil som jag bad mamma köpa åt mig, och ett linne. Som förut var mammas nattlinne, men mamma gjorde mig en tjänst och klippte av det och sydde upp det så nu är det en magtröja, funkar till min svarta höga kjol. Det här gjorde min dag! Ska sätta upp kortet jag fick oxå. Jag har precis ätit upp lösgodiset jag köpte i svenskaffären, så det var mycket lämpligt. Och nånting jag saknar här nere är att läsa tidningar, jag är en liten tidningsnarkoman, men inte så kul att läsa när man inte fattar språket.

Te amo Mami! Och alla andra där hemma såklart!


tröttare än tröttast

Jag jobbade igårkväll, inatt, imorse och förmiddags, ett pass på 21 timmar...och med en bebis som inte ville sova inatt, sov jag ungefär 1 timme, JA jag är trött...

min lediga dag

Idag var jag ledig, för jag ska jobba imorrnkväll och söndagmorgon. Hade en grym dag. Sov länge, inte ofta jag får sovmorgon så det va skönt. Sen åkte jag till stranden, min favortistrand, nedanför Buddha Beach. Är underbart och ligga och lyssna på all skön musik som spelas. Hörde bland annat Sexy Bitch och Get sexy med Sugababes, som inte verkar finns på Spotify än?! Love love. Låg och solade läääänge, brände mig lite lätt, men så ska det vara. Åkte en sväng till La Canada och shoppa loss på ett par tights och en kavaj jag gått och fingrat på ett tag. Kom hem, duscha och tog det lite lugnt. Nu ska jag åka in till Marbella, blir middag med Linda efter hennes jobb. Ibland älskar jag Spanien. Känns som att allt funkar väldigt bra just nu, trivs otroligt bra här nere!
Livet leker!


Nu drar jag...


Grattis på födelsedagen!!

Idag fyller min älskade systerson Oliver 1 år. Tänk vad fort detta året gått, kommer ihåg att jag hoppades såå att han skulle titta ut innan jag åkte till USA, och det gjorde han.
Han höll på att lära sig att gå precis innan jag åkte tillbaka till Spanien? Går han nu?
Önskar jag fick komma hem en snabbis och säga grattis och ge honom en puss, men han får en virtuell puss ist.




Min Oliver!


nice helg

Har haft fullt upp hela helgen. Jobbade hela lördagen, då vi hade barnkalas för tjejen. 16 ungar springades här och några föräldrar, jag var rätt slut när kvällen kom. Hade iallafall jättetrevligt med Linda, Lotta, Kristin och Torbjörn. Blev townhouse x2, Lemmon och slutligen Olivias. Sov hos Linda, tog en burger king innan jag skjutsade henne till jobbet igår. Och jag fick låna Män som hatar kvinnor av henne, så jag är väl ungefär senast i världen med att se den, men va bra den var!! Fast den slår ju inte boken.


Linda och Lotta är kissnödiga


Och jag med...


Så godis :)


muppbilder

Igårkväll åkte jag in till Marbella, satt en stund hos Linda på hennes jobb, sen gick vi och åt tapas, på samma ställe som vanligt, fick dock inte så mycket mat, så vi gick hem till Linda och tog en smörgås, grejer det. På vägen hem började vi med att ta en vanlig posebild...tyckte det var såå tråkigt att vi gjorde lite annat, resultat ser ni här:


Posebild Linda


Posebild jag























Det var allt för igår. Ikväll ska vi uuuuuuut!!


drömbilen

Jag har hittat min drömbil!! BMW 120i. Blir alldeles lycklig när jag ser den åka förbi på stan, har sett flera stycken här nere, bland annat en svensk familj som vi känner har den, så får se den nästan varje dag när vi hämtar och lämnar på skolan. Den är sådär härligt liten, skön, ser lite gubbig ut, men åhhh vad snygg! I´m in love!


Drogat barn

Måste bara lägga in den här, såå kul. Pojken har väl fått en massa syrgas hos tandläkaren, och nu ser han annorlunda på livet...


"Is this real life?"


Besöksrekord

Haha, det var värst vad många läsare man fick bara för att man hävde ur sig lite sanningar om en viss svensk Hollywoodfru. Men allt är sant, och jag står för det. Ser redan fram emot nästa avsnitt. Så sjukt att det hade varit jag som satt där i deras privatplan och hon skulle sagt att jag var avundssjuk på henne enligt horoskopet?! Aldrig att jag skulle vara avis på henne, armarna tynar bort, hon har en gammal gubbe till man, och bor faktiskt över 40 minuter ifrån Hollywood. När jag bodde i LA, bodde jag 10 minuter från Hollywood, så det där med Svenska hollywoodfruar stämmer ju faktiskt inte riktigt. Dom bor ute i ingenstans, eko eko!

Idag var jag på La Canada (shoppingcenter) med Linda. Köpte inget, men hittade en såå fin liten jacka, fanns dock inte i min storlek. Åt en jättegod pasta och tonfisksallad. Åkte förbi svenskaffären på vägen mot skolan, köpte med mig lite svensk lösgodis, schweizernöt och Sourcreamchips, gooody goody.
Regnade faktiskt här idag, och regn på spanska solkusten är inge vidare, trafiken går jättelångsamt, precis som i LA för att folk är så ovana att köra i regn, blir olyckor osv. Var flera bilar som inte kunde komma upp för en brant backe här i våran by, alla bara slirade. Fick parkera, och gå hem ist. Bakade chokladbollar med pojken, smaskigt.

Dags för sängen, nu ryktas det om party/bbq innan utgången på lördag, låter niiice.


Grym låt, hoppas jag får shaka till den på lördag!

Svenska hollywoodfruar



Jag om nån måste väl skriva av mig om detta program, som hela 600 000 svenskar tittade på igårkväll.
För er som inte vet det så skulle jag har åkt tillbaka till USA och varit barnflicka hos en av hollywoodfruarna. Nekades dock visum, vilket jag och många i min närhet är glada över att jag gjorde. Jag var på intervju med henne, bestämde mig tidigt under intervjun att inte ta det jobbet, då hon bland annat berättade om att hon har avskedat typ alla henne barnflickor. Bra att säga på anställningsintervjun med sin blivande aupair.

Jag åkte ifrån intervjun väldigt kluven, och visste inte då vem hon var eller hennes man, åkte hem och googlade, men visste ändå inte vem han var, det visste mamma och pappa dock. Jag skulle få mer i lön, få resa jorden runt, följa med i deras privatplan, och så skulle jag få vara med i en tvserie som skulle spelas in om hennes liv, dom skulle börja spela in samma vecka jag skulle komma dit...

Det som fick mig att tacka ja var min kärlek till LA, jag ville så gärna få komma tillbaka till Los Angeles.
Så jag tackade ja, skulle åka hem över jul och skaffa nytt visum, när jag nekades, ringde jag samma dag till henne och sa att jag inte kan komma. Det var då jag fick reda på att hon var som hon var, alla andra fick reda på det igår. Hon bara skrek och skrek på mig i telefonen i över en halvtimme. Och kom inte jag så skulle hon minsann ha tillbaka sina 5000 kronor hon hade lagt på att köpa en flygbiljett åt mig. Kan du glömma sa jag! Då ska jag ha tillbaka mina pengar som jag lade på visum, kort och resor som blev över flera tusen.

Jag skickade ett mejl och skrev att jag kan inte komma och jag tänker inte betala biljetten. Sen hörde jag aldrig mer från hollywoodfrun...

Hon ser ju väldigt glamorös ut på bilden högst upp....(som förövrigt är så photoshoppad att man knappt känner igen henne)


Bodies

Äntligen har Robbie Williams nya video till hans singel släppts. Åhh det är så bra! Låten, videon, Robbie! He´s back!


Olivia´s

I fredags blev det som sagt utgång. Fick skjuts ner till San Pedro, skulle ta bussen därifrån in till Marbella, fick vänta över 1 timme på bussen, så nu har man åkt buss i Spanien för första gången, billligt! Kom in till stan, gick till Lindas jobb, va ju 80 -talsrock konsert på torget utanför, mysigt med lite folk och musik sådär.
Sen gick vi vidare mot lite barer och klubbar, hade jättekul, och till slut bestämde vi oss för att åka till Olivia Valere vid typ halv 4. Ett sjukt ställe, jag har aldrig varit där förut, bara hört talas om det, kostar en massa pengar att gå in, men vi kom in gratis som tur va, annars hade vi åkt hem. Brukar vara lite kändisar där som gör av med pengar, och dom har massa smycken och juveler inne på klubben. Galet place! Vi dansade en massa, tills fötterna inte orkade mer. Lindas pojkvän och hans kompisar kom dit oxå, och det var ju trevligt.
Kom hem 8 på morgonen, en äkta spansk utgång med andra ord. Det planeras för utgång nästa lördag...






11.47

Igår tog jag med barnen till stranden, åkte dit själv en stund innan jag hämtade från skolan oxå, va ganska skönt, blåste en hel del, önskade lite mer sol dock. Finns en massa gymställningar på stranden. Man brukar se stora penionärsgäng hålla på med masiknerna, igår var det jag och barnen som hängde där...







Snart tänkte jag åka till La Canada, måste se om jag kan hitta nåt att ha på mig ikväll när det är utgång, har inget att ta på mig?! Ska bli så kul och träffa Linda igen! Sitter och laddar med en massa bra musik från spotify, i love.


14.30

Har inte så mycket att skriva. Har inte mått så bra senaste dagarna, vilket  har gjort att jag bara har legat i sängen eller soffan och kollat på The Hills säsong 4 när jag har varit ledig. Men idag mår jag mycket bättre. Och solen skiner, satt ute och åt lunch, och det är så varmt va! Man kan inte tro att det är september...

Det ryktas om utgång på fredag, yeeey!


round 2

Nu är jag tillbaka i Spanien igen. Åkte lite senare än vad som först var bestämt, kom hit i lördags. Blev svettig så fort jag klev av planet. Jag gick runt där med jeansleggings, linne, tshirt, tröja och skinnjacka, inte passande. Igår var jag med familjen på stranden, det fläktade mycket och var grymt stora vågor, jättehärligt!
Allt känns bra förutom att jag har blivit förkyld, kände det redan på tåget ner till Malmö, usch och fy. Som tur är så köpte jag på mig halstabletter och så har jag nässpray, så jag klarar av att andas på nätterna.

Bilder från stranden igår:




Flickan jag tar hand om skrev ett gulligt meddelande i sanden till mig.


RSS 2.0