Försäkring

Jag började precis fundera på det här med försäkring. Jag får ju grundförsäkringen av Skandinaviska institutet. Och jag har inte tecknat tilläggsförsäkringen. What about försäkringen som man har hemma med sitt eget försäkringsbolag? Och försäkringskassan? Fick just veta att jag kunde utöka min hemmaförsäkring för 5,800 det e ju ganska mycket pengar..

Aupairer, nuvarande och blivande. Vad har ni gjort med alla försäkringar, vad har ni, vad har ni inte? Jag vill veta.
Sandra

Kommentarer
Postat av: Erika

Jag tog också grundförsäkringen, de sa att jag inte behövde någon annan om jag inte ville åka runt den 13e månaden men det kan man ju isf köpa då om man bestämmer sig för det=)

2008-09-22 @ 20:53:46
URL: http://erikasnilsson.blogg.se/
Postat av: Johanna Jörgensen

Hej Sandra! Måste du lägga till 58000 kr pga ngn sjukdom? Jag har en "mini"sjukdom som innebär att jag tar en tablett levaxin varje dag pga att typ min sköldkörtel inte producerar riktigt det den ska. Sjukdomen har inte inneburit några problem under de 8 åren jag haft den och jag märker inte av den, typ den vanligaste sjukdomen efter allergi i världen! Men måste ändå teckna extra här hemifrån pga det. Den försäkringen heter people abroad och tror det är den du menar för den kostar också nåt sånt. såå jobbigt! men vad gör man inte för att komma iväg? :P maila mig gärna om du har fler frågor för jag hade fullt upp hela förra veckan med detta och har allt klart för mig nu.. oj vad jag skriver! men ja hör av dig! :P

2008-09-24 @ 01:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback