party

Ikväll blir det utgång med en ny bekantskap....








5 barn, jag?!

Igår bestämdes det... Jag kommer aldrig gå i min mors fotspår och bli fembarnsmamma...
Beundrar dig mamma, hur klarade du av oss??


4 plus en bulle i ugnen - that will never be me!


21.39

Idag var jag och matade Pimpan, Lindas katt. Hon och killen åkte till Japan igår, lyllos dom. Så jag ska se till att huset står kvar och ge katten mat när det behövs. Har ju liiiiite svårt för katter, men Pimpan gillar jag!
En annan vän åkte ifrån mig igår, ska va borta i 3 veckor :( Får väl lyssna på låten nedan om jag saknar honom.

Jag saknar er där hemma, vad har ni för er??




Btw: Rösta på min vän Alexander i Webbjokern. Skicka ett sms där det står: 024 till nummer 72470.

Mamma, du kan väl rösta några gånger, så fort som möjligt, för jag kan inte rösta förmodligen för att jag är utomlands. Vill ju att min kompis från LA ska komma med i Melodifestivalen!!

Alejandro

Bästa låten just nu: Lady Gaga - Alejandro


Malaga

Idag blev det turistande och shopping i Malaga. Köpte pyjamasbyxor och en kjol jag gått och suktat efter sen i somras, nu var det rea så den kostade bara 10 euro. Efter Malaga åkte vi till Plaza Mayor, ett stort shoppingcenter vid Ikea, sen blev det en sväng till La Canada oxå. Helt slut efter en varm dag, helt underbart väder får man säga att vi har och det är slutet av oktober, njuuter.




Vacker katedral i Malaga


Här har man grannarna väldigt nära utanför fönstret


Picasso museét


Utsikt över Malaga från borgen Gibralfaro.


Tjurfäktningsarena













T.G.I Friday

Var på middag med Lindisen i Puerto Banus. Göttans. Bra start på min lediga helg.






Pimpan myser på Lindas dator, varmt och gott.


jobb jobb och åter jobb

Jag har jobbat så mycket dom senaste 2 veckorna att jag har inte hunnit med så mycket uppdatering. Först va mamman i Rom, och sen blev hon sjuk, och sen blev ena pojken sjuk, så jag jobbar hela dagarna och har gjort det sedan en vecka tillbaka. Inte haft en ledig dag sedan förra måndagen. Men nästa vecka ska bli lugn, det behövs.
Har haft lite höst här, med regn och rusk, men nu är solen tillbaka, lovely!
I helgen är jag helt ledig! Ska hitta på nåt med Linda är det tänkt. Jag ska njuta av 2 sovmornar i rad...


lång kväll

Igår jobbade jag hela dagen. Och sen blev det middag i MarbellaSkandies. Tog "The Balls", urgott. Sen blev det lite drinkar här och var, slutade med att jag kom hem 6.30 imorse. Och sen började jag jobba klockan 9. Inte så roligt. Men kvällen/natten/morgonen var rolig, så det var det värt.

feria de San Pedro 2009

Får be om ursäkt för dålig uppdatering. Dena här veckan har gått så sjukt fort, och jag har haft fullt upp känns det som. Jobbat och haft spanskalektioner. Idag var jag ledig under dagen så då åkte jag till La Canada och shoppade lite. Köpte en svart skinnjacka på Sfera. Har suktat efter en svart länge, har bara en brun. Blev lite av ett impulsköp så vet inte om jag ska behålla den, ska prova lite och se. Sen köpte jag jeansleggings på Blanco, älskar deras jeansleggings. Dom är alldeles perfekta. Har fickor och hällor, så är precis som ett par riktiga jeans fast skönare, me likey!

Idag åkte mamman och ena pojken till Rom där mammans bror bor. Så ikväll mötte jag, pappan, flickan och bebisen upp några kompisar och gick på ferian. Det är som en stadsfest kan man säga med en massa karuseller och mat och tävlingar och grejer. Flickan och jag åkte radiobilar, och hon vann en guldfisk bland annat haha. Var jättemysigt. Imorrnkväll hoppas jag det blir ännu mysigare, köttbullar och potatismos står på menyn. Det blir middag i Marbella...




lång dag på stranden

Blev många timmar på stranden idag, underbart! Stannade ända till solnedgången...


hit the beach

Idag är det Virgen del Pilar, någon typ av helgdag, och jag är ledig! Så nu ska jag dra till stranden :)


utgång och Ronda

Blev en spontan utgång igår, middag först på Kristins restaurang. Sen Lemmon lääänge, och till sist Olivias en snabbis. Kom hem sent imorse, och började jobba 3 timmar senare, sådär halvbra. Åkte till Ronda idag med Catalina. Ronda är en söt liten stad uppe bland bergen, bland slingriga vägar med fantastisk utsikt. Vi gick mest och strosade och åt mat. Höll på att inte hitta parkeringsgaraget när vi skulle hem, men till slut så :)


Fina Linda på restaurangen




Lax blev det, var sååå gott!






