grym dag

Idag var jag helt ledig, för att jag inte var ledig nåt i helgen. Började dagen med att åka till Linda, sen åkte vi till La Canada och shoppade. Jag köpte ett linne och en väska, imorrn börjar tydligen rean, men vissa butiker hade tjuvstartat, plus att dom hade börjat ta in höstkläder?! Sommaren har ju precis börjat?!! Blev lunch på Hollywood igen, och denna gång delade vi på en efterrätt, All Star Brownie.


Efterrätten, sååå god!


Sen lämnade jag av Linda hos henne för att hon skulle jobba, då åkte jag till stranden, med ett stopp på svenskaffären först, köpte chips och lösgodis, sååå glad att den finns här :)
Låg på stranden ända till 19.30, är nästan för varmt att sola mitt på dagen så eftermiddagen/kvällen är perfekt. Jag hade min ipod och en bok och lite frukt, lovely dag. När jag kom tog jag ett dopp i poolen, som förövrigt är väldigt varm nu om dagarna. Perfekt slut på en mycket härlig dag!


Var jättestora vågor idag, syns dock inte på bilden.

pictures

Nu börjar livet bli som vanligt här igen. Är så sjukt varmt bara, temperaturen här på daton står på 34 grader, men den brukar alltid visa lite under vad det gentligen är...skönt att det finns ac.
Här kommer lite bilder.


Midsommarafton


Malaga


Mysig gågata i gamla stan Malaga


Där det satt såna här gubbar...


Senaste veckan har man sett Afrika jättetydligt

back on track

Idag kom föräldrarna hem med den lille sonen, så nu fick jag faktiskt lite ledigt, såå skönt.

Har lite bilder att lägga upp, men orkar inte göra det nu. Några bilder på lite förtäring blir det bara denna gång, men stay
tuned...


Choklad och jordgubbstårta på El Piavo


En smoothie på Passion Café

sorry

Får be om ursäkt att jag inte kan skriva nåt här, men jag jobbar hela min vakna tid. Mamman fick barn igår, så dom e kvar på sjukhuset medans jag och mormorn tar hand om barnen. Får förhoppningsvis lite tid för mig själv på söndag när dom kommer hem hoppas jag...

stranden

Snart blir det att åka till stranden, steka lite idag. Igår visades temperaturen på 34 grader...liiite väl varmt kan jag tycka. Men då är det skönt att ligga vid havet som svalkar lite.
Fick höra från en av flickans engelska kompisar som var här och lekte igår att jag hade väldigt bra engelska, hon trodde inte jag var från Sverige för jag pratade så bra, så gullig.

GRATTIS!!

Idag fyller min äldsta bror Tobias 30 år!!
Grattis grattis i massor!


midsommarafton

Glad midsommar allihopa!



Har tillbringat dagen vid och i poolen.


Utsikt mot havet ifrån våran pool

marknad

Idag var jag på San Pedro marknad. Är alltid det på torsdag så idag gick jag äntligen dit. Det va ganska mysigt och trevligt. Som en vanlig marknad, fast hemma på marknaden står det inte gubbar och skriker: Un euro! Un euro!
Jag köpte några små presenter till några i familjen. Kollade på lite tavlor, jag skulle gärna köpa nåt udda som jag kan ha i min framtida lägenhet som minne ifrån Spanien, nåt som ingen annan har. Linda sa att vi får gå till marknaden i Marbella nån dag oxå, kanske jag kan hitta något där...

Imorrn är det midsommar, jag ska jobba. Vi ska åka och äta hos en svensk familj.


Bara 1,5 månad kvar tills jag kommer hem!!!!

LA Candy

Nu är den här boken på väg hem till mig...LA Candy som Lauren Conrad har skrivit, kommer passa sååå bra i min bokhylla!


wobbie williams

Har ju glömt och skriva men: I´m hooooome! Har flyttat in i min lägenhet igen, så skönt.

Robbie Williams håller på att spela in en ny skiva som beräknas komma i slutet av året. Jag är så lycklig, hoppas hoppas att det blir en ny turné. Tessan är du på?

En av hans bästa låtar ever:



komplimang

Igår sa pojken: Jag älskar dig!

Och en svensk kompis till pojken hade berättat för sina föräldrar vilka han tycker om:
Jag tycker om F(pojken), Fs pappa, Fs mamma, Fs andra mamma....F har två mammor.

Gissa vem jag är?

estrella

Åt lite lunch förut...


lyckad kväll

Åkte in till Marbella igårkväll, mötte upp Lindas lillsyster Ronja, så vi gick ner till Lindas jobb och satte oss på uteserveringen, som nu när det är feria är helt galen. Ligger en klubb precis bredvid och kön in dit går precis jämte alla bord. Massa fulla spanjorer överallt, men sjukt kul!! Jag drack iste och Ronja cola, Linda servade oss så bra så. Sen var det dags för tapas, såååå gott. Vi gick till ett ställe där dom kommer ut med tapas på brickor och så får man välja om man vill ta en eller inte, jag tog en massa goda med, kyckling,  tonfisk, spenat, ost och grejer, lär bli fler gånger om jag får bestämma.

Idag var vi på La Canada, köpte ett linne och en tröja, billigt och bra. Följde med tjejerna hem och åt lunch, sen har vi kollat på Stockholm Live, så sjukt bra!! Det kunde ju komma tillbaka tycker man. Lindisen har blivit sjuk, krya på dej! Men hon gick tappert och jobbade idag iaf.


Jag och Ronja på The Town House uteservering




Många som går runt i feriaklänningar, dom dansar i dom, såå vackra.
Här är en med en liten bebis i samma klänning fast i rött.


Ronja med två tjejer i härliga klänningar


Linda på tapasrestaurangen




På väg hemåt, systrarna Peace!




Partybilen som jag kallar den, står på väg hem mot Linda, tydligen stått där lääääänge


3 trötta tjejer

tapas

Ikväll blir det tapas med Linda och henne syster som jag var och hämtade på flygplatsen häromdan.
Ska åka in till Marbella och sätta mig på Lindas jobb, hon får fixa nåt gott att dricka åt mej. När hon har slutat går vi och äter tapas, har inte ätit det än, men det är ju typ det spanskaste som finns. Det är feria den här veckan, så folk festar typ varje kväll, det är tivoli och typ parad och grejer, blir nog trevligt.
Var hemma hos Linda häromdan och vi gjorde ingenting, gick och handlade lunch, baguette och donut, yummie lunch :) och twix till efterätt haha.

Linda hade en bild på oss när vi gick ut förra helgen.


Jag, Linda och Linda. Den blonda Linda till höger är min Linda, som jag ska träffa ikväll
.

....

Fan!

mallig

Måste bara skriva vad jag fick höra igår när jag var med flickan på ett födesedagskalas. En engelsk mamma presenterade sig och vi började småprata lite, då säger hon:

Your english is very good, you sound like an American,
you have no accent at all, that´s very impressive.

Man tackar....

del 2

Som sagt hade vi det jättebra när familjen var här, eller delar av den. Fint väder hela tiden, dom var lite nervösa eftersom dom hade hört att det skulle vara fint väder hemma oxå. Var lite molnigt på morgonen första dan, och dom blev vita i ansiktet, men solen kom fram som oftast.


Började dagen med amerikanska pannkakor och frukt på Passion Café


Åkte till Marbella och shoppade på La Canada


Tog ett kvällsdopp i poolen och tittar ut över vår by


Vi låg både vid stränder och vid våra gemensamma pooler som finns här i byn. Var härligt när kvällsolen låg på och vi badade och det var såå skönt i vattnet.


Jonas var mästaren på hoppbilder- hurtig aerobicsinstruktör


Åkte till Tarifa som är den absoluta sydspetsen på Spanien och Europa, alltid mycket vågor där och jättefin sand. Men när vi väl kom dit var vädret inge vidare, så vi gick bara ner till stranden och kände på vattnet vilket var jätteskönt, och tog lite hoppbilder, sen åkte vi hemåt igen, men hittade en ny strand.


Mamma och pappa försökte oxå



Stranden i Garetas


Såg en skylt: Playa de Garetas, här svänger vi in tänkte jag, och hittade en jättefin strand, synd bara att det blåste så mycket att det var sandstorm, sanden kändes som nålar mot kroppen, och sen hade vi sand öööööverallt, och då menar jag överallt. Vi åt lunch på en pizzeria, serverad av en lesbisk tjej som INTE ville vara på jobet, mycket tydligt att hon mest ville åka hem till sin tjej.


