im out

Ok då var det färdigtänkt....

Jag kommer tillbaka till Spanien i September.
Mycket som har hänt och förändrats under den senaste tiden, det har gått upp och ner, men senaste tiden har jag trivts väldigt bra här, och när jag fick frågan att komma tillbaka, funderade jag ett slag, och har nu bestämt mig. Jag är inte riktigt klar här i Marbella/Puerto Banus/San Pedro.
Linda och jag har mycket att göra som vi inte hann med under mina 3,5 månader här. Hoppas hoppas att Emma kommer tillbaka i höst oxå, åh vad kul vi skulle ha!

Om det är nån som undrar om jag kommer tillbaka pga dejten, så kan ni sluta undra. Det är redan avslutat, det lilla som fanns...

Imorrn ska vi åka klockan 5 på morgonen (!) Planet går 7.25, sen åker vi till mammans familj i Katrineholm. Och på söndag kommer mamma och pappa och hämtar mig, och vi styr kosan mot Vimmerby. Så här länge har jag aldrig varit ifrån Vimmerby, min familj eller mina vänner. Var bara 2,5 månad i USA, även om det kändes som att jag var borta mycket längre då.
Tiden här borta har flugit iväg, men åhh vad jag längtar hem nu. Men tror att jag kommer nog längta tillbaka hit till värmen när jag har varit hemma en vecka.

So long, ses på söndag  :)

hmmmm

Oj, nu har jag endel att fundera på, fram och tillbaka, bra, dåligt, upp och ner...

bad update

Sorry att jag inte uppdaterar så mycket just nu, men eftersom jag åker hem på torsdag, alltså väldigt snart, känner jag att jag har bättre saker för mej än att sitta och blogga. Till exempel åka till Gibraltar, där jag var igår. Kändes helt surrealistiskt, på vägen hem så vart vi tvugna att stanna för då kom det ett plan, Gibraltars flygplats går nämligen mitt igenom den enda vägen som går in till Spanien. Så helt plötsligt kom det ett flygplan åkandes över vägen...Men sjukt kul att ha varit där, dejten bor ju som sagt där...
Fredagens ungång blev galen men inte lika galen som förra veckan, höll det på en mer lagom nivå denna gång,, tog taxi hem till urbanisationen och sista vägen till huset fick jag ta av mig skorna och gå barfota, så ont gjorde det...men det var det värt för snygga är dom... Hemma blir det ju lättare att festa i dom eftersom där e man bara ute typ 2 timmar. Men här,  jag åkte härifrån vid typ halv 11 kanske, kom hem 5-6 på morgonen, det kallar jag utgång det.

Sitter ute i solen och datorn, måste ta var på alla solig tid nu känner jag. Ni behöver dock inte förvänta er att jag ska vara brunare än brunast när jag e hemma, för jag har ju som sagt varut här i 3,5 månad och jobbat, inte på semester, plus att jag har varit väldigt duktig med solkrämen, vill inte få cancer!!!

Drar det här igen, verkar som att folk inte verkar förstå ;) Jag åker hem på tordag till Sverige, men kommer hem hem till Vimmerby på söndag antar jag. Ska jobba första helgen med familjen.

So long...

new pair of shoes

Igår köpte jag nya skor, lär bli dom ikväll, party i Puerto Banus är planen...
Imorn blir det kanske Gibraltar...




I get killer legs in these...

klockan är 01.00

Tillbaka från min första, andra, tredje, fjärde dejt med dejten. Nu ska jag sova...


10

Helt plötsligt räknar jag inte ner dagarna tills jag får komma hem så entusiastiskt längre...

cartrouble

Ni vill ha galna bilder, det får ni inte, ni får några icke så galna bilder...





Gick inte ladda upp fler, kanske va lika bra....

Japp, så bilen har förmodligen blivit bortbogserad, jag tog bilen in till Puerto Banus i fredags, parkerade den där föräldrarna sa att jag skulle parkera. Dock så hade dom glömt att det var marknad där på lördagen, så den står inte längre kvar utan har nog blivit bortförd nånstans. Pappan är ute på biljakt just nu, får se om han kommer hem med den...

Just det, glömde ju...dejten igår gick bra, vi bowlade...

Bye for now!

miiiihhh

Galen kväll igår. Blev utgång, jobbade först satt barnvakt till alla 3. Första gången jag var ensam med bebisen, men det gick bra, jobbade till typ 22.30 Sen bestämdes det utgång. Drog in till Puerto Banus, var vid Donken prick klockan 00.00 fick stå där och vänta på Emma i typ en timme, hade inga pengar på mobilen, så kunde inte ringa, till slut fick jag låna en vänlig själs mobil och fick veta att hon var på väg. Fick en jobbig engelskkille efter oss, men vi drog in på Seven och där fick inte han komma in för att han hade sneakers och shorts, så lätt var vi av me honom.