Utsikt på vägen mot Ronda











utgång

Nu verkar det visst bli middag och lite gå ut med Lindisen :)


solnedgång

Igårkväll hade vi en underbar solnedgång, hilmen färgades röd och lila...Titta och njut!


Gibraltar och Afrika som skymtas där på andra sidan havet.













Idag var jag på stranden med Jenny...





IKEA

Hemkommen från IKEA. Åkte dit med Linda och Kristin. Kristin shoppade loss ordentligt, medans Linda bara fick med sig en potatisstöt. Jag köpte inget inne på IKEA, däremot shoppade vi alla loss i matbutiken. Som inte var nånting emot matbutiken på IKEA i Burbank, LA. Men man får vara glad för det lilla. Hade redan blivit jul där. Glögg, must och pepparkaksdeg i massor. Kändes dock lite väl tidigt att köpa det nu. När det fortfarande känns som högsommar med 30 grader i luften.


Perfekta muggar för glöggparty senare i vinter...


Linda och Kristin vid julpyntet


Svenska köttbullar och daimtårta




SVERIGE!!


6 oktober 2009

Idag 6 oktober 2009 är det prick ett år sedan jag och 11(?) andra tjejer satte oss på ett plan mot New York, USA. För att jobba som aupairer i ett år. Vi visste nog inte riktigt vad som väntade oss där på andra sidan jordklotet, och tur var väl det. Jag är så stolt över er tjejer som klarade av erat år!! Men vi var 5 tjejer som inte fullföljde vårt år. Av olika anledningar, jag för att min familj undanhöll att de hade en autistisk son, vissa kände väl att 1 år är lite för länge att vara aupair.
Men jag ångrar ingenting! Jag träffade otroligt många underbara människor, som jag fortfarande har kontakt med. Fick leva och bo i en av världens häftigaste städer, Los Angeles. Men jag kan inte förstå att det redan gått ett år, 365 dagar sedan vi satt där vid gaten på Arlanda, och inte visste vad som väntade oss. Ett år sedan vi kom till New York, och bara skrek av glädje i bussen från flygplatsen till hotellet, när vi fick se vanliga amerikanska saker, amerikanska hus, en fottbollsplan, en skolbuss, en gul taxibil.

Marie och Emma: Ha det underbart på Hawaii! Reunion nästa? Love ya.


Förväntansfulla tjejer innan avgång. Elin, Lisa, Sanna, Emma och Marie.



Lycka på Times Square



Hahaha, internskämt!


mmmmm

Läste att det har kommit en ny Marabou. Vinter med typ pepparkakssmak. Nån vänlig själ hemma i Sverige som vill skicka ner en sådan till mig? :)


sommar igen

Igår var jag ledig, och vilken perfekt dag att vara ledig på. Sommarvärmen kom tillbaka efter typ en vecka med lite höstrusk. Var över 30 grader, så jag låg och stekte på stranden. På förmiddagen var jag på Passion Cafe och åt frukost, tog scones, för scones är ju alltid så himla gott, dock visste jag inte att dom skulle proppa den full med russin. Ni som känner mig vet att jag inte klarar av russin!!! Men som den rutinerade petaren jag är så åt jag upp hela sconsen utan att få i mig ett enda russin.

Sen stranden som sagt, Jenny kom och gjorde mig sällskap, vi åt lunch på beachen, låg ända till kvällen. Sen åkte jag en sväng till Lindas jobb, hon hade poliskåren där på besök :)
Åkte hem och gjorde mig iordning for a night on the town...


Rätt många russin som ni ser...


Jenny


Åt en god tonfisksallad




Tog med mig ett minne hem av kvällen....

Kom hem 7 imorse...


Agnes

Hörde en grymt bra låt på en engelsk radiokanal igår. Och ganska fort hörde jag att det var Agnes, hon har ju blivit lite stjärna i England, så himla kul.


Agnes- I Need You Now


RSS 2.0