Happy!


Åkte vidare för att hitta en strand där det inte var sandstorm, hittade Sotogrande stranden, där mamma badade, fick dock inget kort på det, men hon badade i havet iaf, mer än vad jag har gjort.


Hoppbild från Sotogrande


Jonas stylar och tar tag i foten


Sedan åkte vi hem och åt mat/efterrätt. Lade oss vid poolen för att krama ur dom sista minutrarna av solen här i Spanien.


Vi avslutade sista kvällen med gigantisk äppelkaka och glass på Passion Café



Jonas och jag var ju ute i Puerto Banus en kväll oxå, bestämde oss vid halv elva ungefär, beställde taxi, och vi satte oss vid en bar och bara tittade på folk, vi hann se mycket, svensken som vi senare fick reda på var rysken, roboten, han vars dejt inte dök upp, prostituerade, möhippor, svensexor, stekaren nummer 1, tjejen som inte kunde gå i sina klackar, och mannen på andra sidan baren härmade henne och gick som en ko, engelsmän, många fula engelsmän, några snygga engelsmän, 11-åringar, hawaiiskjortan som gillade vad han såg....haha gud va kul vi hade. Vi var på Barbieparty och fick klubbor, och till slut hamnade vi hos svensken alias rysken. Avslutade kvällen med att köpa dyyyyyyyr pizza, taxi hem och stupa i säng...

sleepy

Idag har jag inte orkat göra nånting, jobbade imorse, sen har jag legat i sängen med datorn, kollat på Söndagsparty och sovit. Ska iväg och hämta flickan snart, kanske skulle följa med henne till ett födelsedagsparty senare, idag fick hon ännu en inbjudan till ett.
Igår låg jag på stranden halva dagen, det var skönt. Smakade calamari- bläckfisk för första gången, men usch va segt det var. Nä det var första och sista gången.

Lägger upp några första bilder från familjens visit:


Första dan på stranden


Lunch på Trocadero, brorsan och mamma.


Pappa och jag på Trocadero


Yummie yummie tonfisksallad


Strandpromenaden


Jump on the pier!

Det var första dagen det, mer kommer senare.

playa

Hinner aldrig uppdatera, men lovar att jag ska fixa bilder från när familjen va här och lägga upp och skriva om det. jag var ute i fredags med 3 svenska tjejer, blev dock en kort kväll, inte så jättekul. Men det var roligt att få sminka, fixa håret och klä upp sig lite, måste dock köpa mig ett par högre klackar, det jobbiga är bara att jag blir så lång.

Jonas: Vi gick till några ställen i hamnen i Puerto BanusRysken alias Svensken var där, samma plats haha.

Igår var jag ledig hela dagen, sköönt. Men nu har jag flyttat in i huset för 1,5 vecka för pappans föräldrar är här och bor i min lägenhet. Så jag sover i flickans rum, det funkar men blir inte så mycket till privatliv. Nu ska jag följa me familjen till stranden, jag är ledig så jag ska mest bättra på brännan tänkte jag.


I miss you!

back on track

Nu är livet som vanligt igen, semestern är slut, familjen har åkt hem, det känns tomt här i min lilla lägenhet, men det luktar fortfarande Jonas här av nån anledning?!
Vi har haft det jättebra, dom verkade nöjda när dom åkte hem, även om jag tror att dom gärna hade stannat några dagar till. Och jag hade gärna haft dom här några dagar mer oxå. Men nu är det back to work som gäller. Bara 2 månader kvar tills jag kommer hem till Sverige igen.
Nu sitter jag och smaskar på lösgodis från Karamellkungen som dom hade med sig åt mig. Vi har badat, solat, ätit god mat, åkt en massa bil, sett många olika stränder. Jag har haft min första utgång här i Espana oxå. Jonas och jag var ute och svirade i Puerto Banus i lördags, riktigt roligt!! Kommer mer utförligt inlägg och bilder när jag har tid...

Här är ett smakprov på vad vi har haft för oss under semestern....


Jag och Jonas - hoppbild från Tarifa

RSS 2.0