Som sagt galen kväll!! Fick skjuts hem av en snäll kille som bor på/i/vid (?) Gibraltar.
Verkar bli dejt ikväll :)

Ligger i sängen fortfarande, tror jag kom hem typ 5 imorse. Planerar att ligga här tills dejten ringer ikväll.
Har massa galna bilder, men dom läggs nog inte upp här, några kanske...

korvstroganoff

Mamma: När jag kommer hem då önskar jag mig Spagetti och Korvstroganoff  till middag!! Har gjort det några gånger här nere, men finns inte samma ingredienser plus att det blir ju aldrig som när mamma gör den. Folk verkar äta det med ris, men usch nej spagetti ska det vara, åhhh jag längtar redan!!!!


new girl in town

I lördags låg jag på stranden på dagen, nedanför Buddha Bar, grymt nice ställe, svindyrt att hyra deras sängar och dricka deras drinkar men man kan ju ligga nedanför och bara se alla snygga människor och lyssna på den grymma musiken, vilket var det jag gjorde. Sen åkte jag hem och gjorde iordning mig för att åka in till Marbella och möta upp en ny svensk tjej som heter Emma. Vi gick en sväng och hälsade på Linda på hennes jobb, sen gick vi ner till strandpromenaden och åt middag. Jag åt pizza, tror inte jag har ätit det sen jag kom hit.


Emma på restaurangen



Jag på restaurangen


Sen satte vi oss på det lilla tåget som åker runt i staden, vi lekte turister. Var inte så himla mycket att se, men det var trevligt iaf. Hade ett pinsamt engelskt par framför oss...vi skämdes å deras vägnar.

Efter tåget gick vi och åt efterrätt på El Piave, sen gick vi hemåt. Mysig kväll.








Hampe

Nu när jag letade bild till förra inlägget fick jag ju se en massa bilder på honom, lägger upp några fler.


Mannekängar skor




Äter gelehallon


Hampe gillar sin mormor

GRATTIS HAMPUS!

Grattis på födelsedagen Hampus igen! Har redan pratat med honom på msn , fick se när han öppnade mitt paket jag skickade hem. Både Hampus och Oliver fick varsin t-shirt som det stod:

If you think I´m cute, you should see my aunt.

Mostern det är jag det...

Bara 22 dagar kvar tills jag kommer hem!!! ♥


music make me loose control

No inspiration...

Förstår att Hultsfred håller på för fullt där hemma. Förra året var första gången jag var, jag lägger ju mina pengar på annan slags musik (läs Melodifestivalen). Hade iaf sjukt kul med Sannis, kommer du ihåg våran nattgympa en gång varje halvtimme haha.

Nu har temperaturen här åtegått till det vanliga typ 25-30 grader, var outhärdligt den veckan det låg på 40 varje dag.
Låg på stranden igår, det blåste inget så fick till slut lägga mej i skuggan under palmerna..


you´ve got mail

Igår fick jag efterlängtad post, och det kunde inte kommit på en bättre dag!


Teckningar, kort och GODIS! Familie Guf, typ världens godaste godispåse!
Tack tack tack!

msn

Nån mer än jag som inte kommer in på msn?!

40 grader!

I fredagskväll åkte jag ju till Linda, satt på hennes jobb tills hon slutade sen gick vi och åt tapas. Inte jättebra service, men det var trevligt ändå. Gick hem till hennes pojkväns mamma och satt och pratade, mycket trevligt.
 

Åt en mumsig chokladkaka


Lindisen


Fått dille på icetea här nere, grymt gott!


Igår var det galet varmt igen, det ryktas om 40 gradersstrecket, hjälp!! Jag låg iallfall på stranden hela eftermiddagen/kvällen, det var nån volleybollturnering där, med musik och grejer så det var nice.


At the beach!

I´m off

Nu drar jag till Linda...


hot hot hot

VARMT!!!! Det är så sjukt varmt idag, jag orkar inte gör nåt, slutade för några timmar sen, åkte och handlade och det är inte kul i denna hetta ska jag säga. Orkar inte vara utomhus, man blir helt slut även i skuggan, solen är inte och tänka på.

Ikväll åker jag till Linda, hänger lite på hennes jobb, tar förmodligen en icetea, sen går vi nånstans och hänger, ledig imorrn, så jag kan stanna ute sent :)

Bara 1 månad kvar tills jag kommer hem! Jag längtar!!! Men först ska jag hinna med och sola och shoppa lite till.

Sommarplågan nummer 1 här:


RSS 2.0